Shownieuws maakt verslaggever De Stentor belachelijk

Niet RTL Boulevard of Shownieuws, maar de regionale krant De Stentor (een zusje van het AD) kreeg deze week de eer om als allereerste medium te filmen in het nieuwe boerderijcomplex van de Meilandjes in Hengelo. Het resultaat is dit weekend te zien op de AD-sites en heeft zo’n beetje alle showmedia gehaald. Voor veel kijkers is de verslaggever van dienst, Gert Kramer, een nieuw gezicht: zo ook voor de sterren van Shownieuws. Zij lagen gisteren in een deuk om zijn doorsnee voorkomen.

De regiojournalist werd gisteren beschimpt in Shownieuws, omdat hij er nogal gewoontjes uitziet, alsof hij net boodschappen heeft gedaan op de markt. “Maar wat een sterverslaggever, zag je dat? Dat is de nieuwe Ivo Niehe als je het zo ziet“, gierde Albert Verlinde.

Collega Bart Ettekoven vindt het ook geen porem: “Ja, René Watzema, Mark Schaaf, Aran Bade: move over. We zien hem hier staan, ha ha. Maar het is toch leuk, want we hebben het allemaal geprobeerd, niemand kon binnenkomen, maar het hek ging open en deze man is er gewoon lekker naar binnen getippeld.

Waarom zijn ze met deze man in zee gegaan? Albert: “Ze weten natuurlijk ook dat ze bevriend moeten blijven met de buurt en omgeving.”

Bart: “Exact, daar moeten ze het de komende jaren wel van gaan hebben. Het ziet ernaar uit dat ze daar voorlopig blijven wonen.”

Helaas voor de showrubrieken hebben de Meilandjes tien keer liever ene Gert Kramer over de vloer dan de glibberboys van RTL en SBS. Zo is het inmiddels geen geheim meer dat Martien Meiland een hekel heeft aan Aran Bade.

Het Meilandjes-item van De Stentor kunt u hier bekijken.

Foto: AD

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen