Erland schrok dat Evert wist van huwelijksperikelen

Niet Albert Verlinde en zijn 6 Inside, maar het oude vertrouwde Privé van Evert Santegoeds doet televisieland opschudden met een megaprimeur. Vanochtend onthulde hij in de krant dat Erland Galjaard en Wendy van Dijk huwelijksproblemen hebben, met daarbij een bevestigende reactie van het voormalig RTL-keizerspaar. “Ja, dat zijn de verhalen waar je van tevoren van weet dat heel Nederland het erover gaat hebben een dag later“, aldus Santegoeds bij Privé TV.

Deze primeur is in goede harmonie met het stel tot stand gekomen, aldus Santegoeds. “Want ik heb ze zondag gebeld, een paar uur nadat het mij ter ore gekomen was. Ik bel Erland niet vaak, dus die moet al argwaan gehad hebben. Hij was ook vrij open, van: ‘Hoe weet je dit, want dit is niet heel erg bekend? En mag ik nog wat extra tijd voordat het in de krant komt?’ Die tijd heeft hij gekregen. Ze zijn ook met hun eigen verklaring gekomen.”

Het probleem is dat ze uit elkaar gegroeid zijn, aldus Santegoeds. “Hij heeft een heel drukke baan gehad bij RTL 4 jarenlang en zij speelde in series, deed The Voice en deed veel activiteiten in het land. Op een gegeven moment denk je: wat is er met onze relatie gebeurd? Dat is de prijs die je betaalt voor het succes.”

Ze zijn heel open en eerlijk geweest tegen me. Ze zitten nu in de shock van de mediabom die vandaag is ontploft. Het is zo’n stel waarvan je nooit verwacht had dat ze uit elkaar zouden gaan.

Het item van Privé TV kunt u hier bekijken.

Foto: Privé TV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen