Antje Monteiro: ‘BN’ers kunnen niet naar sportschool’

Bekende Nederlanders kunnen vanwege hun herkenbare voorkomen niet naar de sportschool. Dat zegt Antje Monteiro, die vroeger de host was van Het Gevoel Van, tegen De Telegraaf. Monteiro is nu haar eigen fitness-videoplatform Fit at Home begonnen. Ze noemt dat ’het Netflix van het thuissporten’. “Het is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte. Met een eigen bedrijf, een gezin en daarnaast elke avond optreden in het theater, ben ik vaak kapot als ik thuiskom. Maar ik wil wél bewegen.

Dat bewegen kan ze niet in de sportschool. “Als BN’er kun je eigenlijk niet naar de sportschool. Ik sprak wel af met mijn personal trainer Alain, maar daar werd ik zenuwachtig van.

Die vaste afspraken met een personal trainer werken voor Monteiro totaal niet. Ze raakt er op van de zenuwen van. “Ik weet namelijk niet van tevoren wanneer ik voldoende tijd en energie heb om te sporten.”

Haar sport-Netflix verandert alles. “Nu kan ik zelf kiezen wanneer het mij uitkomt. Laatst barstte ik bijvoorbeeld na een show nog van de energie. Toen heb ik om elf uur ’s avonds nog een benen-billen-work-out van Alain op tv gevolgd.

Het Telegraaf-interview met Antje Monteiro kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen