Ferry Doedens: ‘Homo, maar toch meisjesidool’

Geplaatst op Fri 19 Jul 2013 om 12:18

Ferry Doedens vindt het best apart dat hij zo populair is onder tienermeiden, terwijl hij homoseksueel is. Dat vertelt de soapster in weekblad Privé. Doedens, die de rol van Lucas Sanders speelt in Goede Tijden Slechte Tijden, begrijpt er niet veel van, maar hij is er wel blij mee. “Ik ben homo, dus verkering met mij zit er voor die meisjes niet in, maar dat maakt ze niets uit, haha. Kennelijk vinden mensen me leuk om wat ik doe en wie ik ben in plaats van hoe ik eruitzie. Echt te gek“, zo laat hij weten.

De meiden zijn helemaal idolaat van hem, vertelt Doedens. “Ik heb wel eens handtekeningen moeten zetten op buiken en billen. Of dat iemand in de supermarkt heel lang in mijn winkelwagentje stond te staren om te zien wat ik er allemaal in had.”

Dat werd hij op een gegeven moment ‘wel een beetje zat’. “Het werd echt tijd dat ze wegging. Je maakt van alles mee. Onlangs was ik op een feestje waar een meisje slippers aanhad met mijn gezicht erop. Ze had zelfs een dekbed met mij erop, vertelde ze.”

Nu gaat Doedens op vakantie met zijn vriendje. “We gaan 26 dagen backpacken in Thailand. Helemaal back to basic, heerlijk. Ik ben gek op Thailand, ik ben er vroeger heel vaak geweest. Toen zat ik alleen in luxe resorts, dus dit wordt wel een tikje anders.”
14 Reacties op “Ferry Doedens: ‘Homo, maar toch meisjesidool’”


 1. Thijn

  Vreselijk joch die Ferry

 2. Prof. dr. Kijckbuysch

  Ik vind hem heel geestig bij Ranging the Stars. Hij wordt neergezet als dommig, maar hij is best gevat. En heeft z’n hart op z’n tong liggen. Dat mag ik wel.
  Moet wel op gaan passen voor het Gordon/Joling-effect qua aanwezigheid en bijdehandheid.

 3. DD

  Hij is helemaal niet grapping in Ranking the Stars, eerder vervelend en hij heeft een veel te hoge pet op van zichzelf.

 4. k:Alex

  Ik vat zijn zin niet, een tiener idool gaat altijd om het uiterlijk, dus waarom zegt hij van niet?

 5. markvw

  Backpacken in Thailand?? volgens mij gaat hij gewoon mee met Wie is de Mol.. wat denken jullie ?

 6. Anonymous

  Is Ferry homo ? Als pastoor dat maar niet te weten komt.
  Ferry is wel leuk in Ranking The Stars , maar Ferry
  pas wel op voor die dikke viespeuk

 7. Anonymous

  Ferry kijk uit voor die dikke viespeuk

 8. Anonymous

  Ferry kijk uit voor die dikke v i e s p e u k

 9. gtstfites

  @anonymous de ergste persoon die h.omo is dat is Gordon

 10. ariel

  WANSTALTIG JOCH

 11. Flappy

  Wat een leeghoofd is het. Wordt in Ranking the Stars heel duidelijk maar brabbelt gewoon door en blijft maar checken of zijn haar goed zit. Wat een dombo.

 12. Johan

  Leuk die reacties hier ;). Ferry is nig hartstikke jong. Doet het prima. Laat hem.

 13. Yam

  @Johan, idd. Ik snap niet waar de mensen zich druk overmaken.

  @markvw ik heb hem dit zelf horen zeggen dat hij ging backpacken in Thailand in een interview horen zeggen en heb geen reden hem niet te geloven, waarom zou ik, ik vraag toch niemand naar z’n leugens.

 14. stephanie91

  Hij post foto’s met zijn vriend backpackend in Thailand, dus dat gedeelte klopt. Ik vind het in ranking gewoon behoorlijk pijnlijk hoe hij niet incasseert, maar wel leuk daardoor. Hij reageert dus niet zoals ‘men’ het zou willen en komt daardoor toch nog over als een lekker pure, impulsieve jongen (ondanks dat iets te neppe celeb-haar).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.