‘Wat heeft Ferry Doedens het toch zwaar’

Ferry Doedens maakt zich niet populair met uitspraken die hij heeft gedaan over zijn verstrekkende bekendheid. Dat blijkt uit reacties op sociale media. Doedens klaagt dat hij zelfs wordt herkend in het buitenland, vooral toen hij zich in Egypte onder het gewone volk begaf in een ‘Nederlands gezinshotel’. ‘Helemaal kut’, aldus de soapster. Radio-dj Michiel Veenstra grapt: “‘Ik ging laatst naar de bakker. Allemaal mensen op straat. Helemaal kut’. Ferry Doedens in een volgend interview.

De soapacteur werd bij het hotel in Egypte tot zijn ergernis aangesproken door een landgenoot, terwijl hij naar eigen zeggen rust nodig had. Naar verluidt ligt het opnametempo bij Goede Tijden Slechte Tijden heel hoog. “Och och och, wat heeft die arme Ferry Doedens het toch zwaar“, twittert rapper YStijd.

Ook Henk vindt Doedens een aansteller. “Oh Ferry Doedens. Boehoe. Huilen in een hoekje. Jankerd.

De centrale boodschap van Doedens was: laat mij met rust op vakantie. Maar dat gaat er bij Coen niet in. “Dan word je acteur en ga je hierover zeiken..”

Vooral Doedens’ uitspraak ‘élke Nederlander kent mij’ wekt ergernis op. “Ah gosh. You wish. Who the hell is Ferry Doedens“, twittert Mary.

Er zijn ook mensen die vooral erg blij zijn met Doedens. “Zelden zo gelachen om zo’n houterige autocue-lezer als hij in The Best of Idols Worldwide“, merkt Mark op.

Lees ook:
Ferry Doedens: ‘Élke Nederlander kent mij!’ (zondag)
Ferry Doedens droomt van Hollywood (oktober 2014)
Ferry Doedens: ‘Erland vindt mij leuke presentator’ (september 2013)
Ferry Doedens: ‘Homo, maar toch meisjesidool’ (juli 2013)
Ferry Doedens hoopt dat kijker genoot van blote billen (mei 2013)
Ferry Doedens: ‘RTL vindt mij heel goed’ (maart 2013)
Ferry Doedens: ‘Blijkbaar vinden mensen mij leuk’ (maart 2013)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen