Albert gaf opdracht voor bloemen Stentor-journalist

Albert Verlinde heeft de redactie van Shownieuws de opdracht gegeven om bloemen te sturen aan Stentor-journalist Gert Kramer, die hij zaterdagavond samen met zijn collega’s belachelijk maakte. Dat bekent de showkenner op SBS 6. Gert kreeg als eerste journalist een rondleiding door de nieuwe boerderij van de Meilandjes en de beelden daarvan werden ook uitgezonden door Shownieuws. De showkenners hadden dikke pret om het alledaagse voorkomen van Stentor-Gert.

Tegelijkertijd roept Albert wel dat het zo schandalig is dat er kritiek is geuit op het uiterlijk van Shirma Rouse. Beetje hypocriet zou je zeggen, en dat realiseert hij zich zelf ook wel een beetje. “Ik vind het best lastig om er op dit moment iets over te zeggen en ik zal zeggen waarom.”

Albert doelt vervolgens op de uitzending van afgelopen zaterdagavond. “Wij hebben Shownieuws hier gedaan en dat was een hartstikke leuke uitzending. Op een gegeven moment hebben we een grap gemaakt over iemand die in beeld was. Dat was niet eens zo hard bedoeld, maar het kwam eigenlijk als je het later terugkijkt best hard over. Daarom zit ik nu te denken: wat heb ik nou gedaan afgelopen weekend?

Als je dat later citeert, lijkt het alsof we heel erg op die man zijn losgegaan, maar dat was absoluut niet de bedoeling. Het was een grapje. Toen zei ik: ‘Ik wil best mijn excuses aanbieden.’ Gisteren heb ik tegen de redactie gezegd: ‘Ik vind dat we eigenlijk een bos bloemen naar die man moeten laten komen.’”

De reacties op die bos bloemen zijn verdeeld, aangezien Shownieuws op het kaartje de schuld enigszins van zich afschuift door te suggereren dat Angela de Jong de situatie heeft verdraaid.

Lees ook:
Shownieuws maakt verslaggever De Stentor belachelijk (zondag)
Angela de Jong rochelt Shownieuws helemaal onder (maandag)
Shownieuws door stof na uitlachen Stentor-journalist (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen