Angela Groothuizen denkt dat Peter haar laat vallen

Angela Groothuizen denkt dat ze geen contractverlenging krijgt van haar baas Peter van der Vorst. Ze vermoedt dat ze haar vaste, zekere salaris moet inleveren voor een flexcontract. Dat geeft ze aan in een interview met het AD. Op de vraag of de 60-jarige Angela vreest dat ze tijdens de coronacrisis haar lucratieve contract moet inleveren, laat de presentatrice weten: “Dat vrees ik niet, daar ga ik van uit. Niet omdat ze mij willen pesten, maar omdat corona gewoonweg veel verandert.

Nu heeft Angela nog een exclusief contact. “Die exclusiviteit vervalt na 1 januari. Ik verwacht dat ze me dan op projectbasis inhuren. Prima, zo heb ik eigenlijk altijd gewerkt.

Heeft de zender haar dat al laten weten? “Hoeft niet eens. Ik weet het gewoon. Dat gebeurt ongeveer bij iedereen: allemaal een flexcontract.”

Toch baalt Angela er niet heel erg van. “Ik was al van plan om losser te gaan werken. Als deze programma’s achter de rug zijn, ga ik eens rustig in mijn nieuwe huis zitten, neem ik echt even pauze.”

Nu ik bijna 61 ben, ga ik eens goed kijken waar mijn prioriteiten liggen. Ik wil een podcast gaan maken en denk erover mijn schilderwerk op te pakken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen