Gordon haalt foto’s ‘neplover’ van social media af

Gordon heeft de foto’s van zijn neplover Kevin woensdag van social media verwijderd. Niet uit angst voor een rechtszaak, maar uit ‘mededogen’. Dat heeft hij laten weten op Facebook en Instagram. Na de onthulling van zijn ‘nieuwe liefde’ op zondagavond laat, kwamen er reacties binnen waaruit zou blijken dat Kevin op liefdesgebied een dubbelleven zou leiden. Daarop nagelde Gordon deze jongen op social media aan de schandpaal en dat werd opgepikt door mainstream media. 

Boulevard bracht de jongen gecensureerd in beeld, maar Shownieuws nam de naam en de foto’s gewoon over van Gordons social media. Daar zijn ze nu ook niet meer te vinden. “Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een mooi moment om met een schone lei te beginnen. Onder geen beding op verzoek van advocaten – we hebben nooit iets gehoord van een kort geding! – maar puur uit mededogen naar diegene die tekortschieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan.

Vervolgens komt Gordon met wat wat vrouwenblad-achtige uitspraken. “Ik hou me vast aan de liefde en m’n hart die zo groot is dat zelfs diegene die mij zoveel pijn doen een plek verdienen in mijn hart. Want mijn liefde was puur en oprecht.

Hij wenst andere ‘slachtoffers’ van Kevin sterkte. “Sterkte voor al die lieve mensen die met de juiste bedoelingen hun hart en ziel hebben open gesteld. En voor degene die mij zoveel pijn heb willen doen kan ik alleen maar medelijden hebben. Happy Valentine X.”

Gordon sluit af met wat hashtags, waarin hij nog wel de volledige naam van zijn ‘neplover’ noemt.

Lees ook:
Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’ (maandag)
Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’ (dinsdag)
BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel (dinsdag)
John vierde oudejaarsavond met Gordon en neplover (vandaag)

Valentijnsdag…….de dag van de liefde. Een mooi moment om met een schone lei te beginnen. Onder geen beding op verzoek van advocaten( we hebben nooit iets gehoord van een kort geding!) maar puur uit mededogen naar diegene die te kort schieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan. Ik hou me vast aan de liefde en mn hart die zo groot is dat zelfs diegene die mij zoveel pijn doen een plek verdienen in mijn hart. Want mijn liefde was puur en oprecht. Sterkte voor al die lieve mensen die met de juiste bedoelingen hun hart en ziel hebben open gesteld. En voor degene die mij zoveel pijn heb willen doen kan ik alleen maar medelijden hebben. Happy Valentine X #kevinbulgac #wareliefde #karma #blijdathetvoorbijis #weereennieuwbegin

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen