Henny Huisman heeft ‘schone poeperd’ dankzij Geberit

Tv-ster Henny Huisman neemt afscheid van geurende onderbroeken. Hij heeft een toilet in gebruik genomen met een anusreiniger. Dat laat de presentator weten op Twitter. Huisman maakt er geen geheim van dat hij fan is van de high-tech-toiletpot van toiletfabrikant Geberit. Hij prijst het wc-apparaat wel heel nadrukkelijk aan. Zo heeft de presentator zelfs een demofilmpje op zijn twitterpagina gezet. “Nou, dit is hem dan, de Geberit AquaClean! Altijd een frisse poeperd!“, juicht hij.

Met één druk op de knop kan de gebruiker van de Geberit-pot een douchearm tevoorschijn laten komen, die de onderkant reinigt met een douchestraal. Volgens Huisman is die straal nog warm ook. “Jazeker, normaal fluister je over zulke zaken maar ik kan het wel van de daken roepen. Ik heb nog nooit zo lekker gezeten!

Het is volgens Huisman geen bevlieging: hij heeft de pot nu al een dag of zeven in gebruik. “Ik heb sinds één week een Geberit Aquatoilet en het is nu bijna een must zo’n schone poeperd.

Plotseling heeft een volger door waar Huisman mee bezig is: dit is ordinair reclame maken. “KAK, u heeft het door!“, reageert hij.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen