Mark Rutte met groot, persoonlijk tv-interview op NPO 1

De Rick Nieman-show WNL Op Zondag pakt zondag uit met een bijzondere uitzending met minister-president Mark Rutte. Die wordt niet ’s ochtends uitgezonden, maar op het latenighttalkshow-slot: 23.00 uur. Dat heeft de omroep laten weten. De rechtse omroep spreekt van ‘en persoonlijk gesprek met de premier zoals we hem niet vaak zien’. “Niet alleen over de politieke actualiteit, maar ook over wat hem beweegt. Een blik achter de dikke deuren van het Torentje.”

Het interview gaat over zijn drijfveren, over het politieke spel en over beslissen tijdens crisissituaties. “Daarnaast vertelt de premier over zijn belevenissen tijdens internationale topontmoetingen. Wat gebeurt er als de camera’s weg zijn.”

Alle onderwerpen in de uitzending van 55 minuten worden besproken ‘vanuit de persoonlijke blik van de minister-president’. “Een reconstructie van de belangrijke momenten uit zeven jaar premierschap. Verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals de stand van Nederland, de economie, veiligheid en internationale betrekkingen.”

‘Rick Nieman in gesprek met minister-president Mark Rutte’ is zondag om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: Rijksoverheid

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen