Ali B staakt misbruik foto koning Willem-Alexander

Ali B, een van de coaches in de RTL 4-hit The Voice of Holland, staakt per direct het misbruik van de foto van koning Willem-Alexander om leden te werven voor zijn Emile Ratelband-achtige Tsjakka-site Ikwilgroeien.nl. Hij heeft zijn website vernieuwd en de foto van de koning is daar niet op terug te vinden. Het is niet duidelijk of Ali is teruggefloten door de Rijksvoorlichtingsdienst, maar feit is dat het gebruik van de foto waarop hij om de koning heen hangt alles behalve chic was.

Nu zijn artiestenbureau SPEC vanwege de coronacrisis in zwaar weer zit, probeert Ali B op een andere manier te cashen en wel over de rug van ietwat onzekere types, die in de rapper een coach zien.

Voor een lidmaatschap van Ali’s coachingsite Ikwilgroeien.nl moet tot wel 2.500 euro per jaar betaald worden, maar dan kun je wel lekker coachingcammen met de rapper.

Al weken is Ali complimentjes aan het retweeten van iedereen die zijn platform zo geweldig vindt. Maar wie zijn toch deze mensen die grof geld betalen om wijze levenslessen van Ali te mogen ontvangen?

Ali geeft zelf duidelijkheid in een video op Instagram:

Foto: Ikwilgroeien.nl

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen