Ruud de Wild heeft nog nooit in NPO-gebouw gepoept

Geplaatst op Fri 09 Feb 2018 om 11:00

NPO Radio 2-dj Ruud de Wild heeft nog nooit gepoept in het gebouw van de publieke omroep. Dat vertelt hij in gesprek met de VARAgids. Net als iedereen moet ook De Wild regelmatig naar het toilet om te poepen, maar hij weigert om dat op zijn werk te doen. “Ik poep niet op mijn werk, dat kan ik niet“, vertelt hij. De VARAgids-journalist vraagt daarop nog éénmaal bevestiging: ‘Dus jij hebt hier nooit…? In dit gebouw?’ De Wild bevestigt: “Nee. Wel leuk dat we het nu over kakken hebben.

Het gerucht dat dj’s het ongelooflijk langdradige liedje ‘Paradise by the dashboardlight’ draaien als ze moeten poepen, klopt volgens De Wild wel, al is dat bij hem dus het niet geval.

Over het algemeen wordt poepen op je werk gezien als ‘not done’. Toch heeft naar verwachting het merendeel van de radio- en tv-presentatoren wél eens op het werk gepoept, bijvoorbeeld in het geval van hoge nood.

Tot de absolute spettertop hoort onder meer Catherine Keyl. Zij viel het Omroep MAX-riool zelfs lastig met heuse diarree-aanvallen. Die leidden uiteindelijk tot haar vertrek bij de omroep.

Radio 538-sidekick Rick Romijn maakte het in november wel heel bont door in de studio van Evers Staat Op in zijn broek te poepen. Die onderbroek heeft hij vervolgens stiekem weggegooid bij de wc’s.

Aan de andere kant zijn er ook radio-dj’s die er zelfs moeite mee hebben om thuis te poepen. Radio 538-ster Coen Swijnenberg racete een keer van zijn eigen huis naar het Centraal Station in Utrecht toen hij hoge nood had.

Lees ook: Henny Huisman heeft ‘schone poeperd’ dankzij Geberit (januari 2017)

Foto: KRO-NCRV
18 Reacties op “Ruud de Wild heeft nog nooit in NPO-gebouw gepoept”


 1. piet

  Wat een heerlijk nieuws toch weer/

 2. anoniem

  U mag alles van mij weten behalve mijn pincode en hoe ik poep.. :-)

 3. Gerard

  Wat een opzienbarend nieuws. Daar zal de wereld van wakker liggen.

 4. wauter

  Poepen op het werk hoort. Lekker een half uur kleien en ondertussen het nieuws, facebook etc. checken. Betaald sch ij ten is het mooiste wat er is.

 5. Pieter

  Echt BREKEND nieuws, wat ben ik blij dat ik dat nu weet.

 6. Jeffrey

  Ach ja, dat ritme heb ik ook weleens gehad. maar kan me niet voorstellen, dat je terwijl je ook weleens gezopen hebt of het laat hebt gemaakt nog steeds dat ritme hebt. Of dat je een keer aan de diarree bent. Ruud lijkt een beetje autistisch te zijn met zijn biologische klok.

 7. Erland

  wendy poept ook

 8. Henk

  Zou het komen omdat hij maar een paar uur per dag werkt? Normale loonslaven zitten toch zo’n 8 uur per dag op kantoor en dan komt het wel eens voor dat je moet poepen.

 9. Joop Knoop

  sex, poep en pies scoort altijd weer
  lijken wel een stelletje kleuters

  shit nieuws :-)

 10. ron

  Zeker wel sex gehad in het NPO gebouw

 11. bandi934

  IK heb ook nog nooit in het NPO-gebouw gepoept………..

 12. Jeroen

  Ik moest ook gelijk aan de spetterende bruiloft van Wendy denken.

 13. David

  Wat een nieuws heeft het ooit zo goeie Media Courant weer maar helaas zijn ze helemaal afgegleden.

 14. JelleBC

  al is t praatje nog zo rond,
  t draait altijd weer uit op stront,

 15. Walter

  06.05.2002

 16. Japie

  Jammer dat hij nog nooit aan de race-kak is geweest dan.

 17. Flits Bom

  Vandaar dat hoofd.

 18. ruben

  Jan, mijn baas poepte altijd op kantoor.
  Ging toilet papier meenemen naar huis en bespaarde hij geld mee.

  100% waar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.