Albert gaf opdracht voor bloemen Stentor-journalist

Geplaatst op do 27 aug 2020 om 11:00

Albert Verlinde heeft de redactie van Shownieuws de opdracht gegeven om bloemen te sturen aan Stentor-journalist Gert Kramer, die hij zaterdagavond samen met zijn collega’s belachelijk maakte. Dat bekent de showkenner op SBS 6. Gert kreeg als eerste journalist een rondleiding door de nieuwe boerderij van de Meilandjes en de beelden daarvan werden ook uitgezonden door Shownieuws. De showkenners hadden dikke pret om het alledaagse voorkomen van Stentor-Gert.

Tegelijkertijd roept Albert wel dat het zo schandalig is dat er kritiek is geuit op het uiterlijk van Shirma Rouse. Beetje hypocriet zou je zeggen, en dat realiseert hij zich zelf ook wel een beetje. “Ik vind het best lastig om er op dit moment iets over te zeggen en ik zal zeggen waarom.”

Albert doelt vervolgens op de uitzending van afgelopen zaterdagavond. “Wij hebben Shownieuws hier gedaan en dat was een hartstikke leuke uitzending. Op een gegeven moment hebben we een grap gemaakt over iemand die in beeld was. Dat was niet eens zo hard bedoeld, maar het kwam eigenlijk als je het later terugkijkt best hard over. Daarom zit ik nu te denken: wat heb ik nou gedaan afgelopen weekend?

Als je dat later citeert, lijkt het alsof we heel erg op die man zijn losgegaan, maar dat was absoluut niet de bedoeling. Het was een grapje. Toen zei ik: ‘Ik wil best mijn excuses aanbieden.’ Gisteren heb ik tegen de redactie gezegd: ‘Ik vind dat we eigenlijk een bos bloemen naar die man moeten laten komen.’”

De reacties op die bos bloemen zijn verdeeld, aangezien Shownieuws op het kaartje de schuld enigszins van zich afschuift door te suggereren dat Angela de Jong de situatie heeft verdraaid.

Lees ook:
Shownieuws maakt verslaggever De Stentor belachelijk (zondag)
Angela de Jong rochelt Shownieuws helemaal onder (maandag)
Shownieuws door stof na uitlachen Stentor-journalist (dinsdag)

Foto: SBS
14 Reacties op “Albert gaf opdracht voor bloemen Stentor-journalist”


 1. Tja

  Nare club mensen bij Talpa

 2. Ad

  Hamsterwang Angela had het bewust verdraait. Achterbakse muts.

  De tekst op het kaartje was dus terecht.

 3. Remi

  Lucas Rijneveld … hoe wil zoiets ‘genomen’ worden ?

  Mondje lukt (!) nog wel, maar beneden de navel slaat de twijfel toe.
  Wat ‘is’ daar nog, wat is verwijderd, waar heeft ‘het’ vrede mee.

  Wat is dit ?
  Hoe wil het worden gepenetreerd … vragen vragen vragen.

 4. Curryworst

  Als je bovenstaande quotes leest van Albert Verlinde dan hoor je zijn slijmerige en zalvende stem erbij.

 5. HalloJumbo

  Vorige week: Hazes bij Jinek dag later bij 5 Uur Show
  Deze week: Johnnie de Mol bij Jinek. Gisteren bij 5 Uur Show

  Wat een armoede.

 6. Falco Buteo

  Geslaagd met een tien en een griffel voor de cursus wrijven in een vlek. Excuusjes verduidelijking en een bloemetje. Zo simpel is het. Klasse.

 7. Trui

  Natuurlijk was het zo niet bedoeld! Eerst lekker scoren en iemand belachelijk maken. Niet meer naar die kl@te musicals van deze man gaan hoor.

 8. Bridget

  @Hallo Jumbo 11.32 uur , die Hazes zit overal. Nog vaker in beeld dan de reclame. Iedere natte scheet van die vent is hot news.

 9. Warmoes

  Waarom gebruikt Verlinde Shownieuws toch altijd voor zijn ‘confessions’, laat die man eens naar een goede gedragspsycholoog gaan, zodat hij daar wekelijks al zijn wangedrag van zich af kan lullen,

 10. Flits Bom

  Stelletje engnekken.

 11. Dorine

  Deze mededeling geeft precies de ‘kink’ in de Talpakabel.
  ‘Albert geeft opdracht’, dus ook van de slechte en misplaatste tekst op het kaartje. Het gaat nl niet over die meneer en , maar over en hoe bijdehand Albert de bal terug door te spelen naar Angela de Jonge. Ik ben geen fan van Angela, naar de boodschap ontplofte in Alberts eigen gezicht.

  Ook hier geldt: Dat krijg je als er mensen aan het roer van een schip staan die niet het talent hebben om verder te kijken dan de boeg van het schip.

 12. Greta Giechel

  Ik vind het ook best wel grappig dat die Stentor journalist zo heel gewoon is gebleven en nog gelijker is dan al die andere schreeuwjourno’s uit de Randstad in hun spijkerbroeken.
  Nog gelijker dan gewoon zijn, dat steekt.
  Daarvan gaat men giechelen als een stel verlegen meisjes.

 13. De Bloemenman

  Doe Kwalbert ook maar een missie gordelroossies,remlicht.

 14. Covid is een Agenda - Stap voor Stap

  Jammer dat de veteraan roddelaar bij de SBS zit. Jammer dat de rtl boulevard zo ontzettend is afgegleden en verzakt. Jammer dat er geen serieus geld gaat naar een goed fundament voor zulke programmas (research en reportages). Het nivo van today is beetje teletubbie met af en toe uitschieters naar boven.
  Jammer dat dat blue circle nog steeds boulevard omlaag mag trekken. Jammer dat boulevard ea zo ontzettend politiek correct is. Jammer dat de avrotros niet een goed gevestigd nederlands commercieel station is met wat belastingvoordelen ivm de kwaliteit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.