Kees vd Spek ergerde zich aan tv-ruzie Alberto en Peter

Kees van der Spek keek in februari met kromme tenen naar de ruzie tussen Alberto Stegeman en Peter R. de Vries in RTL Boulevard. Hij vond het zonde. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Alberto voelde zich beledigd, omdat Peter hem op live televisie verweet schijnnieuws te maken. Kees zat tussen twee vuren in: Alberto is een zeer goede vriend van hem, maar hij is ook jarenlang de rechterhand van Peter geweest. Hij vindt dat Peter zich een beetje onhandig heeft geuit.

Kees zag het allemaal gebeuren op televisie. “Ja, ik heb er met kromme tenen naar gekeken. Ik dacht: wat gebeurt hier nou weer? Peter zegt precies wat hij denkt en dat kan ook weleens op een lullig moment zijn.”

Het was misschien beter geweest als Albert niet zo gepikeerd had gereageerd, denkt Kees. “Alberto had als weerwoord moeten geven: ‘Dit was een bevestiging van wat er nu in het nieuws speelt.’ Dan was het niet zo’n gedoe geworden. Maar Alberto presteert het wel om elke week een verborgen camera-actie te doen en dat is echt heel moeilijk.”

Kijkt Peter sowieso een beetje neer op Alberto? “Nee, ik weet ook dat Peter behoorlijk veel respect voor Alberto heeft. Alleen dat nieuws rond die nepbom vond ‘ie een non-onderwerp. Alberto vertelde me echter dat hij er geen seconde minder om geslapen heeft dat Peter dat zo keihard tegen hem heeft gezegd.”

Kees is gek op Alberto. “De laatste keer zijn Alberto en Judith om vier uur ’s nachts dronken met de taxi weggegaan. Alberto is écht een heel leuke en lieve vent, ik ben gek op hem.”

Lees ook:
Peter maakt ruzie met Alberto: ‘Jij maakt schijnnieuws!’ (25 februari)
Alberto vindt Peter R. respectloos en zeer oncollegiaal (25 februari)
Peter de Vries: ‘Alberto Stegeman kan niet tegen kritiek’ (10 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen