Tim Hofman krijgt thuis geen seks: ‘Pik in stofzuiger’

Tim Hofman wordt behoorlijk in zijn hemd gezet door zijn vriendin Lize Korpershoek. Ze wordt niet meer opgewonden van hem, ziet op tegen de seks die ze één keer per maand hebben en schreeuwt dat ook nog eens van de daken. Niet alleen komt ze volgende maand op het derde publieke net met de docu Mijn seks is stuk, ook praat ze er uitgebreid over in de Linda: “Tim is in alle opzichten geweldig, maar seks wordt een steeds groter probleem. Ik moet me er echt toe zetten.

Liza heeft helemaal geen zin meer in Tims pastinaak. “Telkens als ik zo’n anderhalf jaar met iemand samen ben, komt er een punt waarop seks weerzin begint op te roepen.

Ondertussen komt Tim niet aan zijn trekken en dat laat hij weer doorschemeren in zijn nieuwe gedichtenboekje. “Soms föhn ik mijn lichaam. Met mijn pik in de stofzuiger. Zodat ik weer weet hoe het was. Toen we het nog deden“, schrijft hij.

Leuk allemaal op je 31ste. De BNNVARA-ster wordt er in de Volkskrant naar gevraagd, maar wil er niet te veel over kwijt: “Ik wil daar niet over uitweiden want Lize komt in december met haar documentaire Mijn seks is stuk. Dat gaat over waarom haar libido in lange relaties wegebt. Het is een fragiel onderwerp, ook voor mij, want ik maak daar natuurlijk deel van uit.

Voelt hij zich niet een beetje voor schut staan? “Ik denk dat als een man zoiets kwetsbaars over seksualiteit op tafel legt er inderdaad wel om gelachen zal worden. Maar weet je, dan ga je toch thuis zitten lachen om mijn seksleven. Mag. Ik schaam me nergens voor.

Volkskrant-interviewster Nathalie Huigsloot laat ondertussen vrolijk doorschemeren wat volgens haar de reden is dat Tim er niet meer in mag bij zijn vriendin. “Schaam je je niet voor alle aandacht die je aan je uiterlijk besteedt?“, vraagt ze.

Als Tim vervolgens orakelt over dat hij graag af en toe in een jurk naar het werk zou willen gaan, laat Huigsloot onomwonden weten dat ze hem gewoon een beetje nichterig vindt. “Denk je niet dat het voor je seksleven belangrijk is om ook een beetje mannelijk te blijven?“, bitcht ze.

Tim daarop: “Ik heb geen idee, ja misschien, nee, dat weet ik niet.

Het Volkskrant-interview met Tim Hofman kunt u lezen via Blendle.

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen