Armoe: na Ali B ook Lil’ Kleine met dure online colleges

BN’ers hebben een nieuwe lucratieve hobby gevonden nu ze vanwege corona nauwelijks meer kunnen optreden: het geven van online colleges. Na Ali B, die abonnementen verkoopt tot 2.500 euro per jaar, meldt zich nu ook The Voice-collega Lil’ Kleine met abonnementen tot 1.999 euro per jaar. Mensen die dromen om ‘grootse dingen’ te bereiken krijgen voor die tweeduizend euro toegang tot een besloten groep met Lil’ Kleine, een persoonlijk gesprek met de rapper én advies uit zijn netwerk.

Het is een raadsel wie die mensen zijn die duizenden euro’s per jaar neertellen voor advies van wat omhooggevallen rappers, maar ze kunnen echt zo op de sukkellijst waar De Telegraaf vandaag over bericht.

Shownieuws-slijmerd Olcay Gulsen was gisteren in de showrubriek wél heel lyrisch over het collegeplatform van Lil’ Kleine. “Mensen kunnen zich aanmelden om geïnspireerd te raken, om te ondernemen, ze krijgen adviezen van echte rasondernemers van artiesten en topsporters. Het is echt om mensen verder te helpen in hun carrière en ze een doel te geven in het leven. Dat kan vanaf 500 euro per jaar. Ik vind dat nog wel meevallen eigenlijk.”

Collega Guido den Aantrekker: “Heb jij echt het idee dat er nou iemand iets van hem kan leren? Wat zouden dat voor mensen zijn joh?

Olcay: “Ik denk echt dat je Lil’ Kleine niet moet onderschatten. Ik denk dat hij voor een heel grote groep in Nederland, vooral voor jongeren, een enorme inspiratiebron is. Hij heeft het echt wel gemaakt en is superpopulair. Hij is een heel goede ondernemer, dus ik denk dat heel veel mensen die ook willen ondernemen dat heel interessant vinden. Zijn track record bewijst wel dat hij wel van wanten weet.”

Guido: “Oké!

Het leerplatform van Ali B vindt u hier en dat van Lil’ Kleine hier. Deze BN’ers zullen zich echt de ballen uit de broek lachen van al die mensen die zich hiervoor aanmelden.

Lees ook:
Discutabel: Ali B gebruikt koning om te cashen (10 juli)
Ali B staakt misbruik foto koning Willem-Alexander (15 juli)
Ali B boos op Sander Schimmelpenninck (9 augustus)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen