Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’

Geplaatst op Tue 13 Feb 2018 om 9:10

Het liefdesleven van Gordon is volop in het nieuws nu de RTL 4-ster claimt dat de jongen met wie hij de afgelopen maanden een liefdesrelatie dacht te hebben opgebouwd een dubbelleven leidt. Die jongen, Kevin B. uit Almere, stelt echter dat de entertainer doelbewust bezig is met een lastercampagne. Hij is arts in opleiding en stelt dat Gordon heeft gedreigd om zijn carrière de vernieling in te helpen. Volgens zijn advocaat Vincent van der Velde was er van een relatie nooit sprake.

Gordon onthulde zijn nieuwe ‘vriend’ zondagavond laat op sociale media, verwijderde die post, maar plaatste maandagochtend toch weer twee foto’s van hen samen. Daar kwamen reacties op van mensen die claimen ook een relatie te hebben met deze Kevin B.

Aan het eind van de middag gaf Gordon aan gechoqueerd te zijn over wat hij allemaal heeft gehoord en gaf hij aan met Kevin B. te breken.

De advocaat van Kevin B., Vincent van der Velde, gaf bij RTL Boulevard een vooraf opgenomen telefonische reactie: “Over het precieze verhaal wil cliënt niet zo veel kwijt, want hij wordt nu in berichtgeving betrokken waar hij geen onderdeel van wil zijn. Het enige wat hij wil meegeven zijn twee dingen. Eén: er is geen sprake of sprake geweest van een affectieve relatie met Gordon Heuckeroth, en twee: dit moet gewoon stappen, want er is nu al sprake van stalking en belaging door Gordon naar cliënt toe. Hij wil gewoon hier van af.

De advocaat bij Boulevard: “Hij wil verder met zijn leven en dat dit onmiddellijk stopt. Voor cliënt is het volstrekt onduidelijk waarom Gordon dit doet en die vraag moet u ook aan Gordon Heuckeroth stellen. We hebben een brief gestuurd naar het management van Gordon Heuckeroth met de vraag om dit onmiddellijk te stoppen en dat er geen verder fake news de wereld in wordt geroepen.

Telegraaf

Bij De Telegraaf komt dezelfde advocaat met een uitgebreidere reactie. Hier stelt de advocaat dat Gordon zijn cliënt enorm veel berichten heeft gestuurd. “Er is sprake van tientallen berichten, meerdere per uur. Hij is persoonlijk heel veel benaderd.

Gordon heeft van tevoren gedreigd met het kapotmaken van zijn carrière, meent Van der Velde. “Hij heeft ook gedreigd. ’Ik ga jou schade toebrengen aan je carrière’. Dat heb ik hard gehoord op een voicemailbericht, een authentieke spraakopname.

Er is volgens de advocaat sprake van een lastercampagne. “Die liegt er niet om. Dat is enorm schadelijk. K. B. is een veelbelovend arts, die met een belangrijke stap in zijn carrière bezig is. Toen mijn cliënt geconfronteerd werd met het bericht dat hij de liefde van Gordons leven zou zijn, schrok hij daar heel erg van.

Heeft Gordon dan alles verzonnen? “Ik weet niet wat er in zijn hoofd omgaat, maar mijn moeder zei altijd: ’When something is to good to be true…’. Ze zijn elkaar eens tegengekomen op vakantie en ja, ze kennen elkaar, maar dat is alles.

Foto: RTL
30 Reacties op “Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’”


 1. De dealer van Blaricum

  https://youtu.be/zEkNdMZIhCA

 2. GENOEG

  zal die oervervelende altijd naar aandacht snakkende matige zanger nu eindelijk eens stoppen met het verspreiden van onwaarheden. alles maar dan ook alles waar die man zich mee bemoeit eindigt in ruzie en onvriendelijk gedrag. zo voorspelbaar

 3. mark2

  wellicht id die gozer vreemd.. maarja, anders kun je ook niet met gorden op vakantie gaan.. maar ik gelof dus wél dat gordon bewust iemand dreigt. stalkt en dreigt zijn carrière kapot te maken etc etc. benieuwd waar dit eindigt. iemand zal naar mijn mening niet door een advocaat laten zeggen dat hij dreigementen op zn voicemail heeft als dat niet zo is.. als dat niet is zal dat door een tegenpartij veel te makkelijk te bewijzen zijn. Gordon is totaal vreemd en gek. kan Nederland alsjeblieft van deze narcist afgeholpen worden? ga lekker naar zuid Afrika!

 4. Ard

  Klinkt aannemelijk. Ken Gordon verder niet maar zo schat ik deze man wel in.

 5. Karen

  Was zijn biografie niet pas uitgekomen? Gratis publiciteit met dit ‘grote’ nieuws. Op 1 dag bekend maken dat je ‘helemaal in de wolken’ bent én dat het alweer uit is plùs een advocaat die al in de weer is voor je ex-lover. Beetje vreemd dit.

 6. Ellie

  Dat Gordon door het lint is gegaan en bedreigingen heeft geuit geloof ik direct. Maar dat gordon de relatie die maanden duurde verzonnen zou hebben? Heel ongeloofwaardig! Deze jongen probeert nu z’n straatje schoon te vegen.

 7. Dennis

  Is Gordon afgewezen en werd hij rancuneus? Dat kan allemaal he, als je zo lang al regelmatig drugs gebruikt dan krijg je last van bipolaire buien.

 8. Hahaha

  Zal niet verschieten als onze relnicht weer alles in scene heeft gezet.

 9. Benny-Bjorn A.

  Borderline en coke gaan moeilijk samen.

 10. MK

  Een andere ex van hem, Chiel Ebbelaar, wil hem nooit meer zien. De relatie liep stuk en Chiel wilde zijn spullen ophalen. Schijnt volledig uit de hand gelopen te zijn.

  https://www.ad.nl/sterren/chiel-wil-gordon-niet-meer-zien-na-heftige-ruzie~acbda15d/

 11. Mike

  Gordon is een psychopaat. Die vent heeft een heleboel issues en zijn explosieve en doodongelukkige aard wordt nog versterkt door escalerend cokegebruik. Ik snap niet dat iemand niet eens zegt – vrienden, familie, collega’s of broodheer RTL – dat hij hulp moet zoeken.

 12. Youp

  Ik zou hem een pisnicht noemen

 13. Natasja Froger tot Febo

  Wat kun je anders van deze narcist verwachten ? Allemaal ellende en RTL blijft maar in deze omhooggevallen marktkoopman geloven. Ik ben na zijn trouwprogramma echt helemaal afgehaakt. Alleen maar aandacht en meteen de slachtofferrol in, het begint langzamerhand heel zielig te worden. Op FB allemaal meehuilers. Vreselijke man !

 14. Maandag

  Gordon je bent alleen goed in coke snuiven. Goed voor de criminaliteit in Nederland.

  Je bent nog erger dan ……………

 15. Frans

  Gordon en Wendy, staan samen voor de verloedering van RTL

 16. dirk

  Kunnen we die gorden geen spuitje geven dat we voor altijd van hem af zijn.

 17. Robbie

  Kunnen we Dirk geen spuitje geven zodat we voor altijd van hem af zijn?

 18. Ruk

  Gauw naar zijn moeder

 19. Ano Nymous

  Media boycot voor Gordon, alsjeblieft…

 20. Ronald

  Ach lieverd, je hebt een miljoen kijkers 2 maanden lang in de maling genomen. Karma heet dat!

 21. Gert

  Deze foto van de bekenste roddelnicht van Nederland te weten Gordon ziet er niet uit het lijkt of hij voor 1000 Euro heeft gesnoven.

 22. aammehoela

  Het is en blijft in en in triest dat deze narcist nog steeds op de buis is. Normen en waarden kent hij niet. En nog 1 miljoen kijkers voor dat programma van hem op de zaterdagavond. Kijkers van dit programma zouden hun stemrecht moeten inleveren. Walgelijk en irritant persoon, een echte narcist en relnicht oftewel om de termen van Youp te gebruiken, Gordon is een pisnicht. Niet voor niets nemen ook veel homo’s afstand van hem. Zij vinden ook dat het niet kan.

 23. Daan

  Ach gossie vriendje nummer 10.000 voldoet niet. Op de naar de volgende ouwe zeurende viespeuk die je bent.

 24. Pleun

  Gordon voldoet aan het beeld van een p*snicht. Je zal deze dikke zieke griezel in je bed krijgen zeg, dat is toch een regelrechte nachtmerrie?

 25. Gert

  Gordon
  Een flikker van de bovenste plank.

 26. Arie

  Wat voor carriere Gordon is een en al wanhoop.

 27. Frietje achmed

  Waarom zit er bij Gordon altijd een deuk in zijn drol?

 28. anoniem

  Moeten we nu echt alles van dhr. Gordons seksleven weten? Straks duiken er nog filmpjes op… :-S

 29. hendrik

  Gordon is een darmtoerist

 30. Wim

  Deze podcast is voor alle darmtoeristen.

  https://soundcloud.com/user-77075810/01-hallo-allemaal-kijkcijferkastjes-sesamstraat-poltiek-incorrectheid-en-talpa-wietze

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.