Vriendin Tim Hofman vindt neus in shirt ook seks

Tim Hofman heeft flink wat te stellen met zijn seksloze vriendin Lize Korpershoek. Ze kwam in december met een hele documentaire waarin ze bekende niet zo graag seks te hebben met Tim en dat lag dan niet aan Tim, maar aan het feit dat haar sekslust verdwijnt zodra ze in een geboren relatie zit. Tim zal vast gehoopt hebben dat het een fase was, maar al die sessies bij de seksuoloog hebben voor hem tot weinig geleid: Lize heeft er nu vrede mee dat ze seks fijn vindt zónder Tims piemel.

Lize houdt de poorten nog steeds gesloten voor Tim. “Eigenlijk komt het grote inzicht erop neer dat ik nu snap dat er veel meer vormen van seksualiteit zijn dan ik altijd heb gedacht“, vertelt ze in de LINDA.meiden.

Tim moet zich nu tevreden stellen met Lize die haar neus in zijn shirt drukt. “Als ik zin heb om Tim even vast te pakken en mijn neus in zijn shirt te duwen, dan hoeft dat niet gevolgd te worden door zogenaamde ‘echte’ seksuele handelingen als een piemel erin. Het kan ook gewoon genoeg zijn, die neus in dat shirt.

De BOOS-presentator is er mooi klaar mee: Lize vindt het allemaal wel prima zo. “Het is fijn om te merken dat het oké is als ik alleen maar even wil ruiken. Die ontdekking heeft veel rust gebracht.

Is Lize niet bang dat Tim zichzelf straks bij een collega als Geraldine Kemper naar binnen werkt? Het lijkt er niet op. “Tim en ik komen er wel uit. En hoe? De tijd zal het leren.

Het LINDA-interview met Lize Korpershoek kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Tim Hofman krijgt thuis geen seks: ‘Pik in stofzuiger’ (14 november)
Van Dis tegen vriendin Tim Hofman: ‘Geneer je je niet?’ (4 december)
Seksloze vriendin Tim Hofman trekt 222.000 kijkers (12 december)

Foto: VPRO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen