Wendy van Dijk vindt Youp van ‘t Hek een lafaard

Geplaatst op Mon 12 Feb 2018 om 11:19

Negen maanden nadat Wendy van Dijk en Youp van ‘t Hek de handen ineen sloegen voor nagellak-held Tijn is het weer hommeles tussen de RTL 4-ster en de cabaretier. Ze vindt hem een lafaard. Dat laat ze vanochtend weten op Twitter. Van ‘t Hek heeft de NPO 1-show De Kwis afgezegd omdat Paul de Leeuw hem heeft aangesproken op de column waarin hij het gebruik van woorden als ‘pisnicht’ verdedigt. “Maar niet de confrontatie aangaan.. dan toch maar afzeggen. Lafaard“, schrijft ze.

Van Dijk lijkt nooit te leren dat het niet handig is om op deze manier op critici te reageren, omdat dit soort uitspraken het vuur alleen maar aanwakkeren. Daar is ze al voor gewaarschuwd door RTL-collega’s als Chantal Janzen en Peter van der Vorst (zie hier en hier).

Vermoedelijk is Van Dijk niet zozeer boos om Van ‘t Heks reactie op De Leeuw. In dezelfde column noemt Van ‘t Hek haar man Erland Galjaard namelijk Erdogan Galjaard.

Van ‘t Hek is al jaren en jaren kritisch over Galjaard. Toen hij en Van Dijk vorig jaar de handen ineen sloegen voor het goede doel, moest de cabaretier eerst koffie drinken met het koningspaar van RTL.

Lees ook: Youp tegen Erland: ‘Ik neem geen lettergreep terug’ (oktober 2017)

Foto: SBS
37 Reacties op “Wendy van Dijk vindt Youp van ‘t Hek een lafaard”


 1. Victor Roelfsma

  Ja hallo zeg. Bolle Paul heeft ieder mongool en gehandicapte tot het bot belachelijk gemaakt met die schijnheilige grijns van hem, afschuwelijke man.
  Vrouwtje die met alles ligt te krikken begint te janken. Moet je van stinkhoer misschien niet welriekende prostituee maken? Moet je van pisnicht misschien urineneruikende homofiele man maken? Ga met je grachtengordel kliek a.u.b. emigreren naar SA of Dubai denk dat je het daar wel naar je zin zal hebben en neem pisnicht mee. Groetjes van Victor.

 2. Joris

  Youp is alles behalve een lafaard en schuwt zeker geen enkele confrontatie. Dat is een waanbeeld van de vermeende c*kesn*ivende magere Wendy die zelf veel moeite heeft met de kritiek op haar broodheer, haar vent Galmuts.

  Youp heeft geen zin in die dikke n*icht die anderen belachelijk maakt maar zelf huilie huilie doet als hij wordt bekritiseerd dan wel – al dan niet terecht belachelijk wordt gemaakt.

 3. Maandag

  Wendy huillie huillie

 4. Snuifje

  Ach ach Wendy. Als je in de spiegel kijkt, wat denk je dan…

 5. Bart

  Domme domme Wendy.

 6. Wollter

  Op zich is het natuurlijk wel leuk dat de brave Wendy zo af en toe een relletje creert door zoiets te tweeten. Is alles toch niet helemaal perfect aan haar.

 7. Ad

  Wat zou het toch prettig zijn met een hek rond die Gooise matras en grachtengordel zodat ze zich zelf heerlijk kunnen blijven kietelen zonder daar alle media-aandacht voor op te eisen. Want dat laatste is steeds hun doel: in beeld blijven.

 8. Henny Huisman

  Je zou maar een paar jaar oud zijn, een heldendaad verrichten met je goede doelen actie, en na je overlijden door deze twee personen worden gerepresenteerd in jouw naam.
  Dit had Tijn niet verdiend.

 9. Frenkie

  @Wolter: haar hele imago voor haar blad Wendy deugt hiermee niet. Wellicht dat de oplagecijfers daarom om te huilen zijn. Als iets niet oprecht is, prikken lezers daar kennelijk feilloos doorheen.

 10. Jack Wolff

  De lamme tegen de blinde: je ziet lekker niks.
  De blinde: ach loop door.

  Dementie kent een oprollend geheugen patroon. Hierbij ga je in vogelvlucht terug naar je meest primaire jaren. Beiden zijn zo dement als een plank.

 11. Jantje

  Kom op Wendy, waarom altijd zo negatief?

 12. Jan

  Het cokehoertje van RTL heeft ook weer niets zinnigs te melden. Mag hopen dat de bazen in Luxemburg de instortende kijkcijfers zat worden en Eeland Galbak en co ontslaan.

 13. GW

  Dat gedoe over haar oranje huidskleur bij The Voice was natuurlijk triviaal, maar het illustreert zo goed wat er mis is met Wendy van Dijk’s houding. I.p.v. dat ze ruiterlijk toegeeft “goh ja, het was inderdaad iets te oranje” en er zelf om lacht, wringt ze zich bij &Chantal in allerlei bochten om vooral maar niets toe te geven. In het eerste geval (toegeven) was de ophef de volgende dag weg geweest, maar omdat ze zo uithaalde was het een week lang lollen.

  Soms vraag ik me wel eens af als ik haar weer zie uithalen in de media “is het nou echt zo moeilijk om toe te geven dat je, net als ieder anders mens, niet perfect bent?”.

  Wanneer is nou de laatste keer geweest dat ze in media om zichzelf kon lachen? Zichzelf een beetje kon relativeren? Ze is zo humorloos geworden.

 14. Marc E. Putto

  Erdogan Galjaardius was de druppel bij Wendy..en bij Galjaard zelve..

 15. Meneer Kaktus

  Ik moet altijd een klein beetje braken als ik over Wendy lees.

 16. Poenwasi

  Zo, en wat zijn we weer allemaal fatsoensrakkers. Paul d.l. Krijgt weer alle steun uit de bekende hoeken. Nou, ik weet er nog 1 voor al die fatsoensrakkers.

  http://www.zideo.nl/playzideo/6b3465596e6c5a70

  Kijk hier maar naar onze eigen Paul d.l. Omroep VARA heeft het weggehaald van YouTube, maar na enig zoek werk vind je de link. Ben benieuwd wat de tafelprostituees van RTL , dwdd,tan, hiervan vinden. Wat je ziet valt het woord pisnicht in het niet.
  Youp gewoon doorgaan, niks van aantrekken.

 17. Mike

  Wendy heeft weer een reden om een maand boos te zijn. Muts.

 18. Hannah

  Youp is een eng opportunistisch ventje. Toen hij goede sier kon maken met Nagellak-Tijn ging hij schouder aan schouder met Wendy geld ophalen voor Tijn. Youp neemt iedereen de maat en een fatsoensrakker. Wordt hij zelf een keer aangesproken op zijn fatsoen om homo’s niet als pisnichten aan te spreken, is hij geiirriteerd en zegt hij De Kwis af. Wendy heeft gelijk…Youp is een lafbek!

 19. Sjon met de grote......

  @Poenwasi

  Hoewel die beelden om te kotsen zijn, is het alom bekend dat dit in scene is gezet.

 20. Ano Nymous

  Brr wat een eng mens die Wendy…

 21. SOLANGE

  Zielig mens die Wendy …nu weet ik waarom al die mannen bij haar weglopen!!

 22. Zo zit het

  Dat gezeur. Youp heeft gewoon een statement gemaakt. Je mag iedereen belachelijk maken, alleen bepaalde homo’s en transgenders niet. Nou, de gewone man walgt van pisnichten en relnichten. De gewone man wordt ook niet blij van al die zgn. positieve aandacht van transgenders. Wat dat betreft valt het met de “potten” nog wel mee. Voor lesbiennes hebben we nog niet zo’n woord om onderscheid te maken. Jos Brink is zo’n homo waar we respect voor hadden, voor Paul de Leeuw, waar we totaal geen respect voor hebben, is er het woord relnicht en pisnicht, alhoewel het woord s trontst amper ook gebruikt kan worden. Alhoewel, dat laatste woord past beter bij Gordon. P de L blijft zijn mannetje trouw. Toch nog iets positiefs.

 23. Maarten

  Het wachten is nog steeds op de 1e grap van ‘t Hek over moslims. Het is idd een laf mannetje.

 24. TopofFlop

  Ze kan het niet laten om te reageren. Ze kan er dus niet boven staan?

 25. Joke

  Wendy eet te weinig en snuift te veel.

 26. Prima Youp

  Wendy een omhooggevallen dansmarieke is zo dom om dit ui te spreken. Dat ze bij rtl maar wat aanklooit maar dit is een geschilletje met Youp en dat is andere coke uh koek.

 27. dr phil

  zij heeft gelijk het is een eersteklas honden l.u.l.en dat zal hij altijd blijven zijn (grappen) zijn altijd gebaseerd op alle mensen die wat hebben en der eigen niet kunnen verdedigen die neemt hij in de zeik de gore klootzak en als hij dan een keer in de zeik word genomen zijn de rapen gaar en de wereld te klein dan moet op elk tv van de npo vertelt worden dat hij de beste is

 28. Bonnie Kreukhoven

  Meisje toch. Kon je het toch niet laten om je zegje te doen? Ome Youp heeft gelijk Wendy, sorry.

 29. Klavvie

  Daar hebben we die snuivende Oempa Loempa weer met haar gezeik. Als niet pratend kipje bij “Wie ben ik?” was ze beter op haar plek. Iets teveel praatjes gekregen sinds haar relatie met Erdogan.

 30. Poenwasi

  @sjon met de grote….tja wat jij wil. Kijk slapen doe ik in mijn bed. Keep on dreaming.

 31. Cindy

  Wat een trieste reacties hier. Stakkers.

 32. Max

  Dat skelet is duidelijk psychisch niet in orde. Youp heeft gewoon gelijk.

  @ Cindy, ben jij soms de poetsvrouw van dat skelet?

 33. hihi

  Cindy is een boertje, en de b is een h.

 34. Fatima

  Die domme Wendy weet toch wel dat zij het nooit kan winnen van Youp van ‘t Hek.. En wat een aanname om Youp van ‘t Hek een lafaard te noemen, dat bewijst maar weer eens dat dat die domme doos niet weet waar ze het over heeft, want als iemand de confrontatie aandurft dan is hij het wel……Verder heeft Wendy en Erdogan Galjaard hun kapitaal vergaard over het leed van andere mensen, wat Youp al eerder aan gaf…….Dus dom wicht, hou toch eens je domme waffel dicht….

 35. ali

  Snuifhoer van rtl doet huilie huilie brrrrrrrrrrrrrr

 36. ali

  Zo net even coke afgegven bij wendy, want wendy vindt youp een lafaard en wil angela slaan. ok wendy even fiep ademhalen en lekker snuif,snuif ,snuif wendy weer rustig.

 37. filopost

  – U Skup­šti­ni Sr­bi­je na sku­pu o za­šti­ti od ero­zi­je ve­trom još pre tri go­di­ne struč­nja­ci su in­si­sti­ra­li da se hit­no poč­ne po­di­za­nje ve­tro­za­štit­nih po­ja­se­va da ve­tar ne bi i da­lje ugro­ža­vao hi­lja­de hek­ta­ra ora­ni­ca, ka­na­la i aku­mu­la­ci­ja, a zi­mi i sa­o­bra­ćaj­ni­ce sme­to­vi­ma sne­ga – is­ti­če dr Sa­ra Lu­kić, do­cent sa Šu­mar­skog fa­kul­te­ta u Be­o­gra­du, do­da­ju­ći da su ero­zi­je iza­zva­ne ve­trom evi­dent­ne, po­go­to­vu u rav­ni­čar­skim pod­ruč­ji­ma, u ko­je spa­da­ju ogro­man deo Voj­vo­di­ne, Ma­čva, Po­sa­vi­na, Po­du­na­vlje, Po­mo­ra­vlje i Ne­go­tin­ska ni­zi­ja.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.