Toeval: RTL herhaalt Erland en Wendy op zwarte dag

Een ongelukkig toeval zorgde ervoor dat RTL 4 dinsdagavond laat, op de dag dat Erland Galjaard en Wendy van Dijk hun huwelijkscrisis bekendmaakten, de aflevering herhaalde van Buurman Wat Doet U Nu? waarin het stel te zien is in gelukkiger tijden. Voor deze aflevering ging presentatrice Cath Luyten twee jaar geleden op stap met Van Dijk. Vlak voor ze haar huis betrad, zag ze Galjaard nog net in zijn Porsche stappen. Ze kwamen tijdens de opnames uitgebreid over hem te spreken.

Luyten confronteerde Van Dijk ermee dat ze mensen die het met de baas doen in België een ‘bazenpoeper’ noemen. “Bij ons zouden ze zeggen: ja, dat is een bazenpoeper. Kennen jullie dat woord?“, zei de presentatrice, die daar aan toevoegde dat ‘poepen’ in Vlaanderen iets anders betekent dan hier, namelijk ‘neuken’.

De Vlaamse zei tegen Van Dijk: “Ze zullen ook allemaal wel een reden verzonnen hebben, van: ja, die krijgt nu elk timeslot op alle RTL-zenders.

Van Dijk: “Gelukkig had ik mij echt by far bewezen en sinds ik met hem ben, heb ik geen prijs meer gewonnen.

Tv-kenner Ron Vergouwen zag het gisterenavond gebeuren. Hij twitterde: “Oeps. Nu op RTL4 een herhaling van ‘Buurman, wat doet u nu’, waarin de Vlaamse Cath Luyten een kijkje krijgt in het leven van het gelukkige stel Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Nou, ik ben benieuwd. #goeietiming

Het programma van Luyten wordt momenteel herhaald op de late avond van RTL 4, omdat Twan Huys al drie weken denkt dat hij zich een lange vakantie kan permitteren.

Wat Doet U Nu? wist dinsdagavond laat 165.000 kijkers te bekoren.

Foto: VRT

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen