RTL-baas Sven Sauvé twee weken thuis na Insta-foto

Sven Sauvé, de algemeen directeur van RTL, komt de komende twee weken niet naar kantoor. Hij zal vanuit huis werken. Dat heeft zijn woordvoerster laten weten. Sauvé vierde maandagavond een feestje met Leco van Zadelhoff en een aantal vriendinnen. Ze namen een selfie waarop ze niet anderhalve meter, maar zo’n beetje anderhalve céntimeter van elkaar vandaan staan en dat betekent dat hij de coronaregels heeft verbroken. “Het was een momentopname en Sven heeft er spijt van.

De foto van Sauvé wekte verbazing, omdat er in het gebouw van RTL zeer strikte coronamaatregelen gelden. Bovendien is GTST-acteur Ferry Doedens twee weken op non-actief gezet, nadat hij aangaf de coronaregels niet zo nauw te nemen.

Sauvé heeft de coronaregels nu ook aan zijn laars gelapt en kan daarom maar één conclusie trekken. “Ons beleid geldt voor iedereen, dus hij heeft aangekondigd twee weken vanuit huis te werken volgens de richtlijnen“, aldus de zegsvrouw van RTL.

De programmadirecteur van RTL, Peter van der Vorst, probeert de coronaregels wél uiterst zorgvuldig na te leven. Hij postte afgelopen weekend een selfie op Instagram waarop hij een mondkapje draagt.

Lees ook: Oeps: ook RTL-baas heeft lak aan anderhalve meter (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen