Diederik Jekel erg bezorgd: ‘Doutzen, app me terug’

Diederik Jekel, de Ab Osterhaus van RTL, maakt zich ernstige zorgen over Doutzen Kroes. Hij hoopt dat ze hem snel een berichtje terugstuurt. Dat laat hij weten in een berichtje op Twitter. Nu Doutzen vanwege de coronapandemie geen klussen meer heeft, laat ze zich al maanden de hele dag gek maken door allerlei trollen op Facebook. Ze is helemaal van slag af: het topmodel denkt dat alle media samenzweren om de gewone mensen ziek te maken en verdeeldheid te creëren.

NOS-sterjournalist Rudy Bouma heeft op Twitter compleet gehakt gemaakt van de complottheorie van Doutzen Kroes, maar Diederik leeft vooral heel erg met het topmodel mee. Hij denkt dat ze heel erg bang is en wil namens de media met haar in gesprek.

Diederik heeft Doutzen een bericht gestuurd via Instagram, maar hij vreest dat ze die niet ziet. “Heb haar al via Insta een berichtje gestuurd maar ze zal zoveel krijgen.”

Wat wil hij met Doutzen doen? “Wil heel graag met haar het gesprek aangaan. Ze is volledig begrijpelijk bang en heeft vragen.”

Ik ben ook coronamoe en maak me zorgen. Dus zou graag met haar praten als zij wil en de mediakant vertellen.”

Lees ook:
Coronacomplot Doutzen: ‘Media willen ons ziek maken’ (vanochtend)
Rudy Bouma maakt gehakt van ‘complotgekkie’ Doutzen (vanmiddag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen