John vierde oudejaarsavond met Gordon en neplover

Geplaatst op Wed 14 Feb 2018 om 10:00

John van den Heuvel heeft oudejaarsavond gevierd met Gordon en zijn ‘neplover’ Kevin B. Hij kan zich niet voorstellen dat B.’s advocaat nu stelt dat er geen sprake was van een relatie. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Van den Heuvel brak dinsdag even in bij het verhaal over de Gordon-affaire. “Mag ik er iets over zeggen? Ik zat gisteren te kijken natuurlijk. Het verbaasde me wel dat er geen sprake zou zijn van een affectieve relatie, zoals dat zo mooi heet“, zegt hij.

Hij vervolgde: “Het toeval wil dat ik de avond voor oud en nieuw op vakantie ben gevlogen naar Zuid-Afrika met mijn vrouw. Daar trof ik Gordon met deze Kevin. We hebben toen in Kaapstad samen oud en nieuw gevierd. Ook de dagen erna hebben we een aantal keren met elkaar geluncht en gedineerd. Ik was stomverbaasd toen ik dit door die advocaat hoorde zeggen.”

Advocate Mariëlle van Essen vindt het heel leuk dat Van den Heuvel op de eerste rang zat, maar benadrukt wel dat Gordon niet zomaar allerlei narigheid over Kevin B. de wereld in mag helpen. “Het kan best zijn dat je dat hebt gezien. Ze hebben ook staan kussen op een foto, dus dat is geen geheim.”

Het gaat erom dat als die jongen wil dat je hem op een bepaald moment niet meer benadert, dat Gordon niet zomaar in de sociale media kan roepen: ‘Oplichter.’ En het naam van het ziekenhuis noemen waar hij werkt. Dat schaadt die jongen enorm.

Van den Heuvel: “Ik snap voor een groot deel wel waar de boosheid van Gordon vandaan komt. Hij is op een heel nare manier door die jongen benadeeld. Er gaat nu een hele beerput open over de achtergronden van deze jongen en over hoeveel schade hij heeft toegebracht. Ik heb vandaag gesproken met slachtoffers van hem: dames die bedreigd zijn door hem. Ik praat het daarmee niet goed, maar het is niet zomaar.”

Kevin B.’s advocaat bereidt een kort geding tegen Gordon voor.

Lees ook:
Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’ (maandag)
Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’ (dinsdag)
BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel (dinsdag)

Foto: RTL
18 Reacties op “John vierde oudejaarsavond met Gordon en neplover”


 1. Benny-Bjorn A.

  1ste Wereld Problematiek. Goor en zijn (gewezen) Liefde van het Leven #544.

 2. ik

  die halve mocro met zijn gladde kop behoort journalistiek te bedrijven geen roddel

 3. Don

  triootje? hahaha

 4. Peter Poot

  John voor de kar van Gordon gespannen in die lekkere incest club van RTL-ers.

 5. Ron

  Wie er ook gelijk heeft, John staat er derhalve dus gekleurd in. Niet relevant.

 6. magere marc

  Veel zieliger dan dit kan eigenlijk niet. Wat een klucht.

 7. Shirley

  John vd Heuvel is sowieso een clown.
  Hij ontkent bijvoorbeeld ook het bestaan van de zogenaamde allesweter, zoals laatst in de Bunker naar voren kwam.
  Veel mensen weten dat dat Greg Remmers betreft, maar vd Heuvel komt blijkbaar uit een ei.

 8. Frans

  Gordon, samen met Wendy de teloorgang van RTL

 9. mark

  RTL is één grote beerput.

 10. mark2

  die gorden blijft gewoon een vals wijf!! hij gebruikt zijn bekendheid om iemand te schaden en niemand die hem af durft te vallen bij rtl. wat een vreemd wereldje. Wat er ook is gebeurd.. ik den zo dat Gordon veel ergere dingen heeft gedaan naar exen) dat rechtvaardigt dit gedrag van deze asociale walgelijke man!

 11. 071

  Gordon, zijn “vriend” Kevin en John en z’n vrouw met z’n vieren een orgie in bed ! Lijkt me heerlijk!

  Ik zou er de hele dag op kunnen masturberen, zou Johan uit Utopia zeggen.

 12. De soa's van Gordon

  John is dus ook onderdeel van die cokesnuivende incestueuze RTL-clan. Had hem (iets) hoger ingeschat.

 13. Kaaskijker

  Dus op 21 november werd Gordons nephuwelijk in Zuid-Afrika afgeblazen. En 30 december was Gordon weer in Zuid-Afrika maar dit keer met een nepvriend die al een aantal relaties onderhield. En John van den Heuvel was erbij. Nu gun ik iedere BN’er zijn verre vakantie maar om in Zuid-Afrika Gordon te vergezellen met oudennieuw staat niet op mijn bucketlist.

 14. hendrik

  Is hij ook homo??

 15. geert

  Mocro!

 16. Frietje achmed

  Dus had john met oudejaarsavond veel deuken in zijn drol zitten.

 17. David

  @Hendrik, hij is geen kont n$$ker naar mijn weten…………..

 18. Jeffrey

  Ok, Oud en nieuw bij Gordon. Kerst zat hij bij de Hakkelaar volgens mij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.