RTL na Gordon Gaat Trouwen met Geer Zoekt Een Heer

Na het enorme succes van Gordon Gaat Trouwen in 2017 komt RTL 4 nu min of meer met een vervolg. Gordons roze zuster Gerard Joling komt óók met een show waarin hij op zoek gaat naar een man. Dat heeft de entertainer verklapt aan Privé TV. De bedoeling is dat hij aan iemand gekoppeld wordt, legt Gerard uit. “Dat zou wel kunnen, ja. Een soort Bachelor-achtig programma, dus daar kun je je voor inschrijven. Met wie? Nou, dat ga ik alleen doen, maar wel met andere mensen.”

Op de vraag of het om Gerard Gaat Trouwen gaat, zegt de zanger: “Nou, niet trouwen, maar wel op zoek misschien naar iemand. Ja. Het kan ook worden: met wie gaat Geer twee weken op vakantie? Dat je daar een programma omheen maakt.

Gaat het wat worden? Bart Ettekoven gisteren in Shownieuws: “Froukje de Both heeft het gedaan; is niet gelukt, bij Gordon hebben we gezien dat het niet gelukt is en Gerard is met alle respect een mogelijke man voor een relatie. Dat geeft hij zelf ook ruiterlijk toe.

Gerard gaat echt geen man vinden en al helemaal niet op televisie, aldus Bart. “Die man is al jaren alleen en niet gewend heel veel consessies te doen in z’n leven. Het gebeurt zoals Gerard het wil. In een relatie is het toch een beetje geven en nemen.

De finale van Gordon Gaat Trouwen trok in 2017 maar liefst 2,1 miljoen kijkers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen