Diana Gabriels: ‘Tim Hofman intimideerde mij’

Diana Gabriels vindt dat Tim Hofman haar tijdens zijn eerste van twee BOOS-bezoeken heel erg heeft geïntimideerd. Hij stond erg agressief te doen tegenover een vrouw van 1 meter 60. Dat zegt de cosmo-Cruella op haar eigen YouTube-pagina. Diana vertelt dat Tim sowieso onder valse voorwendselen is langsgekomen. In een mail werd aangegeven dat Emma Wortelboer haar wilde interviewen voor een tv-programma, maar Tim lijkt in de verste verte natuurlijk niet op Emma.

Het was een verrassing voor Diana. “Nou, dat ging dus even heel anders. Wat gebeurde er? Ik zal het even voordoen. Je moet goed bedenken dat ik 1 meter 60 ben. Ik dacht: gezellig, Emma komt. Ik heb verder niet gevraagd of ik me kan voorbereiden, want ik kan mezelf al heel goed voorbereiden.”

In plaats van Emma kwam Tim binnen. “Vervolgens komt er een man binnen (begint heftig met een rol papier te slaan, red.): ‘Fout! Je mag helemaal geen hechtingen weghalen! Je kan helemaal niks! Ik maak je kapot! Je bent helemaal niks!’ Dat overkwam mij gisteren. Tim Hofman stond voor mij. Ik ben natuurlijk maar 1 meter 60 en zo gingen die bewegingen (maakt felle en abrupte bewegingen, red.). Ik ben er dus wel even van geschrokken.”

De schrik was des te groter omdat Diana helemaal niet wist wie Tim was. “Wie is Tim Hofman? Ik had nog nooit van Tim Hofman gehoord, maar een van mijn trouwe medewerkers kwam naar mij toe en zij zei: ‘Pas op, dat gaat over BOOS.’ Ik had daar nog nooit van gehoord.”

Lees ook:
Foute vriendin Linda de Mol ontploft tegen Tim Hofman (6 augustus)
Patty Brard over foute vriendin Linda de Mol: ‘Oplichter!’ (7 augustus)
Linda’s botoxbestie Diana bedreigt Koen Kardashian (7 augustus)

Hier doet Diana voor hoe Tim binnenkwam:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen