Ferry Doedens: ‘Homo, maar toch meisjesidool’

Ferry Doedens vindt het best apart dat hij zo populair is onder tienermeiden, terwijl hij homoseksueel is. Dat vertelt de soapster in weekblad Privé. Doedens, die de rol van Lucas Sanders speelt in Goede Tijden Slechte Tijden, begrijpt er niet veel van, maar hij is er wel blij mee. “Ik ben homo, dus verkering met mij zit er voor die meisjes niet in, maar dat maakt ze niets uit, haha. Kennelijk vinden mensen me leuk om wat ik doe en wie ik ben in plaats van hoe ik eruitzie. Echt te gek“, zo laat hij weten.

De meiden zijn helemaal idolaat van hem, vertelt Doedens. “Ik heb wel eens handtekeningen moeten zetten op buiken en billen. Of dat iemand in de supermarkt heel lang in mijn winkelwagentje stond te staren om te zien wat ik er allemaal in had.”

Dat werd hij op een gegeven moment ‘wel een beetje zat’. “Het werd echt tijd dat ze wegging. Je maakt van alles mee. Onlangs was ik op een feestje waar een meisje slippers aanhad met mijn gezicht erop. Ze had zelfs een dekbed met mij erop, vertelde ze.”

Nu gaat Doedens op vakantie met zijn vriendje. “We gaan 26 dagen backpacken in Thailand. Helemaal back to basic, heerlijk. Ik ben gek op Thailand, ik ben er vroeger heel vaak geweest. Toen zat ik alleen in luxe resorts, dus dit wordt wel een tikje anders.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen