BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel

Geplaatst op Tue 13 Feb 2018 om 10:00

RTL Boulevard bracht de foto van Gordons neplover Kevin B. maandag niet in beeld na een boze brief van zijn advocaat, maar Shownieuws liet deze wél gewoon zien. Dat was te zien op RTL 4 en SBS 6. Gordon presenteerde zijn nieuwe vriend zondag op social media, maar kreeg toen een hoop reacties dat hij een dubbelleven zou leiden en daarop nagelde de entertainer hem publiekelijk aan de schandpaal. B. ontkent en wilde via zijn advocaat voorkomen in beeld te komen op televisie.

Advocaat Vincent van der Velde wilde niet alleen dat de showrubrieken zijn foto niet zouden tonen, maar eiste ook dat zijn volledige naam zou worden ingekort tot K. B. RTL Boulevard gaf daar wél gehoor aan, Shownieuws niet.

RTL Boulevard onthulde brief van Alpha Advocaten:

“Cliënt heeft kennis genomen van de door u verspreide nieuwsberichten betreffende de heer Gordon Heuckeroth en cliënt.

Namens cliënt bericht ik u dat deze berichtgevingen inhoudelijke onjuistheden bevatten. Van een affectieve relatie tussen cliënt en de heer Heuckeroth is nimmer sprake geweest en is thans ook zeker geen sprake. De door de heer Heuckeroth verspreidde berichtgevingen omtrent cliënt zijn volstrekt bezijden de waarheid. Cliënt lijdt hierdoor grote schade.

Cliënt stelt vast dat u thans door uw berichtgeving in zijn privacy treedt. Namens cliënt verzoek ik u en zo nodig sommeer ik u, de berichtgeving op onjuistheden te corrigeren, cliënt niet langer herkenbaar te portretteren en zijn voor- en achternaam niet anders dan door middel van de initialen kenbaar te maken. Daarenboven dient u zich te onthouden van publiceren van privégegevens betreffende zijn hobby’s, onderwijs en werkzaamheden aangezien iu u ook hiermee in de privacy van cliënt treedt.

Ik verzoek u mij per ommegaande te berichten aan de inhoud van deze commotie gehoor te geven. Indien ik vanmiddag 17:30 uur nog enige aantasting aan de privacy alsmede het portretrecht van cliënt waarneem in uw berichtgeving, houd ik u namens cliënt op voorhand aansprakelijk voor de door hem geleden en te lijden schade en zal ik u zonder nadere aankondiging in rechte betrekken.”

Hoewel RTL Boulevard gehoor gaf aan de advocaat, gelooft ze helemaal niets van Kevin B. De showrubriek trok partij voor Gordon. Beau van Erven Dorens: “Het is vooral tragisch voor Gordon die dacht de nieuwe liefde van zijn leven te hebben gevonden. We hoopten het wel een beetje voor hem na dat hele drama. Hoe kan dat dan niet waar zijn? Je weet toch van elkaar, en zoenend, dat is iets?

Het strookt ook wel een beetje met de berichtgeving die wij binnenkregen naar aanleiding van de Instagrampost van Gordon, van: ‘Deze jongen is met Gordon, maar ook met mij en al die andere dames.’ Er is dus wel iets van een dubbelleven. Als Gordon zoiets roept en er komen heel veel van die berichten binnen, dan is er wel iets dat hout snijdt.

Peter R. de Vries: “Het zijn toch ook behoorlijk intieme foto’s of niet? Het lijkt erop dat de brief van de advocaat een beetje damage control is. Vooralsnog denk ik dat Gordon iets meer het voordeel van de twijfel heeft.

Marc van der Linden: “Ik ga ervan uit dat als Gordon dat openbaar maakt, dat zijn partner ook weet dat het online komt. De jongeman heeft kennelijk een dubbelleven, komt het op mij over. We zien beelden waarop innig wordt gezoend. Gordon is er heilig van overtuigd geweest dat het echte liefde was. Ik kan me niet voorstellen dat Gordon dit de wereld in gooit als hij niet zeker zou zijn dat hij de ware had gevonden.

Shownieuws

Shownieuws koos ervoor om Kevin B., net als Gordon zelf, publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ook zij trokken partij voor Gordon. Koos van Plateringen: “Het blijkt een grote leugenaar te zijn. Kevin heet ‘ie. Het is heel vervelend afgelopen voor Gordon en meer slachtoffers.

Er kwamen vanochtend al op onze redactie allerlei berichten binnen dat hij in de periode dat hij met Gordon was ook een relatie met hen had. Een meisje zei: ‘Tot gisteren had ik het idee dat ik een relatie met hem heb gehad.’ Dat meisje hebben we ook telefonisch gesproken, maar ze wilde alleen anoniem in beeld.

Shownieuws liet een ander ‘slachtoffer’ van Kevin B. aan het woord: “Ja, ik ben nogal in shock en ik denk meerdere vrouwen die de afgelopen maanden met hem hebben gedatet. Hij is ineens met Gordon en homo en dat had niemand eigenlijk zien aankomen, want hij heeft de laatste tijd nog heel veel met meisjes afgesproken. Ik ben vooral teleurgesteld dat hij zoveel bij elkaar heeft gelogen en eigenlijk nooit eerlijk is geweest. Ik snap niet hoe iemand zo erg alles bij elkaar kan leigen. Gewoon niks van wat hij heeft gezegd is waar.”

De advocaat van B. heeft er alles aan gedaan om de Shownieuws-uitzending te verhinderen. “Rond half zelf begon het moddergooien. Toen kregen wij een brief van de advocaat van Kevin, waarin stond dat er nooit een relatie is geweest.

Wietze de Jager had nog wel een kritische noot: “Er wordt ook gesuggereerd dat Gordon deze jongen vanaf het begin kapot wilde maken op Instagram. Hij instagramde meteen met ‘#dokterinopleiding’, misschien om hem zwart te maken. Van: hij heeft mij lopen naaien met zijn dubbelleven, dus ik ga hem nu even terugpakken.

Van Plateringen: “Dat zou kunnen, maar het is een insinuatie. Ik vind het wel heftig om te suggereren.

Gordon zelf laat op Facebook nog weten: “Ik ben overladen met liefde van alle kanten en dat waardeer ik zo ontzettend. De verhalen zijn verbijsterend en schokkend en ik prijs me gelukkig dat ik hier vanaf ben.

Lees ook:
Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’ (gisteren)
Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’ (vandaag)

Foto: RTL
12 Reacties op “BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel”


 1. Wollter

  Moeten wij die pisnichten serieus nemen?

 2. Sjon met de grote......

  Het probleem van Gordon is dat hij altijd geil is, maar niemand hem geil vindt. Niet zo gek met z’n schapenkop en dikke pens, in combinatie met een drugsverslaving.

 3. Roy020

  Je moet je nooit met BN’ers inlaten want die maken een grote publieke drama-toestand van alles. En jij blijft beschadigd achter.

 4. Hahaha

  Ja Gordon het leven is net als Lucille Werner. Het kan raar lopen!

 5. jojo

  ook al ben je nog zo fout, ze kijken toch wel weer naar OP GOED GELUK
  en alles is weer vergeven!

 6. Ingrid

  Waarom moet Gordon dit in de media uitvechten? Lijkt me ook niet echt betrouwbaar . Krijg meer het gevoel op wraak en iedereen mag daar aan meewerken. Hou het lekker binnenkamers en gebruik “ons ” niet voor pesten!

 7. Natasja Froger tot Febo

  RTL Boulevard kiest weer lekker de kant van de artiest as usual.

 8. Anonymousin

  Op die foto’s blijkt toch niet echt dat die K. met tegenzin poseerde met Gordon.

  Ik weet het niet hoor. Maar ik vermoed dat die K. iets te verbergen heeft.

 9. Marko Jablan

  Wat hebben we? Een bekende NL’er en een onbekende affaire, die via een advocaat communiceert. Dan valt de waarheid niet te achterhalen en blijft het een woord tegen een woord, tegelijk een waarschuwing voor toekomstige affaires van deze BN’er. Over en sluiten ;-)

 10. Mark

  Dan heeft die Kevin ook slechte smaak. Of hij heeft ook een borreltje of snuifje teveel op. Ander ga je er toch niet vrijwillig onder (of op) liggen.

  Alle lof trouwens voor Shownieuws, lekker tegen de regels van huilie huilie advocaat in. Kom maar op, zullen ze wel denken. Gewoon bluf.

 11. Frans

  Gordon is de rede dat half Nederland een hekel heeft aan homo’s

 12. aammehoela

  Inderdaad Frans. Daar waar Jos Brink indertijd een omslag in het denken maakte over homo’s weet Gordon dit 180 graden om te draaien. Veel mensen zeggen het niet, maar denken momenteel wel anders over deze groep met afwijkende seks.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.