Bridget Maasland: ‘RTL Boulevard naait Olcay Gulsen’

Bridget Maasland begrijpt maar al te goed dat Peter R. de Vries vrijdag zo boos werd in de uitzending van RTL Boulevard. Ze vindt dat Olcay Gulsen is genaaid door haar eigen collega’s. Dat heeft ze laten blijken op Radio 538. RTL Z ontdekte vorige week dat Gulsen vlak voor het faillissement van SuperTrash discutabel heeft gehandeld en Boulevard stipte dat aan. De Vries, die Gulsen bijstaat met zijn advocatenkantoor, reageerde woest. Hij sprak in de show van karaktermoord.

Maasland heeft de uitzending thuis gezien. “Ik had een beetje een ambivalent gevoel, een beetje dubbel. Eigenlijk wilde ik daar heel graag zitten om Olcay te verdedigen, maar aan de andere kant voelde ik ook een beetje schaamte naar het bedrijf waar ik zelf ook werk (RTL, red.) dat ze daar zo met hun mensen omgaan. Ik vond het een beetje een dubbel gevoel.”

De uitzending ontaardde in een flinke partij bekvechten. “Dat vond ik wel. Als je er dan zelf niet bij bent, dan vind ik dat een beetje raar.”

Wat had ze dan willen zeggen in de studio? “Ja, dat weet ik niet. Daar ga ik ook achteraf geen uitlatingen over doen, maar ik had gewoon heel erg de behoefte om te zeggen: ‘Omdat iemand nu weggaat en daar nog wel als deskundige zou moeten staan, dan ga je niet als iemand er niet bij is er zo over praten, dat vind ik raar.‘”

Het gebeurt toch vaker dat nieuws over de eigen sterren wordt behandeld? “Nou, we zijn eigenlijk nooit… We zijn wel van de hoor- en wederhoor. Ik heb wel het gevoel dat we dat hier een beetje links hebben laten liggen. Dat het van één kant kwam.”

Radio 538-dj Frank Dane: “Ik vond het een beetje lang dooretteren. Het was een beetje lelijke televisie.”

Maasland: “Veel te lang. Ja, dat vond ik ook. Ik ben het helemaal met je eens.”

Lees ook:
Peter R. de Vries compleet uit zijn plaat: ruzie in BLVD (zaterdag)
Groeiende ergernis over dubbele pet Peter R. de Vries (zaterdag)
Angela de Jong: ‘Peter R. de Vries niet onafhankelijk’ (zondag)
‘Dubbele pet Peter R. de Vries beschadigt Boulevard’ (maandag)
Beau plaagt Peter R. de Vries met woedeaanval (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen