Antje Monteiro: ‘BN’ers kunnen niet naar sportschool’

Geplaatst op Mon 12 Feb 2018 om 13:00

Bekende Nederlanders kunnen vanwege hun herkenbare voorkomen niet naar de sportschool. Dat zegt Antje Monteiro, die vroeger de host was van Het Gevoel Van, tegen De Telegraaf. Monteiro is nu haar eigen fitness-videoplatform Fit at Home begonnen. Ze noemt dat ’het Netflix van het thuissporten’. “Het is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte. Met een eigen bedrijf, een gezin en daarnaast elke avond optreden in het theater, ben ik vaak kapot als ik thuiskom. Maar ik wil wél bewegen.

Dat bewegen kan ze niet in de sportschool. “Als BN’er kun je eigenlijk niet naar de sportschool. Ik sprak wel af met mijn personal trainer Alain, maar daar werd ik zenuwachtig van.

Die vaste afspraken met een personal trainer werken voor Monteiro totaal niet. Ze raakt er op van de zenuwen van. “Ik weet namelijk niet van tevoren wanneer ik voldoende tijd en energie heb om te sporten.”

Haar sport-Netflix verandert alles. “Nu kan ik zelf kiezen wanneer het mij uitkomt. Laatst barstte ik bijvoorbeeld na een show nog van de energie. Toen heb ik om elf uur ’s avonds nog een benen-billen-work-out van Alain op tv gevolgd.

Het Telegraaf-interview met Antje Monteiro kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
16 Reacties op “Antje Monteiro: ‘BN’ers kunnen niet naar sportschool’”


 1. shrink

  Bekende Nederlanders kunnen evenmin naar de supermarkt. Stel je voor dat ze herkend zouden worden! Dus kunnen ze ook geen dik makende producten kopen en lijden ze voortdurend honger. Maar daardoor én door hun cokegesnuif blijven ze vanzelf slank (Paul de Leeuw en Martijn Krabbé uitgezonderd) en hoeven ze helemaal niet naar de sportschool. Daar heeft mevrouw Monteiro in haar businessplan vast niet aan gedacht!

 2. shenkie

  hehehe

 3. Michiel

  Die dikke kamper mag zelf wel ‘s ff 5 jaar non stop gaan sporten.

 4. Danny

  die zitten toch allemaal bij Boomsma in het zweethok? Waar normale nederlanders niet thuishoren?

 5. Peanut

  De reacties laten zien dat er niet gelezen wordt. Het gaat niet om in de sportschool zijn, maar om de ongelukkige tijdstippen waarop gewerkt, en dus ook gesport wordt.

 6. Floddero Flunk

  Wat erg zeg. Geen wonder dat de wereld in brand staat. Ik stort gelijk op giro 555. Zo’n medelijden met die bn’ers boeehoeee….

 7. Wollter

  Wat een onzin. Ik ken sportscholen in Adam waar het stikt van de BNers.

 8. Mar

  Antje wie?? Zet dan een hometrainer in de (slaap)kamer, dan ben je overal vanaf.

 9. dirk

  99 procent kan deze mevrouw niet eens dus wat is het probleem.

 10. Matty

  Pretentieus dametje! Door die “bekendheid” worden wel je boterhammetjes betaald hoor! Niet zo dreinen! Voor je het weet woon je zo weer 3 hoog achter!!

 11. Hijgje Huigstra

  10 minuten opdrukken in de pipowagen? Euh, sorry……”woonwagen”.

 12. Han peekel

  Dat heb ik nou nooit dat ik kapot ben en wil bewegen.
  Ik heb sowieso weinig behoefte om te bewegen.
  Wordt vervolgt.

 13. Anootje

  Waar moeten we deze dame verder van kennen dan?

 14. SOLANGE

  Die kamper heeft het zwaar gezond en dik goh hoe ga je verder met je leven zielig persoon

 15. Bonnie Kreukhoven

  En waarom kan Antje niet naar de sportschool dan? Is het een drama als iemand haar herkend terwijl ze aan de gewichten hangt? Ik zie het probleem niet zo hoor.

 16. Queenie

  Antje, ik weet dat je een bekende Nederlander bent. Maar ik zou jou niet op straat of waar dan ook herkennen. Je bent Maxima niet! Doe ff normaal a.u.b.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.