John vierde oudejaarsavond met Gordon en neplover

John van den Heuvel heeft oudejaarsavond gevierd met Gordon en zijn ‘neplover’ Kevin B. Hij kan zich niet voorstellen dat B.’s advocaat nu stelt dat er geen sprake was van een relatie. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Van den Heuvel brak dinsdag even in bij het verhaal over de Gordon-affaire. “Mag ik er iets over zeggen? Ik zat gisteren te kijken natuurlijk. Het verbaasde me wel dat er geen sprake zou zijn van een affectieve relatie, zoals dat zo mooi heet“, zegt hij.

Hij vervolgde: “Het toeval wil dat ik de avond voor oud en nieuw op vakantie ben gevlogen naar Zuid-Afrika met mijn vrouw. Daar trof ik Gordon met deze Kevin. We hebben toen in Kaapstad samen oud en nieuw gevierd. Ook de dagen erna hebben we een aantal keren met elkaar geluncht en gedineerd. Ik was stomverbaasd toen ik dit door die advocaat hoorde zeggen.”

Advocate Mariëlle van Essen vindt het heel leuk dat Van den Heuvel op de eerste rang zat, maar benadrukt wel dat Gordon niet zomaar allerlei narigheid over Kevin B. de wereld in mag helpen. “Het kan best zijn dat je dat hebt gezien. Ze hebben ook staan kussen op een foto, dus dat is geen geheim.”

Het gaat erom dat als die jongen wil dat je hem op een bepaald moment niet meer benadert, dat Gordon niet zomaar in de sociale media kan roepen: ‘Oplichter.’ En het naam van het ziekenhuis noemen waar hij werkt. Dat schaadt die jongen enorm.

Van den Heuvel: “Ik snap voor een groot deel wel waar de boosheid van Gordon vandaan komt. Hij is op een heel nare manier door die jongen benadeeld. Er gaat nu een hele beerput open over de achtergronden van deze jongen en over hoeveel schade hij heeft toegebracht. Ik heb vandaag gesproken met slachtoffers van hem: dames die bedreigd zijn door hem. Ik praat het daarmee niet goed, maar het is niet zomaar.”

Kevin B.’s advocaat bereidt een kort geding tegen Gordon voor.

Lees ook:
Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’ (maandag)
Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’ (dinsdag)
BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen