Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’

Geplaatst op Mon 12 Feb 2018 om 18:18

Gordon is verbijsterd. De Almeerse arts in opleiding die hij vandaag op social media presenteerde als zijn nieuwe vriend, blijkt een dubbelleven te hebben. Dat laat de RTL 4-ster zojuist weten op Facebook. De entertainer kreeg een hele hoop reacties na het presenteren van zijn nieuwe vriend, maar die waren niet bepaald positief. Hij zegt: “Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin B. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik.

Gordon dacht dat ze beiden in vuur en vlam stonden. “Ik kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mij en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen.

Kevin blijkt echter geen engeltje, aldus Gordon. “Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leidde en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen.”

Gordon weet niet wat hij méémaakt. “Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde.”

Met al zijn mensenkennis had Gordon dit toch niet door. “Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij.”

Ik blijf er ondanks alles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.”

Zie ook zijn Instagram-bericht:

Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.#kevinbulgac #wateendeceptie #charlatan #hoevaaknog?

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Foto: RTL








54 Reacties op “Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’”


 1. Jack Wolff

  Vermoeinde man. Sterft eenzaam. Terrecht.

 2. Actries van Houten

  Wat ik niet snap aan die Gordon is dat hij zo vreselijk laconiek doet over zijn cokegebruik. Dit weekend kwam naar buiten dat meneer regelmatig een lijntje neemt als ie alleen thuiszit, en de reacties tot dusver: moet hij zelf weten toch?

  Wat Gordon en dergelijke cokesnuivers niet beseffen is dat er jaarlijks honderden, misschien wel duizenden mensen worden omgelegd. In Mexico heersen drugskartels en Colombia verkeert in permanente staat van drugsoorlog.

  Gordon heeft niet alleen een witte neus maar vooral heel veel bloed aan zijn handen.

 3. frans

  Had je weer aandacht nodig jongen…Wendy en Gordon…zorgen samen voor de ondergang van RTL
  .

 4. frans

  Gordon de man die heel Nederland voor de gek hield krijgt een koekje van eigen deeg

 5. Noëlla

  Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij.”

  Dit vond ik behoorlijk ironisch. Hij heeft alle kijkers van z’n trouwshow weken lang met opzet voorgelogen voor kijkcijfers.

 6. Ano Nymous

  Soort zoekt soort, nietwaar?

 7. Zozo

  Goh je verwacht het niet he???

 8. Mike

  Daar gaan we weer…

 9. Joke

  Wat is Gordon toch een treurige p*sn*cht.

 10. david

  Lekker vaag verhaal weer

 11. Maan Lover

  HEFTIG! Wanneer houd Gordon langer dan 1 maand een vriend?

 12. Vrede

  Haha hier staat gewoon zijn naam en bij Boulevard noemen ze hem K.

 13. Wijskijker

  En bij RTL Boulie was even vlug de volledige naam te zien: Kevin Bulgac.
  Maar het bericht werd een paar seconden later vervangen door één met balkjes over de naam.

 14. Patries la Paay

  Ik zou me nooit laten filmen tijdens seksuele handelingen.

 15. Meneer Kaktus

  Lijkt wel die gast die Onno Hoes het hof maakte.

 16. Ron Brandsteder

  Toen ik de stront over Patty smeerde waren er gelukkig geen camera’s in de buurt.

 17. G. Joling

  Gelukkig weer aandacht en weer eens wat te zeiken….

 18. Erland

  ik film me vrouw ook tijdens het gratenschudden

 19. Dj

  Wat een naieve sukkel, die Gordon. Hoe haal je het in je hoofd dat een leuke jonge gozer op een vadsige instabiele huilnicht valt. Hij had het kunnen weten. Voor een relatie moet hij gewoon in zijn eigen league vissen en niet in de vijver met twinkies

 20. Maandag

  Neem nog een lijntje. Goed om de criminaliteit in stand te houden over de ruggen van de slachtoffers.

 21. Maan Lover

  Op de instagram en Facebook van Gordon staat ook gewoon zijn volledige naam van die Kevin

 22. achtmet

  Gordon een treurige relnicht !

 23. Henk

  Je zou bijna denken dat dit de VVD goed uitkomt, alle aandacht weg van de vele problemen waarmee ze worstelen. Haga de vastgoedbaas, Halbe met nep-nieuws en de niet liberale donorwet waardoor mensen staatsbezit worden.

 24. age

  Gordon zal vanavond wel bij Huberto Tan komen en na een huilbui vertellen, dat er een nieuwe Docu soap serie komt: Hoe Gordon zijn verdriet verwerkt en op zoek gaat naar echte liefde..

 25. Mevr. D.A.G. Pauw-Oog

  En er fladderde nog wel een enorme groep vlinders langs op dat tropische eiland. Je kunt ook niks meer vertrouwen.

 26. Hij staat weer recht omhoog in de broek

  Coke doet rare dingen met borderliners.

 27. Peter de Poot

  Deze man heeft dringend hulp nodig. Maar 1 tip voor deze dikke ouwe narcist. Kijk in de spiegel, denk je dat een normale leuke gast van in de 20 ooit op een coke snuivende verwijfde dikke borderliner, zal vallen? Nooit nooit nooit! Even lekker profiteren van het geld van die ouwe nicht, business class tickets, kleding en dure restaurants. En dan heel snel van deze dorpsgek weg!!

 28. jojo

  GORDON VERSPREIDT NEPNIEUWS
  ja de kijkcijfers zijn laag bij humberrto tan dus moet er even wat aan gedaan worden
  Gordon is net als ZIJLSTRA een grote leugenaar !!

 29. SOLANGE

  Wordt doodZiek van die Gordon altijd die aandacht gatverdamme rot op naar Zuid Afrika hij kan een beetje zingen en denkt dat ie God is…

 30. Ron

  Toen ik de foto gisteren al zag, dacht ik dit kan nooit wat zijn. Soms heb je dat bij de eerste foto van iemand, te jong, te gesjeesd type, mooiboy. Daar moet Gordon niets mee willen. En zo blijkt nu maar weer. Hoe lullig het ook weer is voor Gordon. Dit gun je niemand.

 31. Bonnie Kreukhoven

  Jeetje dat is nog eens snelle karma. De bedrieger, die heel Nederland bedroog met een slecht toneelstukje waarbij hij tonnen aan salaris opstreek en uiteindelijk toch maar niet trouwde, ontmoet een andere bedrieger en wordt verliefd, maar blijft bedrogen achter. Wat dacht je zelf Gordon? Dat die jongen je psoriasius lijf werkelijk lekker vond?

 32. Halbe

  ik was erbij toe het gebeurde

 33. Marry Hens

  Laat Gordon maar snuiven…

 34. Peter de Poot

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1662068/gordon-vriend-blijkt-oplichter

 35. Peter Poot

  Gordon gaat trouwen – dachten we tot op het laatste moment – op goed geluk – karma is a bitch maar deze komt wel erg lekker snel –

 36. Wollter

  Wanneer komt de film van Kevin & Gordon op internet?

 37. Evelien

  Hysterische en sensatiebak Gordon moet bij de eerste foto meteen de naam en functie van die jongen noemen. Als ik de verklaring van de advocaat van die jongen lees en hij telefoon opnames en apps met stalk berichten van Gordon in bezit heeft dan kijk er heel anders naar.

 38. Klavvie

  Doe maar even een lijntje Corrie! En neem maar lekker veel vandaag…

 39. Shenkie

  Hehehe

 40. Annoniemus

  Na zijn nep trouwshow , nu weer een nep vriend , het houd maar niet op met deze aandachtsgeile oplichter , die bij nep TV zender RTL iedere keer weer een podium krijgt !
  Wie stopt maniak Gordon HeuckeVerrot ??????

 41. Broek vol diaree

  De poepspetters zijn nauwelijks opgedroogd of Heuckeroth is alweer vrijgezel.

 42. Flauww Grap

  Vandaag wordt bekend dat dit allemaal in scène is gezet als promo voor ‘Op Goed Geluk’.

 43. Rodrigo

  tjezus, wat een zure reacties hier weer allemaal, jullie durven wel vanuit je luie stoel achter je pc/laptop, stoer he, durf je ook te zeggen wat je hier zegt als je voor iemands neus staat, vast niet, stelletje losers dat jullie allemaal stuk voor stuk zijn!

 44. Meneer Kaktus

  @Rodrigo

  Hoi Gordon! Lijntje doen?

 45. Anouk Smullers

  Deze man kan maar beter naar zijn moeder gaan, hoeft hij geen levens meer te bevuilen van naïeve leuke jongens, die even verblind zijn door zijn roem en geld, maar als het doek eenmaal echt open gaat, staat daar toch een dikke vijftiger, die toch als een hangbuikzwijn sex met je wil en daar wordt je toch niet echt warm van.

 46. Benny-Bjorn A.

  WEER EEN LIEFDE VAN ZIJN LEVEN DOOR HET RIOOL. (Snuift nog een lijntje) (slikt nog wat borderlinepillen)

 47. Adje Roland

  Het blijft een verschrikkelijke lul die Gordon. Daar heb je als ouders maar drie minuten plezier van gehad.

 48. zelle jijlsra

  ik heb t niet gezien,
  maar ik heb alles gehoord,

 49. Psychopath

  En weer voor de zoveelste keer doet hij zijn ding, omdat niemand maar dan ook niemand hem durft tegen te houden. Zelfs Gordon gelooft dat hij alles kan maken. Maar jongen, eens loop je tegen de lamp, en valt het doek ook voor jou. Ook Bill Cosby die jonge vrouwen misbruikte, liep uiteindelijk tegen de lamp. Al was hij dik in de 80 toen het gebeurde. Het gaat jou ook gebeuren, dat mensen erachter komen wat jij uitvreet keer op keer. Jonge (hetero) jongens drogeren en verkrachten.

  Jonge

 50. Karen

  Was zijn biografie niet pas uitgekomen? Gratis publiciteit met dit ‘grote’ nieuws. Op 1 dag bekend maken dat je ‘helemaal in de wolken’ bent én dat het alweer uit is plùs een advocaat die al in de weer is voor je ex-lover. Beetje vreemd dit.

 51. joep

  Een koekje van eigen deeg.

 52. Pleun

  Gordon je bent een enge leugenachtige man.

 53. hendrik

  DARMTOERIST

 54. Peturrrr err devries

  Cocaïne is one helluva drug

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.