Op1-ruzie Fidan Ekiz en Wilfred Genee niet bijgelegd

Wilfred Genee bleek begin juli het incasseringsvermogen van een placemat te hebben toen hij boos wegliep bij de talkshow Op1. Hij vond dat hij te streng was aangepakt door Fidan Ekiz en na de uitzending ging hij zó tekeer dat zelfs zijn vrouw Lili zich ermee begon te bemoeien. Waar de twee voorheen nog goede tv-collega’s waren – ze belden regelmatig over Hilversumse zaken – is het nu ijzingwekkend stil tussen Fidan en Wilfred. Ze hebben hun ruzie niet bijgelegd, onthult hij.

Wilfred vertelt op Radio Veronica dat hij geen contact meer heeft gehad met Fidan. “Nee, zij heeft mij die avond heel veel geappt en toen heeft ze aan het eind nog geappt van: ‘Nodig me uit bij BNR, The Friday Move, dan gaan we alles bespreken.’”

Daar ging de redactie van Wilfred mee aan de slag. “Toen werd ze uitgenodigd bij The Friday Move en toen zei ze: ‘Nee, dat moet ik doen, want Wilfred is te emotioneel en zijn vrouw is ook wat te emotioneel, dus ik kom maar niet langs.’”

Sidekick Rick Romijn: “Dat is alweer een week of zeven of acht geleden. Dan kan het toch wel weer gewoon?

En Niels van Baarlen: “Het is Hilversum man. Huggen, huggen!

Wilfred: “Ja… Daar hebben we het nog wel een keer over.”

Lees ook:
Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (29 juni)
Herrie bij Op1: vrouw Wilfred grijpt in na fittie met Fidan (30 juni)
‘Wilfred Genee ging volledig uit zijn plaat bij Op1’ (1 juli)
Wilfred Genee bij Op1: ‘Ik ben hier verdomme genaaid!’ (11 juli)

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen