RTL gaat Robert Jensen niet ontslaan om ’teringlijer’

RTL Nederland gaat Robert Jensen niet ontslaan omdat hij de nieuwe tv-directeur Peter van der Vorst in zijn podcast een ’teringlijer’ heeft genoemd. Voor ontslag moet hij het bonter maken. Dat geeft een woordvoerder van RTL aan in De Telegraaf. Eén dag voordat bekend werd dat Van der Vorst de nieuwe baas van Jensen wordt, schold de talkshowhost hem uit in zijn podcast. Een bizar toeval, reageerde Jensen, die aangaf wel enigszins rekening te houden met een RTL-exit.

Voorlopig ligt Jensen er echter niet uit. “Het contract met Robert Jensen is niet in gevaar omdat hij iets heeft geroepen over Peter van der Vorst. Daar zijn echt wel andere redenen voor nodig“, reageert RTL.

Het contract met Jensen loopt overigens nog maar enkele maanden. Ook zonder het contract te verbreken kan Jensen natuurlijk gewoon van de buis verdwijnen.

Van der Vorst heeft in elk geval al wel aan Jensens redactie laten weten dat hij het geen leuk programma vindt. Ook onthulde de talkshowhost dat RTL hem heeft aangesproken op het feit dat hij Van der Vorst heeft uitgescholden.

Lees ook:
Robert Jensen vindt Peter van der Vorst ’teringlijer’ (woensdag)
Robert Jensen van de buis na schoffering Peter? (donderdag)
‘Jensen moet met dikke Deense reet naar het UWV’ (vrijdag)
Robert Jensen houdt rekening met ontslag door Peter (zondag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen