Diana Gabriels: ‘Tim Hofman intimideerde mij’

Geplaatst op za 08 aug 2020 om 12:30

Diana Gabriels vindt dat Tim Hofman haar tijdens zijn eerste van twee BOOS-bezoeken heel erg heeft geïntimideerd. Hij stond erg agressief te doen tegenover een vrouw van 1 meter 60. Dat zegt de cosmo-Cruella op haar eigen YouTube-pagina. Diana vertelt dat Tim sowieso onder valse voorwendselen is langsgekomen. In een mail werd aangegeven dat Emma Wortelboer haar wilde interviewen voor een tv-programma, maar Tim lijkt in de verste verte natuurlijk niet op Emma.

Het was een verrassing voor Diana. “Nou, dat ging dus even heel anders. Wat gebeurde er? Ik zal het even voordoen. Je moet goed bedenken dat ik 1 meter 60 ben. Ik dacht: gezellig, Emma komt. Ik heb verder niet gevraagd of ik me kan voorbereiden, want ik kan mezelf al heel goed voorbereiden.”

In plaats van Emma kwam Tim binnen. “Vervolgens komt er een man binnen (begint heftig met een rol papier te slaan, red.): ‘Fout! Je mag helemaal geen hechtingen weghalen! Je kan helemaal niks! Ik maak je kapot! Je bent helemaal niks!’ Dat overkwam mij gisteren. Tim Hofman stond voor mij. Ik ben natuurlijk maar 1 meter 60 en zo gingen die bewegingen (maakt felle en abrupte bewegingen, red.). Ik ben er dus wel even van geschrokken.”

De schrik was des te groter omdat Diana helemaal niet wist wie Tim was. “Wie is Tim Hofman? Ik had nog nooit van Tim Hofman gehoord, maar een van mijn trouwe medewerkers kwam naar mij toe en zij zei: ‘Pas op, dat gaat over BOOS.’ Ik had daar nog nooit van gehoord.”

Lees ook:
Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman (6 augustus)
Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’ (7 augustus)
Linda’s botoxbestie Diana bedreigt Koen Kardashian (7 augustus)

Hier doet Diana voor hoe Tim binnenkwam:

Foto: YouTube
68 Reacties op “Diana Gabriels: ‘Tim Hofman intimideerde mij’”


 1. Andrew

  Je hebt niet veel mensenkennis nodig om te beseffen dat je dit soort types ten allen tijde moet ontwijken. Maar goed, dat gevoel heb ik ook vaak bij Tim Hofman.

 2. Simon Dekker

  Moeder van Secret Story-narcistje Joanna, mensen.

  Kill this family with fire.

 3. peter

  Wow, ik wordt gewoon bang van dat wijf. Dat verbeten gezicht.

 4. Karin

  Tim is een eikel eerste klas maar dat filmpie van haar is wel erg eng.

 5. Stanislav

  Is dat het tweelingzusje van mister Spock?

 6. Jahl

  Hahaa, in de slachtofferrol. Doodeng dit mens. Wanneer je de beelden ziet weet je genoeg. Die vrouw heeft minstens borderline en narcisme.

  Zij was juist agressief. Eindelijk gaat haar “imperium” omvallen. Wanneer men research doet voorafgaand aan een behandeling zullen we wel twee keer nadenken.

  Die praktijk moet gesloten worden.

 7. Trudy

  is het alweer carnaval?

 8. FlapdrolTim

  Typisch Tim truuk. Dit deed hij ook met het hele The Villa verhaal. Niets geen hoor of weder gehoor maar gelijk beschuldigen en schreeuwen. Terwijl anderen rustig wilden praten en uitleg wilden geven. Heel erg kopie Willibrord Frequin. Veel agressie en weinig inhoud of respect.
  Los dat deze dame doodeng is word ik moe van Parool mensen die denken dat door te schreeuwen ze hun gelijk kunnen halen en bepalen wat goed is en wat niet. Tim is wat dat betreft een voorbeeld van de cancel cultuur.

 9. Blinde Herdershond

  “voor al me haters”

  *zucht*
  Iedereen die het verschil tussen me en mijn niet kent is sowieso af.
  Dat je als volwassen wijf de term ‘haters’ ook nog gebruikt maakt het dubbel triest.

 10. Annelies van Voorst tot Achteren

  Begint de Phantom weer ?

 11. Sapperdeflap zeg!

  Tim Hofman vind ik eng, maar mw Gabriels doet daar niet voor onder.

 12. M

  Rot toch op met dat klotewijf

 13. Hermann Boring

  Vroeger werden dit soort heksen op de brandstapel gezet, nu hebben ze een eigen YT-kanaal. Niet per definitie een verbetering.

 14. Curryworst

  Haha dat Twitterfilmpje.
  Een strenge meesteres uit de SM club.

 15. Peter

  Ik
  Zou
  Haar
  Keihard
  Doen!

 16. John

  Curryworst,

  Daar past ze ’t beste in wat een eng idioot wijf ze moet op gesloten worden.

 17. John

  Peter,

  Nog niet al was ze de laatste op de wereld!!!

 18. M

  Vreslijke potho3r

 19. Tsja

  Waar komt deze dwaas opeens vandaan?

 20. OMG👹

  LEEST U DIT EVEN UITSPRAKEN VAN AKWASI!

  Er zit wel een Partij voor de Dieren in het parlement, maar geen partij voor mensen van kleur. Golden retrievers zijn in de Tweede Kamer beter vertegenwoordigd dan mensen van kleur”, zegt Akwasi in Het Parool. Hij ziet een mooie rol weggelegd voor Sylvana Simons en haar partij BIJ1. „Ze zou er zoveel goed werk kunnen doen. Ik ken haar persoonlijk, ja. Kenden maar meer mensen haar echt. Ze is een supersympathiek mens.”Het gaat ook niet om mij, weet je. Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland.”

  HIJ BLIJFT MAAR DOORGAAN DIT GEKKIE.

 21. Bokito

  De beerput is open. 2020 is het jaar waarin heel veel onrecht aan het licht gaat komen.

 22. Bb

  Beste vriendin van Linda de Mol , wat zegt dat over Linda ?

 23. Echte Angela

  Commerciele plastische chirurgen die aan klanten moeten komen via influencers zijn sowieso het schuim der aarde

 24. Yuwan

  Enge vrouw met de uitstraling van een lijk.

 25. Falco Buteo

  Geïntimideerd door Tim Hofman? Nou dan sta je ook niet stevig in je schoenen.

 26. L.

  Tim Hofman is ook niet te vertrouwen. Ten eerste al onder valse voorwenselen daar naar toe gaan en dan ook nog eens altijd zijn gelijk willen halen, terwijl dit verhaal zo lek als een mandje is. Ik geef Gabriels in dit geval het voordeel van de twijfel.

 27. Nobody

  Wat is dat toch met die vrouwen die zichzelf zo toetakelen? Je kunt prachtig oud worden en zelfverzekerd zijn dan straal je ook beauty uit.
  Maar dit is gewoon sneu en eng.
  Ze ziet er niet jonger uit maar verwaarloosd.

 28. Stille

  Die jongen kreeg een complicatie, dat gebeurt bij de beste klinieken. Dat die familie hierdoor een vakantie af moet zeggen en daarvoor het geld van die kliniek terug eist, is discutabel. En dat Tim Hofman ze daarbij gaat helpen helemaal.

 29. Dominee Bonk

  Zou Tim Hofman een griezelige psychopaat kunnen zijn? Kijk eens naar dat gezicht. Het kan zo maar zijn dat dit wezen geestelijk niet spoort. Amen, ik ben mijn God en Jezus dankbaar voor de schepping van de dieren. Ook zij zijn welkom in mijn kerkje op de Veluwe. De immer bozer wordende Tim Hofman niet. Ik kan me heel goed voorstellen dat zijn vrouw het niet met hem kan doen. Misschien moeten ze samen bidden, maar het zal te laat zijn.

 30. MediaPrak

  Je kan van alles, vinden van de werkwijze, van Tim, welke overigens door juristen van BNNVara wordt ondersteund,. Blijft staan dat er door mw Gabriels medische uitspraken worden gedaan, er voor de ingreep geen kontakt is tussen arts en patiënt en dat de artsen geen plastisch chirurgen zijn maar bijbeunende basisartsen. De kliniek niet samenwerkt met een regulier ziekenhuis om snel door te verwijzen bij complicaties. Kortom reden voor een onderzoek en sluiting door Inspectie en dringend advies om, als patiënt, niet naar deze ‘kliniek’ te gaan.

 31. Frans

  Al met al. Tim is wel heel erg eng en verkeerd.

 32. Frank

  Ik ben geen fan van Diana Gabriels, maar in dit artikel staat dan weer hoe Gabriels in dezelfde video heel uitgebreid antwoord geeft op de situatie met vrij sterke bewijsstukken. Wat dat betreft hebben Tim Hofman en Boos geen goede research gedaan, want het kwam regelrecht uit het programma Plastisch fantastisch. Neemt overigens niet weg dat Gabriels een nare onbetrouwbare vrouw is met een veel te vijandige houding.

 33. Echte Angela

  Ik vraag me af achter hoeveel reacties er een medewerker van Diana Gabriels schuil gaat

 34. 1-2-3 broccoli

  Och jee, ik ben maar 1,60. EN dan had je liever Emma Wortelboer tegenover je gehad? Weet je wel wat voor reus dat is?

 35. Freek

  Diana is lekker en ik zou haar ECHT doen. Lekker geil en bitchy. Een lekkere tongzoen op je natte poes, Diana. En nu ga ik me lekker rukken op één van jou foto’s.

 36. Bert

  @Stille, leuk geprobeerd, Diana.

 37. Pàkme van Agteren

  Diana is een heel naar wijf, maar ze heeft ergens wel een punt hoor. Die jongen dacht even lekker een gratis operatie te scoren via zijn “bekende” zus (overigens is hun oudste zus de beste vriendin van Tim Hofman). Dat er complicaties waren en hij geen annuleringsverzekering had afgesloten voor zijn vakantie is niet de schuld van Diana. Volgende keer minder gierig zijn en gewoon aankloppen bij een gerenommeerde arts.

 38. BB

  Wat is dit voor een griezel?

 39. Jan de 💩

  Ik ga peopen .

 40. Jan de 💩

  Ja , peopen .

 41. Fake butt

  Als Barbie, Michael & Naomi en de rest van de Tokkies die aanschuiven in gescripte reallife shitsoaps/series waarin je al neukend de dag moet doorkomen, de klanten zijn van wie je het moet hebben weet je genoeg over deze toko van kwakzalvers. Sowieso ben je een sneu figuur als je denkt gelukkig te worden van het verneuken van je lichaam. Maar dan is er altijd iets dat nog veel en veel erger is> Heks Gabriels! Wil je je inlaten met deze duivel dan verdien je het om verneukt te worden!

 42. Mart

  Wat Tim doet is juist heel goed dat dat aan het licht komt, anders ga je er als vrouw naar toe, kom je als barbie thuis,, moet je niet willen

 43. Latte Caffa

  Ik kan mij niet voorstellen dat deze dame nog klanten gaat krijgen met deze slechte gang van zaken.

 44. Hahahahahaha

  Mijn god wat is dat voor een botoxheks

 45. Kwebbeldick

  Lølletjes zoals Tim Hofman die een vrouw niet kunnen bevredigen dat zijn dus geen mannen. Zij tellen dus niet mee. Horen er niet bij. Verliezers tot en met.
  Stakker.

 46. radioman

  Ha ha alle tv zenders op NPO na uitgevallen bij Ziggo , als dat voor 20.00 uur niet opgelost is dan worden dat horrorcijfers voor RTL en TALPA

 47. Freek

  Heb me net heerlijk afgerukt op deze geile botoxheks. Graag zou ik haar eens een keer in het echt willen nemen, in haar kut, mond en die geile heksenkont.

 48. Tim Hofman

  Mensen geen slechte recensies plaatsen op Google reviews bij praktijk vanvDiana Gabriels.

 49. Joram

  Haters wereldwijd en dan maar 400 likes.

 50. Teuntje

  Slachtofferrol wat een secreet zeg

 51. Diepe zucht....

  Jahl Waarom hebben we überhaupt nog psychiaters nodig die járenlang hebben gestudeerd, als een of andere nobody op basis van een nog geen 10 seconden durend video’tje (waarin een vrouw een hondsbrutale, agressieve, met een líst binnengedrongen vent nádoet) een diagnose uit zijn ongetwijfeld ‘leuk’ achterstevoren opgezette petje tevoorschijn kan toveren, zonder een wóórd met die vrouw gewisseld te hebben…?! ‘Minstens’ borderline en narcisme, aldus ene Jahl. Ach jéé, je bedoelt natuurlijk die alláng over de datum BNN-puber!! Hélemaal mee eens, hahahaha

 52. Tim Holenbeer

  Zoals hij op je afkomt, is het net een berserker. Vlak daarvoor had hij nog hallucinogene vliegenzwam gebruikt.

 53. Boxel Terror

  PSV!

 54. Gerda

  Iedereen in Nederland wist toch wel dat Diana’s praktijken niet deugen? Dat Tim in de komkommer tijd zit en ouwe koeien uit de sloot moet halen, onderstreept zijn talentloosheid..
  Die ouwe takkenbos kent iedereen al sedert 2011, even googelen mensen..Je laat toch niet zomaar in je snijden, door een halfbakken arts? Ja of je moet Samantha heten..
  Tim moet ik al niet, sinds hij een kind gebruikte om televisie te maken over het kinderpardon.. Vies mannetje
  Maar ja Diana met haar beperkte vocabulaire, die arme mensen uitknijpt, ook niet

 55. Het Ware Woord

  Falco Buteo. Nou, dit figuur is behóórlijk agressief!! Ik herinner me dat hij ooit een of ander bureau binnendrong, en zoals altijd begon te tarten, jennen, schreeuwen en weígeren het pand te verlaten. Hij heeft immers áltijd gelijk… Maar dit keer trof hij de verkéérde: de getergde eigenaar van het bureau gaf hem een flinke klap in zijn brutale bek, pats! Mag natuurlijk niet, maar die zuígende beroepsetterbak haalt zijn ‘doelwit’ met zichtbaar satánisch genoegen keer op keer het bloéd onder de nagels vandaan… Ik dacht dat de held op sokken jankend aangifte heeft gedaan tegen die boze man, hahaha.

 56. Zebra Steekt De Straat Over

  MC, zijn jullie al naar bed ? WAKKER WORDEN ! ! !

  #BreakingNews :
  http://ad.nl/show/nikkie-de-jager-thuis-onder-schot-gehouden-bij-overval-grootste-nachtmerrie~afbe9151

 57. Kim Jung-Un Dos Tres

  Iedereen en Diana zelf hebben het maar over de randverschijnselen (ik ben maar 1.60, valse voorwendselen, te direct benaderd, lelijk wijf), en en wordt amper gesproken over wat deze vrouw heeft gedaan: iemand bijna gedood. Dit had slecht af kunnen lopen. Zij moet gestopt worden met haar onmenselijke praktijken en onmenselijke afhandeling van haar fouten.

 58. Party Animal

  Kim Jung Iene Miene Mutter heef gelijk.
  De rare huisvrouw met een hobby wordt door die talentloze Tim Hofman weggezet als een simpel doosje terwijl ze met haar 1.60 meter geen BIG registratie heeft en net doet of ze dokter is.
  De meeste charlatans worden ontmaskerd en met pek en veren het dorp uit gejaagd. Wanneer gaat Diane eruit getrapt worden?

 59. Wil van Bil

  Kan die lelijke gevaarlijke botoxtrol niet in een gesticht geplaatst worden?

 60. Captain Caveman

  Zijn bij de MC wel gek op ouwe wijven! Nu deze mislukte IRobot BotoxHeks weer uit de kerkers gehaald! Wordt het Spookhuis gerenoveerd omdat ze los loopt?

 61. Minoes

  Dus eerst zielig doen met ik ben maar 1.60 en als niemand kijkt dreigende appjes sturen met: ik maak je met de grond gelijk!

 62. Freek

  Ik word gewoon helemaal nat in mijn broek als ik aan Diana denk. Ik fantaseer dan dat ik mijn tong over haar klit en anus haal. Eerst langzaam en dan steeds sneller totdat zij kreunend klaarkomt.

 63. Freek

  Plz, Diana, ga op mijn gezicht zitten. Wrijf je poes en billen over mijn gezicht, maak het nat en glibberig en kom heerlijk en langdurig klaar. Ik wil je luidruchtig horen kreunen zodat ik zelf ook lekker kan klaarkomen. Groetjes van geile Freek .

 64. Freek

  Diana, graag wil ik via jouw kliniek een bilvergroting. Ik wil er zo eentje als Kim Kardashian, een flinke paardenreet dus. Daarna wil ik door jou genomen worden met een voorbind-dildo, een extra grote, en moet je lekker diep in mijn aars stoten en mij een “reet-slaaf” noemen.

 65. Freek

  Diana, ook wil ik dat je lekker over mij heen poept. Eerst een lekker dampende drol in mijn mond, één op mijn borst en ééntje op mijn piemel. Daarna kun je het met latexhandschoenen mijn hele lichaam insmeren en moet je me dwingen die ene drol in mijn mond te kauwen en door te slikken.

  Ron Brandsteder & Patty poep zouden behoorlijk jaloers op ons zijn.

 66. Barbara

  Krijg toch de indruk dat plastisch chirurgen in spé op deze manier kunnen oefenen op niet betalende klanten? Of zijn het misschien dierenartsen die zich laten omscholen?
  Beetje bang geworden voor deze mevrouw nav het BOOS filmpje. Neemt u mij niet kwalijk mevrouw De Vil.

 67. Freek

  Diana, ook wil ik onder dwang van jou door een hond in mijn kont geneukt worden. Heb je een hond, een echte reu, dan kan dat. Dan trek ik mijn latex sissy-pak aan en jij je lederen dominatrix pakje met hoge laarzen. Maar eerst wil ik die hond pijpen met jou goedvinden.

 68. Freek

  En nu, beste Diana, nu wil ik je in je geile kont neuken. In die koude heksenkont van je terwijl ik je geile botoxsmoeltje aflik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.