Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD

Geplaatst op za 04 mei 2019 om 8:55

Peter R. de Vries is vrijdagavond compleet uit zijn plaat gegaan in RTL Boulevard. Hij verweet zijn collega’s op felle toon karaktermoord te plegen op zijn collega én cliënt Olcay Gulsen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Gulsen is negatief in het nieuws vanwege nieuwe onthullingen over het faillissement van SuperTrash. Ze heeft vlak voor het faillissement een paar dubieuze facturen ingediend, om zichzelf privé te bevoordelen ten koste van schuldeisers, aldus RTL Z.

Boulevard wilde het nieuws bespreken met deskundige Mark Koster, maar al snel ging De Vries echt compléét uit zijn plaat. Hij zat namelijk weer eens met een dubbele pet in het programma: zijn advocatenkantoor staat Gulsen bij.

Ruben Nicolai begon het item voorzichtig. “Vooropgesteld: ik vind het heel raar dat we het hier over moeten hebben, want het is toch onze collega. Ik vind het ontzettend jammer dat ze naar Talpa gaat, maar ik gun haar een goede toekomst daar. Waarom kan ze hier vanavond niet zijn?

Aran Bade: “We hadden haar hier graag aan de desk willen hebben, maar ze zegt dat ze niet wil. Ook niet per video. Ik heb haar telefonisch gesproken en ze zegt: ‘Het is voor mij een positieve dag en dit werpt toch een schaduw daarop. Het artikel bevat halve waarheden en het haalt oude koeien uit de sloot. Het is een juridische kwestie, ik kan hier niet op reageren.‘”

Opvallend, omdat ze wél kort reageerde voor de camera van 6 Inside. Haar adviseur Peter R. de Vries: “De belangrijkste reden dat ze niet reageert is dat het artikel is gebaseerd op vier anonieme bronnen, mensen waarvan we niet weten wat voor rol ze in het bedrijf hebben, of ze überhaupt kennis van zaken hebben, of het hout snijdt wat ze zeggen. Daar kun je je heel moeilijk tegen verdedigen. Ik kan je zeggen dat ik moeiteloos vier ex-werknemers van RTL Boulevard kan optrommelen, die een slecht verhaal over dit programma gaan houden. Maar is dat waar? Is dat ergens op gebaseerd?

Ruben Nicolai wees kijkers direct even op De Vries’ dubbele pet. “Ik moet even een kleine toevoeging doen: Olcay zit bij jullie kantoor, vandaar dat jij er zo veel van af weet.”

Koster

Voorafgaand aan het studiogesprek over Gulsen kwam RTL Z-journaliste Nikki Sterkenburg aan het woord. In de studio lichtte deskundige Mark Koster haar artikel over Gulsen toe. In het artikel wordt onder meer uiteengezet dat Gulsen vorig jaar een beetje jokkebrokte toen ze in Boulevard aangaf ‘verrast’ te zijn over het faillissement. Ze had toen al een week haar handtekening onder het faillissement gezet.

Mark Koster: “Nou: ik weet niet of we hier een camera hebben, maar hier staat de handtekening. 14 maart.”

De Vries ontstak in woede. “Welk punt willen jullie hiermee maken jongens? Het is in elk faillissement zo dat de eigenaar tot het laatste moment probeert te redden wat er te redden valt en op zoek is naar financiers die het over willen nemen, die een doorstart willen maken. Dat is hier ook zo gebeurd. Laat me uitpraten!

Luuk Ikink begrijpt niet waarom dat niet gewoon wordt toegelicht door Gulsen. “Dat is toch ook een goede reactie die ze had kunnen geven?

De Vries: “Die vertel ik hier toch ook.”

Ikink: “Dat had ze toch zelf ook kunnen doen?

Karaktermoord

De Vries werd alleen maar bozer. “Ze kan van alles doen, maar op het moment dat je met anonieme bronnen wordt geconfronteerd, dan heb je daar geen zin in en laat je dat even iemand anders doen. En het punt wat jullie hier proberen te maken, want ik heb wel het gevoel dat ik ooggetuige ben van een karaktermoord hier...”

Ikink: “Nou, Peter, dat is helemaal niet waar.”

De Vries: “Ik zeg gewoon wat ik vind!

Mark Koster: “Peter, even rustig aan!

De Vries: “Je wil hier een punt maken, wat helemaal geen punt is. Zij heeft tot het laatst gewacht met bekend te maken dat het faillissement er is. Dat is heel normaal.”

Facturen

Vervolgens kwamen Gulsens dubieuze facturen aan bod. Daar ging Koster even in de mist: aanvankelijk beweerde hij de curator te hebben gesproken, maar dat bleek niet zo te zijn.

De Vries: “Die heb jij geprobeerd te bellen. Ha, dat is heel wat anders! Je hebt hem helemaal niet gesproken! Geef nou eens antwoord! Je hebt hem niet gesproken!

Ikink: “De curator is op vakantie, Peter.”

De Vries: “Nou, dus de belangrijkste man in dit verhaal hebben jullie totaal niet gesproken.”

Mark Koster: “Peter, je moet even rustig aan doen.”

De Vries: “Nee, jij zit hier gewoon bullshit te verkondigen!

Ruben Nicolai: “Maar goed.”

De Vries: “Nee, niks, maar goed!

Nicolai: “We willen heel even dat artikel kunnen bespreken.”

De Vries: “Dit is nou juist wat ik bedoel met karaktermoord. Met feiten komen die geen feiten zijn. Je hebt de hele curator niet gesproken. En jij ook niet daaro!

Luuk Ikink: “Peter, Peter. Kloppen deze formulieren niet? Zijn dat geen echte formulieren?”

De Vries: “Ik heb die formulieren niet. Die heeft hij daar.”

Fit to print

Ikink verbaasde zich over het gedrag van De Vries. De misdaadjournalist zorgde ervoor dat het item nauwelijks besproken kon worden. “Het is toch heel logisch dat als het nieuws er is dat je dat hier gaat bespreken?”

De Vries: Weet je wat ook logisch is? Dat je de curator spreekt.”

Ikink: “We hebben dat geprobeerd, maar die is op vakantie.”

De Vries: “Nou, goed, die heb je dus niet gesproken. Hij kan zeggen wat er aan de hand is. Als je die niet kan spreken dan is het onderwerp misschien niet helemaal fit to print.”

De misdaadjournalist vindt dus dat RTL Boulevard het Gulsen-nieuws had moeten verzwijgen. Een beetje in de stijl van het Boulevard onder Galjaard of het huidige Talpa Radio dus.

Mark Koster laakt die vorm van censuur: “Totale onzin! Als je vlak voor een faillissement enorme uitgaves doet, dan is dat suspect.”

De Vries: “Misschien is daar wel een heel logische verklaring voor, Mark Koster, maar dat weet jij niet, want jij spreekt de belangrijkste mensen niet. Je doet alsof je ze wel gesproken hebt. Dat is pas wat op bedrog lijkt!”

Je zakt nu door het ijs! Je liegt!”

De verhitte discussie in RTL Boulevard kunt u hier bekijken.

Update 10.15 uur – Groeiende ergernis over dubbele pet Peter R. de Vries

Foto: RTL
65 Reacties op “Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD”


 1. WEST**

  Oele boele tiete voele

 2. Thea

  Goed dat ze het bespreken. Het was nou eenmaal nieuws.

 3. Flexi

  Advocatenbureau de Vries houdt zitting in een roddelrubriek en is daarbij verdediger en rechter tegelijk. Wat is dit voor waanzin.

 4. Ernie

  Mark Koster suggereerde aan het begin dat hij de curator had gesproken
  en dat bleek later niet waar.

 5. Thea

  Wat je ook van Peter R. vindt, die Mark Koster, kotser, ging af als een gieter met zijn grove ldugen over dat hij gisteren de curator zou hebben gesproken.
  Kotser heeft zich hiermee voor de rest van zijn leven compleet ongeloofwaardig gemaakt!

 6. Beau ter Ham

  Zit in Boulevard zijn client en zaak te verdedigen. Feiten, feiten, feiten.

 7. Bart tv man

  Wat ontzettend jammer dat Beau die de anchor was gisteren. Die had de regie genomen. Nu werd het door Ruben een chaos.

 8. Rambo

  Heerlijke live televisie dit. Beetje reuring is nooit slecht en levert spannende TV op.

  Wie echt door het ijs zakte was Ruben Nicolai. Dit was met Beau nooit zo uit de hand gelopen. Ruben was zichtbaar onder de indruk en wist niets meer in te brengen. Het liep mede door hem flink uit de hand. Hij had kunnen ingrijpen. Pijnlijk voor hem hoe hij dit gesprek NIET onder controle had.

 9. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Is die vrouw schuldig?
  Er zijn alleen verhaaltjes, roddels en een kantoorverbod vanwege een factuurtje van een auto-reparatie. Alles is van horen zeggen. Geen wonder dat het nu een beetje als vuile was klinkt. Het zal ons benieuwen of RTLZ wegkomt met hun artikel over Gulcen…. Smaad en Laster is het!! Ten aanval!!
  Morgen méér hierover aub. Waar rook is is vuur!

 10. Buel

  Peter heeft die man gefileerd !

 11. Paolo

  Ik begin een PETITIE. Peter R de Vies arme of vrije tv in Nederland ( iig veel minder) Redacties, nodig hem niet meer uit. Verlos ons van deze charlatan, beste programmamakers.
  Het is een gegeven dat hij alleen voor eurootjes zijn opwachting wil maken. Dus Nederland, ‘ons ben zuunig’ en Kappen ermee, ‘deskundigen’ voldoende lijkt me.

 12. Z

  @Buel
  eigen schuld. Koster liet zich fileren.

 13. Bears’den

  RUBEN NICOLAI..
  HAHAHAH, deze zogenaamde grappenmaker zit nog steeds op tv door wat die ooit met de lama’s deed..
  Hij kan écht niks!!!
  Pannenkoek!!

 14. Harry

  Hoezo is de Vries dan zo goed op de hoogte van alles wat er speelt????
  Heeft hij inside information van de inside zelf, Olcay ????
  Lekker objectief ook !
  Wat een vervelende arrogante kwal is het toch!

 15. Freek

  Waarom laat RTL iemand die zoveel tegenstrijdige belangen heeft als Peter R. de Vries. Nog steeds betaald aan tafel schuiven?
  RTL dit kan echt niet meer!

  Hulde trouwens voor Boulevard om dit toch te brengen.
  Waarschijnlijk denken ze: ophef dat zijn kijkers en clicks. Nu moet je bij elk aantreden van Peter RdV al zijn ‘petten’ gaan vermelden. En zijn ‘mening’ of ‘feiten’ worden dan bepaald door welke pet hij op heeft. En wie betaald.

 16. K

  Als een mager speenvarken schreeuwde hij het uit, schuim stond hem op zijn smoelwerk, ik werk in de zorg met dementerende,kijk die mensen in hun ogen en zie wat leeg en emotieloos hun ogen zijn….zelfde zei ik bij Peter, eerst vermoede ik het al maar nu weet ik het zeker, Peter is aan het dementeren en iemand van dichtbij moet dat toch opmerken en ingrijpen waar nodig.

 17. ano@niem.nl

  Het kwam nu over als een trap na van Boulevard. Nu Gulsen niet meer bij RTL zit vonden ze het rijp om een halve beerput open te trekken zonder de feiten gecheckt te hebben. Ik ben het met Peter – ik pak weer 1000 euro- R de Vries niet vaak eens, maar nu wel.

 18. NPO kijker-vrijdag

  De sekte geeft ex collega een trap na. Niveau van der Vorst nep sterren zakt steeds verder weg. Brrrrrr

  Hadden ze bij Tan moeten doen.

 19. Roxanne

  Olcay is een oplichtster die bewust een enorme financiële puinhoop heeft achtergelaten.
  Peter is een kwal die zeer onprofessioneel bezig is als hij in een ordinair roddelprogramma een cliënt van zijn kantoor op deze manier zgn. verdedigt.
  Ruben is volledig door de mand gevallen door niet in te grijpen en er als een angsthaas bij te staan.
  Beau werd enorm gemist.

 20. Jeep

  Peter is vaker als deskundige bij Boulevard met een dubbele pet. Het is niet kies om hem uit te nodigen als het over onderwerpen gaat waar hij niet als misdaadjournalist een functie heeft. Daarnaast moet hij professioneel blijven en dat gaat hem vaak niet goed af.

 21. Rubicon

  De Vries zat hier fout alleen dom van Koster dat ie eerst zei dat ie curator had gesproken. Hierdoor kon De Vries hem in de hoek zetten. Koster had moeten zeggen; ik hoef die curator niet te bellen. Stuk is geschreven door Nikki Sterkenburg, net als De Vries een gerenommeerd onderzoeksjournalist. Twee stuitende facturen naar boven van heel vals handelen. De belangrijkste persoon is haar advocaat om die handelswijze te uit te leggen. Dat is zoon De Vries die dus geen knip voor zijn neus waard is. Gaat niet om anonieme bronnen maar om bewijsstukken van vette fraude. Advocaat had prima kunnen zeggen of dit klopt of niet.

 22. Ik

  Peter RRRR de vries moet eindelijk eens van de buis. Houdbaarheidsdatum verstreken. Echt wat een nare meneer. Met zijn grote mond. (Netjes gezegd)

 23. D. Ducksie

  Wie ben ik?
  Wat doe ik hier?
  Waar is mijn Roddelflop?

 24. Ikke

  Peter R de Vries pleegde karaktermoord op zichzelf.

 25. Mike

  Die man krijgt steeds engere trekjes. Echt stop met Peter R uit te nodigen RTL.

 26. Erwin

  Werkelijk ALLE mensen in dit artikel zijn dom, irrelevant en irritant. Als Peter bij De Mol Boulevard deed was hij er dezelfde avond nog uitgeknikkerd. En terecht, wat een hypocriete gek. Maar zijn naamgenoot is te schijterig en maandag zit hij er gewoon weer. Pijnlijke televisie.

 27. Broekhoest

  Peter R had gewoon gelijk, hoe een grote paardeL€L ik hem ook vind

 28. anonymous

  Die man moet van de tv af.

 29. Janusz

  Heel medialand weet dat je in een programma altijd iemand moet hebben waar mensen zich aan ergeren. Maw : peter r en ronald molendijk zullen nog jaren in blvd te zien zijn helaas.

 30. Ernst

  De Vries vind ikeen verschriking, echter hij had op 1 punt gelijk. Koster zij eerstdat hij de curator gesproken had en toen de Vries doorvroeg bleek dat. Niet het geval. De rest doet er dan niet meer toe.

 31. Jantien Visser

  Dat Koster zo sprakeloos werd en begon te stotteren, kan ik mij voorstellen. Tegen zoveel verbaal geweld van Peter R. deinsden ze allemaal achteruit. Maar Peter R. kan maar beter wegblijven. Je ziet en hoort hem vol verve zijn zoontje verdedigen als een havik. Hij vergeet helemaal dat hij vroeger ook alles, maar dan ook alles aangreep om iemand aan de schandpaal te nagelen. En dan Olcay boter op haar hoofd heeft, is allang duidelijk. Het indienen van facturen die niets met haar failliete bedrijf hadden te maken waren al overtuigend genoeg om haar foute gedag aan te tonen. Maar nee, Petertje bleef maar vuur spugen over het wel of niet bellen met de curator. Wat een akelige, akelige snertvent is die Peter R. geworden. Wel een mooi voorbeeld van hoe een moederkloek ( in dit geval vader ) de jongen beschermd!

 32. Christinetv

  Koster viel door de mand, maar Peter M(icro) de Vries is een agressief naar ventje.

 33. Anonymusje

  Mark Koster faalde met de curator, maar Peter faalde met het bekennnen dat ie de stukken van Mark Koster niet had ( betekenen faillissement ed) Dat Ocay de toegang is ontzegd is iedereen aan voorvij gegaan. Daarnaast wilde Olcay niet reageren, dan Peter dat ook beter nagelaten.

 34. Bart

  Of Olcay nou fout is of niet in deze, Peter R. de Vries had wel gelijk gisteren.
  Mark Koster maar niet meer uitnodigen. Heeft 2 dagen staan schreeuwen aan de desk maar praatte alleen maar onzin. Gisteren loog hij zelfs over die curator waar hij eerst wel en toen weer niet mee gepraat had.
  Gisteren zagen we opnieuw weer Ruben Nicolai stuntelen in de rol van anchorman van het programma. De paniek in zijn ogen en hij kon alweer totaal geen orde houden. Luuk deed het erg goed. Ruben afscheid van nemen RTL en snel. Dit is ook een van de personen die de kijker helemaal zat is.

 35. Veenstra en geheel bouw!drijf

  Wat een zieke geest is die Peter r.de Vries die gore haviksneus en zijn haar sprekende ogen steekt hij altijd heel narcistisch in ..hij denkt dat hij de God van Nederland is het word steeds erger met deze demoon hij lift mee op zijn zoons advocaten beroep en is alleen aan het steunen en het opnemen voor de cliënten die zijn zoon een vette boterham betalen.
  Of het nou om Michael Jackson of britney Spears ,over de notredam of Holleeder of Jensen of openbaar ministerie gaat altijd zijn opdringerige akelige smoel met nassale klank de boventoon laten voeren..gisteren nog zijn haar vuurspugenden ogen tegen Mark Koster en het opnemen voor ocey gulden associaal dat hij de geweldige presentators zo aan het overschreeuwen is.

  Peter r.de Vries je hebt toch een vrije relatie? Jammer ocey gulsen heeft een leuke nette en goed mens Ruud de wildt
  Ik walg van p.de Vries als hij zo zijn gang kan gaan gaat hij RTL4 zoveel pech brengen

 36. Ineke

  Vreselijke betweter die man.
  Vraag me af of hij ook zo had gere

  ageerd als het een man was.

 37. Klaasje v

  Peter had gewoon gelijk. Koster en Nicolai zakten behoorlijk door het ijs.

 38. Ron

  Dat was de mooiste fittie in Boulevard tot nu toe. Erg mooie TV tevens. Ik vond ook wel wat te zeggen over de argumenten die Mark Koster aandroeg maar echt steekhoudend waren ze ook niet en bovendien gingen deze nogal behoorlijk mank toen Peter hem hier mee confronteerde. Dus daar moest ik dan wel weer om lachen en hij wist er geen weerwoord op te geven waardoor hij maar in herhaling bleef vallen. Wel vind ik het zo dat Peter daar met een dubbele pet in staat in dat hele Olcay Gulsen verhaal dus van zijn kant was zijn venijnige verweer ietwat te doorzichtig in deze.
  Mark Koster is overigens vaak in Boulevard te zien, dit was de tweede keer al. Zat voorheen bij dat talkshowtje van Jensen, maar dat is natuurlijk nu gestopt dus hebben ze hem maar ‘deskundige’ bij Boulevard gemaakt…

 39. Annoniemus

  Gevalletje belangenverstrengeling !

 40. Joost

  Ron, aan je grammaticale strapatsen te zien, ben je behoorlijk laag opgeleid.
  Jouw Nederlands is nog slechter dan dat van een asieleiser die 3 jaar in NL is.
  Overigens 3 jaar te lang, maar dit terzijde.

 41. Cinderella

  Haha Joost toch, je hebt wel gelijk.

 42. Zo ist, en niet anders.

  NIET OP DIE AANDACHTTREKKER REAGEREN AUB !!

 43. Meningloos

  Tsjonge Joost, jij gaat Nederland verder helpen! Gewoon lekker anderen afzeiken en dan gelijk daar asielzoekers in betrekken. Wow, wat een niveau! Misschien ben jij wel hoogopgeleid, maar je hebt in ieder geval van huis uit weinig meegekregen.

 44. J

  Ik vond het heel erg zwak dat Olcay zelf niet wilde reageren in de uitzending. Ze presenteert zich altijd als stoere en sterke vrouw.

 45. J

  En ja…inderdaad….Beau had het niet zo uit de hand laten lopen.

 46. Mousy

  Vond het “heerlijke” TV gisteren in Boulevard.

  Peter had gewoon een punt.

  Mark viel behoorlijk door de mand en dat al voor de 2de keer deze week in RTL Boulevard aan de desk.

  Ik vond het top dat RTLBoulevard dit punt aankaartte. Hun wordt nog al eens verweten delicate kwesties van collega’s onder het tapijt te vegen / te negeren.
  Maar of het wel verstandig was om het zo uit de hand te laten lopen, vraag ik mij wel af.
  Ruben is een niet beste discussie leider.

 47. L

  Wat ontzettend intimiderend voor de andere gasten die naast Peter zaten.
  Foei RTL ! Zo ga je niet met je gasten om.

 48. Mark

  Joost, goed Nederlands maar aardig ongenuanceerd en eng in zijn opvattingen over asielzoekers. Je hebt zeker ook zo’n snorretje?

 49. Trudy

  Kontekruipers Nicolai …..Ikink en Koster zijn een stelletje hypocrieten staan te bleren en weten niks ,…….PETER heeft weer gelijk daarom kijk ik nooit meer naar Boulevard walgelijke mensen daar ….roddelen en op niks gestaafd

 50. Iemand

  Niks aan toe te voegen m.b.t. Peter Rudolf. Als misdaadjournalist heeft hij goed werk gedaan. Helaas is het hem naar de bol gestegen en meent hij overal verstand van te hebben, waardoor wij helaas veel te vaak die humorloze nasale stem moeten horen. Enorm narcistisch figuur.

 51. Maarten

  Ik lees nu hier dat dat koster door het ijs is gezakt. Omdat hij zei dat hij de curator had gebeld, maar volgens mij gaat het hier niet om koster en ook niet om peter, maar om olcay gulcen. Koster is verbaal niet zo sterk als de vries, maar kwam wel met feiten en anonieme bronnen zijn ook bronnen. Dat weet peter zelf ook. Natuurlijk zijn deze bronnen gecheckt. Ze willen alleen niet in beeld. Nicolay of luuk had hier moeten ingrijpen en moeten zeggen. Peter jij bent niet objectief. Dus hier kun je geen mening over geven.

 52. Ikke

  De discussie drijft af van de kern van de zaak: Heeft Olcay verwijtbaar gehandeld, dan wel strafbare feiten gepleegd, voor/tijdens het faillissement van SuperTrash, ja of nee?

 53. Bart

  @Luuk ging er nog wel tegen in. Ruben stond aan de grond genageld met paniek in zijn ogen. Ik denk wel de slechtste presentator van Nederland op dit moment. Gewoon weg met die man. Harry Mens zou het nog beter doen. Ruben was leuk vroeger als lama maar meer dit er echt niet in. Ik hoop maar dat Peter van der Vorst en Sven Sauve dit snel gaan inzien. Dan zal Galjaard hem wel binnenhalen. Is de kijker er in elk geval van af.

 54. Hendrik Sihasulewanepatty

  Die vries moet een spreekverbod en tv verbod krijgen.

 55. Lieke van Lexmond Lover

  Mark Koster viel volledig door de mand !! Olcay is GEEN oplichter!

 56. Trudy

  En Olcay maar lachen.. die trol heeft haar buit al binnen. Boter op haar hoofd….

 57. L.

  En wat vooral opviel is dat Nicolai het echt niet onder controle had. Ikink gaf nog wat tegengas maar Ruben had hier echt moeten ingrijpen. Jammer dat Beau dit programma gaat verlaten, die had dit zo veel beter aangepakt.

 58. Paolo

  Beau had dit programma toch al verlaten???? Ohh nee, dat was de eerste keer, vet huilend en wel.

 59. Lies

  Had dit graag willen terug kijken, iemand een link?

 60. Rob

  Een link naar m’n l ul kan je krijgen, Lies.

 61. Yvonne

  Niemand heeft interesse in jouw zielig l ulletje als je zo l ullig doet Robje

 62. Ferryxxx

  Wat n schurftige eikel is die kerel.
  Hij meet met twee maten als hem dat uitkomt.
  Gewoon walgelijk, bah.

 63. Flits Bom

  Een curator kan een vóór faillissementsdatum gesloten overeenkomst vernietigen als die overeenkomst benadeling van de schuldeisers tot gevolg heeft. Het inroepen van de zogenaamde Actio Pauliana. De achtergrond ervan is dat alle schuldeisers in beginsel een gelijk recht hebben op een deel van de boedel

 64. Geer

  Die peter.R. zit overal met een dubbele pet op. Ik snap niet dat ze hem nog uitnodigen en betalen om in programma’s te komen. Hij is betweter, adviseur, raadsman en rechter tegelijk.

 65. Geer

  Oh ja, hij is ook nog oud politicus en voetbal adviseur. Samen met zijn zoon flest hij iedereen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.