Ook ex-tuigvlogger Ismail Ilgun vindt Boef te ver gaan

Zelf Ismail Ilgun, de tuigvlogger van het AD, vindt de uitspraken van rapper Boef over vrouwen die uitgaan te ver gaan. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Rapper Boef had op oudejaarsavond een lekke band en werd geholpen door een drietal dames. Hij noemde hen op sociale media ‘hoeren’. Volgens Boef zijn vrouwen in korte rokjes die alcohol drinken en ’s nachts uitgaan namelijk hoeren. En dat terwijl Boef zélf ook in die clubs staat. Hypocriet, aldus Ilgun. “Deze jongen gaat het nooit leren.

Boef heeft volgens Ilgun geen recht van spreken. “Je neukt zelf vrouwen, bent elke dag laat in de club, gaat van vrouw naar vrouw, wat ben jezelf dan? Hoertje/hypocriet. Begon hem te mogen maar na al die fouten en nog steeds niet ervan leren laat zien wat voor sukkel het is. Doe wat goeds met je bereik.

Daarop wordt Ilgun verweten punten te willen scoren bij witte mensen. “No man ben gewoon serieus, ik zou jou reactie wel willen zien wanneer jij iemand ophaalt helpt vervolgens naar huis gaat en op internet staat als hoer. Fuck puntjes scoren, brengt mij geen geld. Ik ben eerlijk en zeg wat ik denk.

Ik probeer geen puntjes te scoren met mijn vorige tweet. Mijn oprechte mening. Ik hoef geen mensen die hun mening veranderen over mij of me nu mogen door wat ik zeg. Fuck that. Ik ben gelukkig zo, blijf me haten. Nog steeds die ene turkoeee van vomar, alleen wijzer en volwassener.

Lees ook: BN’ers veroordelen Boef om hoerenuitspraak (vanmiddag)

Zojuist heeft rapper Boef op Instagram een ongeloofwaardige excuusvideo geplaatst (zie onderstaand). “Boef zegt sorry. Goedkope excuses gaan nog eens heel groot worden in 2018. #Eurlings #Boef“, twittert Quote-baas Sander Schimmelpenninck.

Sorry voor iedereen die zich beledigd voelt ❤️

Een bericht gedeeld door BOEF (@boef072) op

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen