Angela Groothuizen minst bekeken RTL-ster: ‘Balen’

Angela Groothuizen vond de kijkcijfers van de seizoenspremière van Obese, afgelopen woensdag op RTL 4, erg tegenvallen. Ze was er al bang voor. Dat heeft ze laten weten in het programma Kunststof op NPO Radio 1. Geen enkel ander RTL 4-programma deed het deze week slechter op prime time dan Obese: er keken 496.000 mensen (9,1 procent) naar. “Ja, dat valt zeker tegen, maar het is niet helemaal onverwacht hoor, want er was wel veel concurrentie“, aldus de presentatrice.

Angela stond tegenover NPO 1’s Van Onschatbare Waarde (1,3 miljoen kijkers), SBS 6′ Steenrijk Straatarm (697.000 kijkers) en NPO 3’s Het Verhaal van Toppop (692.000 kijkers).

Onder leiding van Angela was RTL 4 woensdag de nummer vier op prime time. “Het was sowieso niet de allerbeste avond voor RTL. We hebben het moeilijk, hè? We werken eraan.

Ze had gehoopt op een veel betere score. “Ik hoop wel dat de programma’s waar ik in zit lekker scoren. Dat is lekker wakker worden joh, als je ziet dat het goed gaat.”

Wat doet het met Angela als ze ’s ochtends om 7.30 uur de kijkcijfersite opent en zulke baggercijfers ziet? “Dan kijk ik en denk ik: ja ja, ik was er al bang voor. Ik zag ook wel wat er was, bijvoorbeeld die Toppop-programma’s. Daar was ik zelf ook wel benieuwd naar.

Gelukkig scoort het op Videoland allemaal weer als een tierelier. “Dat Obese is wel een programma wat vooral op Videoland voor- en nagekeken wordt. Als het je interesseert, wil je het zien en kan je het kijken.”

Foto: Facebook

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen