Patty Brard vervangt Albert Verlinde in 6 Inside

Ruim een jaar na haar ontslag bij Shownieuws keert Patty Brard vanavond weer terug op de buis bij SBS 6. Ze vervangt Albert Verlinde in zusterprogramma 6 Inside. Dat heeft de zender zojuist laten weten. Er wordt op de SBS-site met enthousiasme gerept over de terugkeer van de televisiediva, die onlangs bíjna een exclusief RTL-contract tekende. “Patty Brard is vanavond weer te zien op SBS 6. Het Shownieuws-icoon vervangt vanavond Albert Verlinde in 6 Inside!“, klinkt het.

SBS is erg blij met de komst van Brard. “Patty neemt een bak ervaring mee (terug) naar het oude honk, want zij presenteerde meer dan 10 jaar Shownieuws. Na haar vertrek in 2017 maakte zij weer furore met mooie programma’s bij de NPO en RTL. En tot onze grote vreugde is ze nu dus ook weer ‘gewoon’ te zien op SBS.”

Het klinkt dus alsof Brard aan de slag gaat als de vaste invaller van Verlinde in 6 Inside. Een langdurige klus zal het waarschijnlijk niet worden, want het programma trekt zo weinig kijkers dan een vroege tv-dood in de lijn der verwachting ligt.

6 Inside is om 18.00 uur te zien op SBS 6.

De foto op Instagram:

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen