Mo Bicep haalt Volkskrant dankzij Lamborghini-crash

YouTube-fitnessfiguur Mo Bicep is dankzij zijn door Dave Roelvink gecrashte Lamborghini ook in de picture gekomen bij de media. Hij stond gisteren met een groot interview in de Volkskrant. Dat is te lezen in de papierbak. Mo Bicep maakt filmpjes over fitnessen en heeft een eigen lijn met eitwitpoedertjes. Hij verdient er een hoop geld mee en schept in filmpjes op internet uitgebreid op over de dure auto’s die hij ermee koopt. Robert Vuijsje interviewt hem nu in zijn multiculti-rubriek.

Het gaat eerst even over de Lamborghini-crash. “Dave en ik kennen elkaar van sociale media. We gingen samen trainen en namen een filmpje op“, legt hij uit. “Van het een kwam het ander en Dave vroeg of hij mijn auto mocht lenen.

Een dag later parkeerde Dave de auto tegen een paal aan en kon hij naar de sloop. “Onze vriendschap zal niet kapotgaan, alleen was dat wat moeilijker geweest zonder die verzekering.

Gelukkig heeft Mo nog genoeg andere auto’s. “Ik heb twee Lamborghini’s gekocht en een Rolls-Royce. Binnenkort kom ik met een nieuwe auto, dat wordt een verrassing, mensen gaan echt schrikken.

Heeft ‘ie nog meer nieuws? Hij krijgt zijn eigen kipfilet in de Jumbo. “Met mijn foto erop. En het is halal. Hallo Jumbo wordt Salaam Jumbo.

Het hele interview met Mo Bicep kunt u hier lezen.

Lees ook:
Pocherige Dave Roelvink rijdt Lamborghini in de prak (16 juni)
‘Dave Roelvink reed bizar hard over Nassaukade’ (16 juni)
Dave Roelvink baalt van ‘heksenjacht’ door GeenStijl (17 juni)

Mo Bicep koopt onverwacht een nieuwe auto:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen