Boef klaagt over racisme na seksistische uitspraken

De seksistische rapper Boef, die in het afgelopen jaar net was omarmd door de mainstream media, klaagt over racistische reacties sinds de seksistische uitspraken die hij vlak na de jaarwisseling deed. Dat is te lezen op Instagram. Boef ligt onder vuur omdat hij in een Snapchat-video heeft uitgelegd dat hij vindt dat vrouwen die korte rokjes dragen en uitgaan ‘hoeren’ vindt. “Het valt niet goed te praten. Maar ik krijg ook duizenden racistische reacties van mensen die mij sowieso nooit iets gunden.

Volgens Boef zijn racistische mensen enorm blij met zijn misser. “Nu gebruiken ze mijn fout om mij kapot te maken en zelfs letterlijk dood wensen!! Kijk, je mag mij afrekenen en uitschelden om wat ik heb gezegd. Maar om dit als excuus te gebruiken om nu vrij discriminerende taal naar mijn hoofd te slingeren maakt jou niet beter dan mij.

Hij voelt zich gesteund door zijn fans, waaronder zich – volgens de terminologie van Boef – ook veel hoeren bevinden. “Voor alle fans die mij vergeven en blijven steunen. Dikke SO naar jullie. Door jullie geef ik niet op en ga ik door. Nogmaals sorry voor alle dames en ik kom binnenkort terug met 🔥.

Geert Wilders schaart Boef nu in een rijtje met Ahmed Aboutaleb en Badr Hari, die hij ook veroordeelt. “Marokkanen: 6 keer vaker verdacht van misdrijven dan Nederlanders. Wat een verrijking voor Nederland!“, zegt hij.

Boef: “Beste meneer Wilders, laat die Marokkanen nou eens met rust ik ben Algerijns.

Lees ook:
BN’ers veroordelen Boef om hoerenuitspraak (gisteren)
Ook ex-tuigvlogger Ismail Ilgun vindt Boef te ver gaan (gisteren)
Qmusic-dj Mattie Valk boycot seksistische rapper Boef (vandaag)
RTL-ster Ali B bewaakt imago seksistische rapper Boef (vandaag)
‘Waar is Sunny Bergman als het over rapper Boef gaat?’ (vandaag)
Ook 3FM-dj Eva Koreman gaat Boef boycotten (vandaag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen