Oeps: ook RTL-baas heeft lak aan anderhalve meter

Voor de schermen Ferry Doedens op non-actief zetten bij GTST vanwege een te vrije omgang met de coronaregels en achter de schermen lekker op een kluitje proosten met je jarige vriendinnen: het is precies de hypocrisie die Peter R. de Vries gisteren omschreef in Boulevard. De algemeen directeur van RTL, Sven Sauvé, heeft zelf óók lak aan de anderhalvemeter-regels. Op de ‘Insta‘ van Leco van Zadelhoff is te zien hoe hij en twee vriendinnen zo ongeveer bij Sauvé in de nek hangen.

Leco enthousiast: “Birthday dinner met die heerlijke birthday girl Hellen en Sven Sauvé en Tilly. Ja, ze bestaan nog: no-Insta-girls. Happy birthday Hellen! Topavond!!!

Gezien de übercorrecte houding van RTL ten opzichte van de coronaregels – je moet in het RTL-gebouw met een mondkapje door de gangen lopen en gebruikmaken van éénrichtingstrappen – zal Sven niet blij zijn dat Leco deze foto in de openbaarheid heeft gebracht. Laatst was ook al te zien hoe de RTL-bobo gezellig een terrasje pakte met Fred van Leer, zonder zich al te druk te maken over de coronaregels.

Tja, hier zullen we RTL’s tv-kenner Rob Goossens, die gisteren klaagde over BN’ers die op Insta poseren zonder de anderhalvemeter-regels in acht te nemen, wel niet over horen.

Sven doet natuurlijk helemaal niet raars: inmiddels neemt half Nederland een loopje met de anderhalvemeter-regels, nu er bijna geen corona meer is in het land. Tegelijkertijd moet er natuurlijk niet met twee maten gemeten worden.

De grote vraag is dus: gaat Sauvé nu ook twee weken op non-actief?

Update 12.30 uur RTL-baas Sven Sauvé twee weken thuis na Insta-foto

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen