Ferry Doedens ontslagen bij GTST

Ferry Doedens is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hij houdt zich niet aan productionele afspraken. Dat heeft producent Endemol bevestigd aan RTL Boulevard. Endemol, die ‘volledig’ wordt gesteund door RTL 4, schrijft Doedens’ personage Lucas uit de serie. “Inderdaad heeft Endemol zich genoodzaakt gezien Ferry te ontslaan. Dit vanwege het bij herhaling niet nakomen van productionele afspraken. Hierdoor kwamen de opnames van GTST meermaals in het gedrang“, zo laat het bedrijf weten.

Marjolein Keuning, die met Doedens werkt bij GTST, maakte het nieuws bekend als inval-Albert. “Het komt als een enorme shock en verrassing voor iedereen. Voor mij ook. Het is een flamboyante en bijzondere verschijning met een sprankelend spel.

Keuning wil niets kwijt over de reden van Doedens’ ontslag. “Eigenlijk is het aan Ferry om hier antwoord op te geven. Ik heb geprobeerd hem te bellen. Zijn telefoon staat uit.

Ze nam wel de tijd hem te prijzen. “Hij is een fantastische collega. Hij is altijd vrolijk en up. Hij heeft baanbrekende televisie gemaakt. Hij is een schat, soms wel een beetje gek.”

De producent van GTST kan hier misschien ook antwoord op gaan geven. We gaan hem zeker missen.

Doedens is rond kerstmis voor het laatst te zien in GTST.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen