Gordon haalt foto’s ‘neplover’ van social media af

Geplaatst op Wed 14 Feb 2018 om 14:14

Gordon heeft de foto’s van zijn neplover Kevin woensdag van social media verwijderd. Niet uit angst voor een rechtszaak, maar uit ‘mededogen’. Dat heeft hij laten weten op Facebook en Instagram. Na de onthulling van zijn ‘nieuwe liefde’ op zondagavond laat, kwamen er reacties binnen waaruit zou blijken dat Kevin op liefdesgebied een dubbelleven zou leiden. Daarop nagelde Gordon deze jongen op social media aan de schandpaal en dat werd opgepikt door mainstream media. 

Boulevard bracht de jongen gecensureerd in beeld, maar Shownieuws nam de naam en de foto’s gewoon over van Gordons social media. Daar zijn ze nu ook niet meer te vinden. “Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een mooi moment om met een schone lei te beginnen. Onder geen beding op verzoek van advocaten – we hebben nooit iets gehoord van een kort geding! – maar puur uit mededogen naar diegene die tekortschieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan.

Vervolgens komt Gordon met wat wat vrouwenblad-achtige uitspraken. “Ik hou me vast aan de liefde en m’n hart die zo groot is dat zelfs diegene die mij zoveel pijn doen een plek verdienen in mijn hart. Want mijn liefde was puur en oprecht.

Hij wenst andere ‘slachtoffers’ van Kevin sterkte. “Sterkte voor al die lieve mensen die met de juiste bedoelingen hun hart en ziel hebben open gesteld. En voor degene die mij zoveel pijn heb willen doen kan ik alleen maar medelijden hebben. Happy Valentine X.”

Gordon sluit af met wat hashtags, waarin hij nog wel de volledige naam van zijn ‘neplover’ noemt.

Lees ook:
Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’ (maandag)
Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’ (dinsdag)
BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel (dinsdag)
John vierde oudejaarsavond met Gordon en neplover (vandaag)

Valentijnsdag…….de dag van de liefde. Een mooi moment om met een schone lei te beginnen. Onder geen beding op verzoek van advocaten( we hebben nooit iets gehoord van een kort geding!) maar puur uit mededogen naar diegene die te kort schieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan. Ik hou me vast aan de liefde en mn hart die zo groot is dat zelfs diegene die mij zoveel pijn doen een plek verdienen in mijn hart. Want mijn liefde was puur en oprecht. Sterkte voor al die lieve mensen die met de juiste bedoelingen hun hart en ziel hebben open gesteld. En voor degene die mij zoveel pijn heb willen doen kan ik alleen maar medelijden hebben. Happy Valentine X #kevinbulgac #wareliefde #karma #blijdathetvoorbijis #weereennieuwbegin

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Foto: RTL
41 Reacties op “Gordon haalt foto’s ‘neplover’ van social media af”


 1. SOLANGE

  Rot op Gordon met je zeikverhalen

 2. Mike

  Doorgesnoven psychopaat.

 3. Frietje achmed

  Wat zegt Gordon in het donker? Ik zie geen flikker

 4. Hooftstraat

  ik heb te doen met Kevin, dat er mannen zijn die echt met Gordon iets durven te beginnen, ik zou niet eens tegen betaling door deze goor mannetje laten aanraken. Het gaat je goed Kevin en zet je strafzak door, wat deze bekende Nederlander met je heeft gedaan is strafbaar.

 5. ik

  Gordon Emigreer.

 6. Frietje achmed

  Hoi Gordon wil je wat vaseline op mijn sterretje smeren niet te veel schat ik wil je nog wel voelen

 7. Endanditnog

  Nu nog al zijn eigen foto s .

 8. Local Hero

  Hoe zit het eigenlijk met die rechtzaak van Jelle Brandt Corstius?! Waarom horen we hier niks over?

 9. Gin

  Gordon houd toch op met het zoeken, wat moet komen komt vanzelf en soms ook niet. Als je gaat zoeken trek je alleen maar ellende op je af. Je kunt ook diep ongelukkig zijn met iemand. Single zijn is zo slecht nog niet.

 10. T

  Gordon gelooft in een soort Disney sprookje waarin de perfecte prins op het witte paard langskomt.

  Een relatie is niet altijd alleen maar leuk, je moet er ook aan werken, dingen inleveren etc.

 11. B

  Wat sneu weer. Hij is gewoon bang. En altijd weer de aandacht opzoeken…post lekker even een keer een dag niets.

 12. Curryworst

  Gordon en mededogen.
  Hahaha…

 13. Als ik Erland een tip mag geven...

  …zet deze sneue cokejunk bij het grofvuil.

 14. Marianne

  Arme Kevin. Er is hier slechts een psychopaat en dat is die enge Gordon. Die man is dus echt rijp voor een inrichting.
  Dat eeuwige domme gezeur van die oude vent, zij nep lach en zijn valse humor, hoe is het mogelijk dat er nog mensen bestaan die naar deze mafketel kunnen kijken. Hoe is het nogelijk dat er nog mannen zijn die iets met deze zeer ongezonde oude man willen?

 15. dirk

  Ik heb de familie barend nog niet gehoord.

 16. Ted

  De homowereld blijkt wel weer alles behalve betrouwbaar en puur.

 17. Nelis

  @Ted: nou inderdaad hè.
  Halbe Zijlstra is hetero: zijn alle hetero’s leugenaars?

 18. Benny-Bjorn A.

  @Ted: wil je dit gestoord aandachtshoererend cokesnuivend narcistisch bipolair sujet niet over een kam scheren met homoseksueel Nederland? dank u!

 19. Ted

  Nee Nelis, die Halbe Zijlstra valt onder de categorie; liegende politici. Ik blijf er wel bij dat hetero’s veel betrouwbaarder zijn wat betreft relaties.

 20. Nelis

  Tuurlijk Ted, droom lekker verder met je vooroordelen.

 21. Poenwasi

  Wat een loser. Grote bek over het niet etc. Uiteindelijk toch gebeurd. Enfin, ik denk wel iets te hebben voor hem.
  Eerst een kleine intro. Kijk, dat hij zo’n walchelijk narcistisch persoon geworden is wat te vergelijken is met peter r d v. , is in feiten te danken aan zijn moeder. Dit mens had al een soort voorgevoel, want zij had tot de laatste dag spijt dat zij hem niet na de geboorte een kussen op zijn Kanis had gedrukt. Het gevolg, nou dat weten wij nu wel. Maar gorden, er is nog hoop. Ik ben speciaal voor jou ;

 22. Sandertje

  @Ted
  Daarom zijn er zoveel hetero mannen die maar wat graag iets doen met andere mannen terwijl ze een vriendin hebben. Als je dat betrouwbaar noemt.

 23. Poenwasi

  Iets fout gegaan, sorry.
  Ik ben speciaal voor jou lid geworden van de co-operatie laatste wil en krijg binnenkort het poeder, speciaal voor jou. Ik kom dan naar 1 van jouw koffietenten. Groot publiek en natuurlijk een tv ploeg. Al jouw zogenaamde vrienden en vriendinnen met name het fossiele gedrocht tinneke de n. Zal aanwezig zijn. Dit is het enige wat er voor jou rest. Ik hou je op de hoogte

  Dr. Poenwasi.

 24. Peanut

  Ted leeft in zijn eigen bubble…

 25. alex

  Alles is nep aan homo’s (zie; Gordon, Joling, Carlo Boszhard e.d)
  -Ze zijn allemaal obsessief bezig met seks (lees: kont-naaien)!

 26. Frans

  het laatste nieuws Bridget heeft enkele weken geleden een auto ongeluk gehad..hot nieuws ….mijn buurvrouw ook

 27. Jamai

  @alex: toch kan ik je dat ten zeerste aanraden! Van een stevige zwans tussen je billen knap je zienderogen op!

 28. Dennis

  Hij krijgt het elke keer voor elkaar die Heukelroth, wat een vreselijk gedrocht is dat, zijn ouders hadden blijkbaar haast om hem te verwekken. Wat is misbaksel is dat.

 29. Marko Jablan

  * twijfelt nog wat erger is: dit bericht of de reacties *

 30. Mark2

  Die gordon moet voelen dat hij heel erg fout zit!! Wat is het toch een verschrikkelijke man!! Een schande voor homo-Nederland!

 31. Peturrrr err devries

  Een nieuw begin voor Gordon.
  Dat wordt nummertje 33 zo onderhand.

 32. Marc

  Ik snap werkelijk zo ie zo niet waarom al deze leuke vaak beste knappe jongens op zo’n lelijk varken kunnen vallen als die gordon alsjeblieft zeg.

 33. Sielie Simonisma

  Die gek schaamt zich nergens voor. Wat een vreselijke man.

 34. jojo

  Als je elke dag met je kop in de telegraaf staat dan ga je de hele wereld over
  en dat vind ik knap! dat zie ik Sjaantje die bij C&A werkt niet nadoen!

 35. jdj2050

  Schone lei. Gewoon nog een seizoen van Gordon gaat (niet) trouwen?

 36. Kevin Bulgac

  Fijn dat de foto’s weg zijn, Goor.

  Xje,
  Kev

 37. GordonH

  Dag Kev, graag gedaan, mop.
  Neem je even je telefoon op?
  En beantwoord je ook even 1 van mijn 2240 verzonden mailtjes?
  Het lijkt me voor je aanstaande carrière goed dat je mij schriftelijk, of mondeling (oraal) te woord staat!
  A BIG kisss X.

 38. Anouk Smullers

  Gordon, ouwe man 50 jaar, vet, narcist, vele ziektes o.a psoriasis, grijs, coke verslaving, rancuneus, simpele kermis klant uit Noord, geen niveau.
  Hij valt op mooi boys, liefst model, gooit ze vol luxe, coke en geeft ze direct dure reisjes en cadeau’s, maar dan komt het grootste probleem voor de boys, hij wil sex, wil zoenen enz, dat is toch wel een probleem, het varken, wil meer en meer, de jongens krijgen het benauwd, hij wil het van de daken schreeuwen hoe verliefd hij is, wil trouwen enz, en WEG zijn ze! Maar dan komt de rancuneuze gek te voorschijn, hij wil de spullen terug, wil het geld terug van de reisjes enz.. en hij kan de boys zelfs aanvallen (Chiel Ebbelaar) het 1 na laatste slachtoffer heeft nog nachtmerries van deze gek.

 39. Wendy's dealertje

  Begint bijna zielig te worden, dat hij er steeds weer intrapt.

 40. Roelof van V.

  wij leeerde elkaar kennen op de bruiloft van Wendy van Dijk op Ibiza. “We hebben twee maanden gedatet, maar het is niks geworden. Gordon heeft iets destructiefs in zijn karakter waardoor hij relaties kapotmaakt’, vertelt hij. “Gordon is creatief en ondernemend. Wat hij doet, doet hij goed. Er was meteen een aantrekkingskracht. Gordon kan ontzettend charmant zijn en maakt er iets leuks van met etentjes, trips en zelfs een ballonvaat voor mijn verjaardag, maar hij zal je altijd dingen verwijten.” Toen Gordon openlijk twijfelde aan hun toekomst, zette Roelof er een punt achter. “Ik verbrak direct het contact omdat ik zag dat zijn karakter nooit zou veranderen. Gordon is een narcist die je op een voetstuk plaatst om je te krijgen, maar je eraf schopt zodra hij je heeft zodat je afhankelijk wordt.

 41. Jannus

  @ Anouk Smullers
  Wed 14 Feb 2018 om 21:36

  Helemaal goed jouw analyse van deze gek. Ik vind Gordon zo een vieze oude homo.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.