Qmusic-dj Mattie Valk boycot seksistische rapper Boef

Qmusic-dj Mattie Valk draait niet langer muziek van de seksistische rapper Boef. De radiomaker staat niet achter de denkbeelden van Boef over vrouwen. Dat heeft hij vanochtend laten weten op de radiozender, melden AD en Telegraaf. Valk, wiens show niet terug te luisteren is, vindt het een schande dat Boef drie meiden die hem hebben geholpen heeft uitgescholden voor hoeren. “Boef bestaat bij de gratie van jonge meisjes en diezelfde meisjes kraakt hij nu af. Schijnheilig en hypocriet.

Boef vindt dat vrouwen die uitgaan in een kort rokje en alcohol drinken hoeren zijn. Alleen ‘als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, niks doet, naar papa en mama luistert’, ben je volgens Boef een vrouw.

Deze seksistische uitspraken kan Valk hem niet vergeven. “Ik vond zijn muziek toch al niet veel aan, maar nu wil ik het helemaal niet meer draaien.

Ook de radiozender Hit Radio stopt met de muziek van Boef. “Geen respect voor vrouwen is bij ons de mazzel.

De Vlaamse radio-dj Karolien Debecker liet dinsdag al weten de rapper te boycotten. “In de Middeleeuwen hadden ze meer respect voor vrouwen dan jij“, twitterde ze dinsdag.

Ook CDA-Kamerlid René Peters roept op tot een boycot van Boef. “Als al die tenten waar vrouwen komen en alcohol gedronken wordt, deze rapper niet meer vragen om op te treden, dan is het rap afgelopen met rapper Boef. Dan is het weer gewoon Boef. En dan hoeft hij zich ook niet meer te ergeren aan dames in rokjes. Iedereen blij.

SBS 6-ster Kees van der Spek vindt het mooi dat Boef wordt afgeserveerd. “Toen geloofde niemand z’n excuses en toen was hij opeens de grootste sukkel van Nederland en toen ging er niemand meer naar z’n optredens en toen werd hij overal geboycot en toen hoorde niemand meer iets van hem. #exitrapperboef.

Lees ook:
BN’ers veroordelen Boef om hoerenuitspraak (gisteren)
Ook ex-tuigvlogger Ismail Ilgun vindt Boef te ver gaan (gisteren)

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen