Veronica zwaait ‘vaste waarde’ Two and a Half Men uit

Foto: Falco HassinkVeronica brengt vanavond de laatste drie afleveringen van de Amerikaanse sitcom Two and a Half Men met Ashton Kutcher op de buis. De uitzendingen beginnen om 20.10 uur. Dat heeft de zender laten weten. Na 12 seizoenen en 262 afleveringen ziet Veronica één van zijn vaste waarden eindigen. “In maart 2005 startte de zender met de sitcom die toen al erg succesvol was in Amerika. Ook in Nederland werd de serie een succes en groeide uit tot een vaste waarde van Veronica.”

Zo scoorde het vorige seizoen maar liefst 7,8 procent marktaandeel in Veronica’s doelgroep 20 tot 34-jarigen. “Deze cijfers hebben zich doorgezet in het huidige seizoen: 7,6% (excl. laatste 3 afleveringen) in diezelfde doelgroep.”

Ook is uit Nederlands onderzoek van InSites Consulting gebleken dat de sitcom, samen met The Big Bang Theory, wordt gezien als meest humoristische programma op de Nederlandse televisie.

Two and a Half Men is een productie van Chuck Lorre die ook verantwoordelijk is voor de comedy’s The Big Bang Theory en Mom, beide te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen