Shownieuws: ‘Televizier-Ring naar SBS? Welnee!’

De SBS 6-sterren zelf lijken de hoop ook een beetje te hebben opgegeven. Toen het gisteren in de showrubriek ging over de kanshebbers voor de Televizier-Ring, werd er geen één keer een programma van het eigen clubhuis genoemd. En dat terwijl er toch twee SBS-titels op de 25-delige longlist staan: Als De Brandweer en 100 Jaar Jong. Showkoning Albert Verlinde voert actie voor het EO-programma Het Familiediner. “Ik heb met Bert van Leeuwen het programma De Laatste 24 Uur gemaakt.

Tijdens die opnames is een band ontstaan. “Twee dagen heb ik met hem in een auto door Nederland gereden en dan leer je elkaar echt wel kennen.”

Bert heeft Albert nu opgetrommeld voor een promotiefilmpje. “Hij stuurde me vorige week een berichtje: ‘Ik wil nu eigenlijk met het Familiediner gewoon de Televizier-Ring winnen of op zijn minst bij de laatste drie zitten. Wil jij een filmpje opnemen dat je mensen oproept om op het Familiediner te stemmen?’ Het schijnt heel veel impact te hebben als ik dat doe.”

Albert hoopt van harte dat Bert erin slaagt om naar huis te gaan met de Ring. “Dat heb ik van Jos Brink geleerd: gewoon gunnen!

Collega Evert Santegoeds tipte de NPO-programma’s Even Tot Hier en Oogappels, terwijl Anouk Smulders ging voor de RTL/Videoland-documentaire over Fred van Leer.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen