Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’

Gordon is verbijsterd. De Almeerse arts in opleiding die hij vandaag op social media presenteerde als zijn nieuwe vriend, blijkt een dubbelleven te hebben. Dat laat de RTL 4-ster zojuist weten op Facebook. De entertainer kreeg een hele hoop reacties na het presenteren van zijn nieuwe vriend, maar die waren niet bepaald positief. Hij zegt: “Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin B. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik.

Gordon dacht dat ze beiden in vuur en vlam stonden. “Ik kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mij en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen.

Kevin blijkt echter geen engeltje, aldus Gordon. “Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leidde en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen.”

Gordon weet niet wat hij méémaakt. “Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde.”

Met al zijn mensenkennis had Gordon dit toch niet door. “Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij.”

Ik blijf er ondanks alles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.”

Zie ook zijn Instagram-bericht:

Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.#kevinbulgac #wateendeceptie #charlatan #hoevaaknog?

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen