‘Zit Ferry Doedens aan de coke?’

Het ontslag van Ferry Doedens bij Goede Tijden Slechte Tijden houdt de gemoederen flink bezig. Dat blijkt uit een rondgang op sociale media. Doedens hult zich in stilzwijgen, maar ondertussen draait de geruchtenmachine op volle toeren. Zo denkt journalist Jan Dijkgraaf, bekend van Metro en Voetbal International, dat er iets ernstigs aan de hand is. “Bezopen? Te dom om die paar regels tekst te onthouden? Stijf van de coke?“, vraagt hij zich af. “Last van afkickverschijnselen?

De acteur is ontslagen omdat hij productionele afspraken niet nakwam. “We hebben een strak opnameschema. Dan moet je op iedereen kunnen rekenen“, heeft producent Endemol laten weten.

Een ontslag bij GTST om productionele redenen is zeldzaam. In het verleden is Jimmy Geduld ontslagen toen hij continu verzuimde op de set te verschijnen. Later bleek dat hij verslaafd was aan cocaïne.

Journalist Dijkgraaf kan slechts gissen naar de reden van Doedens’ ontslag. Misschien maakte hij gewoon ‘te veel spatsies’, schrijft hij in een column.

Tim den Besten, de rising star van de VPRO, vindt het vooral sneu voor Doedens. “Zeer ongepast van Endemol om het ontslag van Ferry Doedens bekend te maken zo vlak voor het weekend”, grapt hij.

Theatermaker Johan Fretz denkt dat Doedens het helemaal niet erg vindt om wat meer tijd voor zichzelf te hebben. “Nu Ferry Doedens ontslagen is bij GTST kan hij zich volledig gaan toeleggen op Ferry Doedens.

3FM-dj Domien Verschuuren haalt het recente interview van Doedens aan, waarin hij klaagt over dat hij herkend wordt in het buitenland. “Wat fijn voor Ferry! Kan ‘ie straks weer normaal over straat”, aldus de radio-dj.

Doedens zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

Lees ook:

Moeder Feltkamp stopt als manager Ferry Doedens (vandaag)
Ferry Doedens ontslagen bij GTST (vrijdag)
‘Wat heeft Ferry Doedens het toch zwaar’ (maandag)
Ferry Doedens: ‘Élke Nederlander kent mij!’ (zondag)
Ferry Doedens droomt van Hollywood (oktober 2014)
Ferry Doedens: ‘Erland vindt mij leuke presentator’ (september 2013)
Ferry Doedens: ‘Homo, maar toch meisjesidool’ (juli 2013)
Ferry Doedens hoopt dat kijker genoot van blote billen (mei 2013)
Ferry Doedens: ‘RTL vindt mij heel goed’ (maart 2013)
Ferry Doedens: ‘Blijkbaar vinden mensen mij leuk’ (maart 2013)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen