Erland schrok dat Evert wist van huwelijksperikelen

Geplaatst op di 08 jan 2019 om 15:00

Niet Albert Verlinde en zijn 6 Inside, maar het oude vertrouwde Privé van Evert Santegoeds doet televisieland opschudden met een megaprimeur. Vanochtend onthulde hij in de krant dat Erland Galjaard en Wendy van Dijk huwelijksproblemen hebben, met daarbij een bevestigende reactie van het voormalig RTL-keizerspaar. “Ja, dat zijn de verhalen waar je van tevoren van weet dat heel Nederland het erover gaat hebben een dag later“, aldus Santegoeds bij Privé TV.

Deze primeur is in goede harmonie met het stel tot stand gekomen, aldus Santegoeds. “Want ik heb ze zondag gebeld, een paar uur nadat het mij ter ore gekomen was. Ik bel Erland niet vaak, dus die moet al argwaan gehad hebben. Hij was ook vrij open, van: ‘Hoe weet je dit, want dit is niet heel erg bekend? En mag ik nog wat extra tijd voordat het in de krant komt?’ Die tijd heeft hij gekregen. Ze zijn ook met hun eigen verklaring gekomen.”

Het probleem is dat ze uit elkaar gegroeid zijn, aldus Santegoeds. “Hij heeft een heel drukke baan gehad bij RTL 4 jarenlang en zij speelde in series, deed The Voice en deed veel activiteiten in het land. Op een gegeven moment denk je: wat is er met onze relatie gebeurd? Dat is de prijs die je betaalt voor het succes.”

Ze zijn heel open en eerlijk geweest tegen me. Ze zitten nu in de shock van de mediabom die vandaag is ontploft. Het is zo’n stel waarvan je nooit verwacht had dat ze uit elkaar zouden gaan.

Het item van Privé TV kunt u hier bekijken.

Foto: Privé TV
25 Reacties op “Erland schrok dat Evert wist van huwelijksperikelen”


 1. Rukaap

  WOW! DOM?

 2. Remco Terhorst

  Ik dacht dat Albert voor de start van 6 Inside zei dat hij een grote primeur had over iemand van RTL. Was dat dus dit verhaal van Erland en Wendy? Werd dat al tegengehouden door John?

 3. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  WoW.
  Shocking.
  Grote kans dat Wendy niet naar SBS vertrekt.
  Oei, nou hebben we nóg een primeur weggeven.
  Graties. Dus goed.

 4. Hans

  Kijk die kop van die valse nicht eens…..het zou je buurman moeten zijn.

 5. Hooftstraat

  Remco Terhorst
  Tue 08 Jan 2019 om 15:02

  Jouw redenering klopt! Jij bent een insider bij SBS

 6. Remi

  … Evert Santegoeds heeft vandaag de primeur van de dag !!

 7. StefanV

  Het is toch echt een bepaald slag mensen dat zich over dit soort zaken druk kan maken. Ik gun niemand huwelijksproblemen, maar het boeit me verder werkelijk totaal niet.

 8. Kees

  Albert dit had jouw nieuws moeten zijn…

 9. Mike

  Nooit verwacht? Hahaha. Kom op zeg, dit zat er altijd aan te komen. Yo en Wes zullen volgen.

 10. Frits

  Erland drukke baan? Hij was nooit op kantoor. Hij zat vaker op Ibiza dan in Hilversum.

  Media geile Erland wilde graag in de spotlights. Wendy heeft daarvoor gezorgd. Was totaal geen Match. Erland IQ 150+ en erudiet. Wendy dom onnozel gansje..

 11. Frits

  oh ja! Wie denkt dat het toevallig is dat Evert met dit nieuws komt en niet Albert? Zou me niks verbazen als Erland dit aan Santegoeds heeft verkocht ook om Albert een hak te zetten.

 12. zozo

  @Frits, nou jij durft. Wat een aannames zeg. Ooit iets gechecked wat je op hol geslagen hersentjes nu weer ”denken” en het volgende moment ”denken” ze weer iets anders ? Nee, he. Juist. Neem nog een pils.

 13. kees

  denk zomaar dat dit de primeur was die Kwalbert maandag wilde brengen…maar op een of andere manier is er iets misgelopen in onderlinge afspraken/uitstel/anders.

 14. TT

  Gelukkig heeft hij haar zulke salarisverhogingen en programma s gegeven. Hoeft hij niets te betalen dat doet RTL nog steeds…

 15. Telstar Hooligans

  Evert Santegoeds is een vieze vuile huichelaar.

 16. Ronald Verkerk

  Het is vooral verbazingwekkend dat ze de goed-nieuws-show zo lang hebben volgehouden. Op de trouwfoto’s keken ze al alsof ze elkaar zat waren.

 17. Wanny

  Ik denk dat Evert de impact van dit bericht een beetje overschat. Ik heb er hier op kantoor nog helemaal niemand over horen praten. Het grootste deel van de Nederlanders zal het een worst wezen dat die 2 uit elkaar gaan.

 18. Solange

  Whaaaaaaaaaaaaa denk dat Verwendy nu wel haar kapsones achter wege kan laten….tenslotte was hij getrouwd toen ze een verhouding met hem begon..

 19. Britt Scholte Lover

  Wendy maakte een verwarde indruk bij wie ben ik, ze was er niet bij met haar coke hoofd

 20. L Kruit

  Ik heb een nieuwtje. Erland heeft al jaren een geheime relatie met Ronald Molendijk. Ze blijven vaak slapen in de studio aan huis. Komt binnenkort uit!!

 21. Telstar Hooligans

  Huichelaar Evert weet dit allang. Hij heeft ze samen gebracht in Evert’s zelfgebouwde bondagekelder. Met zn drieën beleven ze elke zaterdagnacht spannende avonturen met boeien en ballgags.

 22. Frans Koene

  Wendy heb zich een beetje omhoog gen aaid.

  Erland is vermeend hom o seksueel na vele avontuurtjes met mannen achter tankstations.
  Dat gekeng bang is tegenwoordig nodig om je eigen ik en de Phik van een ander te kunnen vinden in jezelf

  Aardiger kan ik het niet schrijven.

 23. Barbie

  Straks hopelijk instagram fotos met veel productplacements van Hansaplast !!

 24. Frans Koene

  Serieus, huwelijksproblemen heeft iedereen wel.

  Wendy heeft zelfstandig wel een aantal leuke dingen neergezet.
  Dat ze Galaard is getrouwd was gewoon een goede zet om nooit meer arm te worden.
  Vroeger moest wendy duistere dingen doen op de boulevards van Spanje.

  Galjaard is een soort playboy…. tjsa hij gaat vermeende mee met andere vrouwen… maar is dat erg voor een playboy…Toyboy?

 25. Stief brown

  Ik denk dat ze het doet met de disq trainer

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.