Op1-ruzie Fidan Ekiz en Wilfred Genee niet bijgelegd

Geplaatst op di 01 sep 2020 om 13:15

Wilfred Genee bleek begin juli het incasseringsvermogen van een placemat te hebben toen hij boos wegliep bij de talkshow Op1. Hij vond dat hij te streng was aangepakt door Fidan Ekiz en na de uitzending ging hij zó tekeer dat zelfs zijn vrouw Lili zich ermee begon te bemoeien. Waar de twee voorheen nog goede tv-collega’s waren – ze belden regelmatig over Hilversumse zaken – is het nu ijzingwekkend stil tussen Fidan en Wilfred. Ze hebben hun ruzie niet bijgelegd, onthult hij.

Wilfred vertelt op Radio Veronica dat hij geen contact meer heeft gehad met Fidan. “Nee, zij heeft mij die avond heel veel geappt en toen heeft ze aan het eind nog geappt van: ‘Nodig me uit bij BNR, The Friday Move, dan gaan we alles bespreken.’”

Daar ging de redactie van Wilfred mee aan de slag. “Toen werd ze uitgenodigd bij The Friday Move en toen zei ze: ‘Nee, dat moet ik doen, want Wilfred is te emotioneel en zijn vrouw is ook wat te emotioneel, dus ik kom maar niet langs.’”

Sidekick Rick Romijn: “Dat is alweer een week of zeven of acht geleden. Dan kan het toch wel weer gewoon?

En Niels van Baarlen: “Het is Hilversum man. Huggen, huggen!

Wilfred: “Ja… Daar hebben we het nog wel een keer over.”

Lees ook:
Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (29 juni)
Herrie bij Op1: vrouw Wilfred grijpt in na fittie met Fidan (30 juni)
‘Wilfred Genee ging volledig uit zijn plaat bij Op1’ (1 juli)
Wilfred Genee bij Op1: ‘Ik ben hier verdomme genaaid!’ (11 juli)

Foto: NPO
23 Reacties op “Op1-ruzie Fidan Ekiz en Wilfred Genee niet bijgelegd”


 1. Dirk

  Waarom wel?

  Ze hadden beide gelijk.

 2. Sjaak Trekhaak

  vieze vieze vuillak die wilfred, Fidan is een goeie

 3. Dries Roel Vink

  Wilfred is een rat 🐀

 4. Tranendelta NL

  Ik word veels te emotioneel van teevee.
  Ga maar eens met mijn Harley over de Lekdijk scheuren.

 5. ZeerNetteDame

  Wilfred hoef ik geen woorden aan vuil te maken, die halve zool. Maar Fidan Ekiz, was dat niet de vrouw die toegaf dat ze geen talkshow kon dragen en daarom geen vaste presentatrice van OP1 wilde worden? En nu presenteert ze dat infantiele programma De Vooravond? Alle televisies in verpleeghuizen op NL2 zetten in plaats van 1 en er blijft geen kijkcijfer meer over.

 6. Dirk

  Genee heeft veel goodwill verspeeld.
  Bij VI radio ben ik al lang afgehaakt.
  En maar lachen lachen lachen door die idiote sidekicks.
  Irritant 😒

 7. Teuntje

  Wilfred de rat

 8. SL

  Luistert er uberhaupt nog iemand naar die Judas en die twee lachmachines?

 9. Frits

  Lang geluisterd, maar vlak voor de vi rel afgehaakt. Kon het gedweep met die akwasi en het gezeur over racisme niet meer aan.

 10. BAVARIA

  Genee is een matennaaier!!

 11. Fox Mulder

  Binnenkort begint VI weer op TV dus alles moet weer opnieuw de revu passeren in de hoop op een relletje.

  Aan de vele reacties op verschillende VI posts zie ik dat GeNee inmiddels behoorlijk wordt uitkotst. VI staat te boek als ongeloofwaardig. Eigenhandig heeft hij het programma om zeep geholpen. Jammer hoor.

 12. Simon Dekker

  #exitWilfred

 13. Dennis

  Als Wilfred dit terug zou kunnen draaien zou hij dat zeker doen. Niet alleen de discussie met Johan Derksen maar ook het allemaal proberen goed te praten daarna. Als hij gewoon goed door het stof was gegaan was hij misschien nog een beetje krediet over, nu helaas niet meer. Ik kan zelfs niet meer luisteren naar VI radio. Erg jammer want daar luisterde ik altijd met veel plezier na.
  Maar als Grapperhaus een 2e kans verdient, waarom Wilfred dan niet….

 14. Chantal

  Wie zijn die 2 Turken op de foto?

 15. Jaap Aap

  Wie van die 3 is het ergste… Oh ja Genee. Maar z’n lachbanden zijn bijna net zo triest.

 16. Jim

  Sinds de racisme-aflevering van VI niet meer geluisterd. Maar zelfs vandaag de dag huiver ik als ik eraan denk. Een intens smerig mannetje die Genee.

 17. Joost

  Klaar met VI en alles eromheen

 18. Reservaat voor witte mannen

  Jammer van Veronica Inside. Ik geef weliswaar niks om voetbal, maar bij dat gekout kon je lekker indutten en wakker schrikken en weer even opletten als er gelachen werd. Dat sfeertje van mannen onder elkaar en hoe die over voetbal en voetballers praten, vond ik soms wat plat maar wel aardig om te zien. Ook als er iets gezegd werd, waarvan je op je tien vingers kon natellen dat de linkse kerk in het aas zou happen, zat ik de volgende dag al op internet uit te kijken naar lachwekkende reacties van opgewonden standjes. Ik hoef daar in het vervolg ook niet meer naar te kijken, want als VI zo af en toe al onecht was, dan kan het nu alleen nog maar een en al gehuichel worden en dan haak ik af. Ik was nog eens van plan naar een van Johans shows te gaan, maar dat is dom zestig jaren sentiment en een doekje voor het bloeden voor alles wat aan identiteit van witte mannen wordt afgepakt door het marxistentuig, hun straatvechters en hun laffe likkertjes op z’n Genees en ik ga ook niet in een zaaltje zitten met zo’n jullie-kunnen-allemaal-stikken-vrijmetselaars-triomf-symbool over mijn mond en neus.

 19. Flits Bom

  Genee is onbetrouwbaar. Ik ben klaar met hem.

 20. raam

  wilfred sorry

  je bent niet loyaal

  on be trouw baar

  gescheiden rat.

  Wlfred

  je zei toch JA!

  vertel over je scheiding wilfred

  dit neem je mee in je graffffffffffffffffffffffffffffff.

 21. chris?

  Liever Fidan dan Genee

 22. 😷Paulus

  😷Fidan staat al een hele poos droog, daar moet je dus geen ruzie mee krijgen vanwege de frustraties.

 23. Tonny p

  Hahahaha…hahahaha…oh..reclame…en daarna…hahahaha hallo…oh..ff 2 plaatjes draaien en daar gaan we weer…hahahaha …hahahaha…nu even wie het hardst hahahaha kan….rick Romein is de kampioen!! Hahahaha..kotsmisselijk van.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.