Presentatrices BLVD en Show dragen zelfde bloesje

RTL Boulevard-ster Marieke Elsinga droeg maandagavond hetzelfde bloesje dat Dyantha Brooks de avond ervoor droeg in SBS Shownieuws. Dat liet een oplettende kijker tijdens de live-uitzending weten aan Luuk Ikink, die boven alle partijen staat. Ikink bracht het nieuws over het bloesje in het staartje van de uitzending. “Ik heb nog één nieuwtje jongens, namelijk een mailtje dat we hebben gekregen van een scherpe kijker, namelijk Nico uit Woerdam“, zo vertelde Ikink.

Ikink bracht het nieuws aan zijn collega. “Hij merkt op, Marieke, dat jij een mooi bloesje aan hebt, maar dat het bloesje gisteren ook gedragen is door een collega van jou, namelijk Dyantha van Shownieuws. Die droeg precies hetzelfde bloesje als jij.”

Daarop haalde Elsinga flink uit naar Brooks. “Ik had al de hele tijd een beetje het idee dat het niet helemaal meer okselfris was. Onder die studiolampen zweet je natuurlijk best wel allemaal. Dat moet het geweest zijn.”

Ikink: “Jullie hebben allebei gewoon een hele goede smaak.”

Elsinga: “Dat zal het zijn en zeer scherp.”

In 2017 hadden de ontbijtpresentatrices van de BBC en NPO ook hetzelfde bloesje aan. Dat leidde toen tot berichten op Twitter:

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen