Patty Brard begrijpt Fred van Leers woede over Beau

Fred van Leer werd in september erg verrast toen hij op zijn verjaardag in de talkshow van Beau van Erven Dorens zat. Plotseling kwamen zijn moeder en zus uit een taart tevoorschijn. Het leverde ongemakkelijke televisie op en dit weekend bleek waarom: in de nieuwe Videoland-serie over Freds leven zitten beelden van ná dit talkshowoptreden. De kijker ziet de stylist woest in de auto zitten. “Al mijn vrienden die me al heel lang kennen zeggen: ‘Jezus, wat vreselijk voor je’.

En ook zegt hij in de docuserie: “Je weet hoe erg ik het niet wil en dan gaat gewoon iemand compleet aan alles voorbij. Ik kom hier om mijn show te promoten en dan gaat het over de donkere periode in mijn leven. Flikker toch op! Wat een vieze, vieze, gore slangenkuil is het leventje. Gadverdamme! Ik haat dit! Ik doe nooit meer een tv-optreden. Door dit ga ik dit nooit meer doen!

Is dit niet allemaal een beetje overdreven? Patty Brard vindt van niet. “Jij bent te gast en je krijgt dan een verrassing waar je niet op zit te wachten of waar je niet op rekent. Dan kan ik me voorstellen dat dat niet leuk is. Ik zou het ook niet leuk vinden. Bij elk programma denk ik: in godsnaam, laat Luv’ niet van die trap af komen“, zegt ze.

Patty wijst erop dat Fred destijds ook niet helemaal lekker in z’n velletje zat. “Het is in een periode dat hij hyperventileert van de drukte en hij heeft altijd graag de regie in eigen handen. Ik denk dat het nu allemaal wel een beetje weggeëbd is.”

Lees ook:
Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau (september)
Fred van Leer: ‘Ik was zó kwaad na optreden bij Beau’ (vrijdag)

Foto: SBS

26 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Teuntje
juni 30, 2020 11:58

Eens met Marjolein Patty Poep en die engerd van Leer lager kun je niet zinken 2 aandachtsgeile griezels

Gast
robert
juni 30, 2020 10:44

Tsja, haal Richard Groenendijk er ook gelijk maar bij. Hebben we alle huilebalken op een rijtje.

Gast
dagobert
juni 29, 2020 21:00

wat is zij lelijk he he of zie ik dat maar alleen

Gast
dagobert
juni 29, 2020 20:59

wat is zij lelijk he of zie ik dat maar alleen

Gast
Carrie
juni 29, 2020 20:44

Als ik Freds zus of moeder was, had ik allang gezegd: “Bekijk het maar, als je je zo voor ons schaamt. Ga lekker huggen met je nieuwe bestie Caroline Tensen.

Gast
Ikke
juni 29, 2020 20:01

Fred moet zich niet zo vreselijk aanstellen.. Pat zal er zonder botox w.s beter uit zien. Staan allebei graag in de belangstelling, dus elke keer iets zoeken om dat erin te houden.

Gast
Diva
juni 29, 2020 19:58

Lieve Patty, niks van aantrekken, ik vind je een kanjer! ( zat heeel lang geleden schuin achter je in een nagelstudio in Amsterdam.. ) groetjes van een fan van Patty.

Gast
anna
juni 29, 2020 18:49

Volgens mij bedoelde BEAU het alleen maar hartstikke leuk en lief,

Beau kon toch niet weten dat FRED eigenlijk totaal overwerkt was??

FRED heeft geen grenzen, aandacht aandacht aandacht. Maar als het even niet gaat zoals meneer wil klagen klagen klagen (negatieve aandacht is ook aandacht tenslotte)

leven en laten leven fredje

Gast
M.
juni 29, 2020 18:01

@televiesiegekkie CTRL ALT DELETE of ALT F4

Gast
M.
juni 29, 2020 18:00

Vroeger had je Mies Bouwmans met in de hoofdrol, de ene na de andere verassing, waar is die mooie tijd gebleven dat mensen niet zo moeilijk deden. Die moeder en zus hebben dit toch zelf gewild.

Gast
Jeroen S.
juni 29, 2020 17:35

Fred die zijn familie staat te ontkennen nooit je afkomst verloochenen dat is niet sterk en zegt alles over deze man zei ik man oh sorry ik ben zelf g ay maar schaam voor hem met zijn verwijfd gedrag en zijn hakken. Je bent geen uithangbord voor de community integendeel zelfs.

Gast
televiesiegekkie
juni 29, 2020 16:47

Het voordeel van corona: niemand boeit het nog wat dit soort mensen vinden of zeggen. alt control delete

Gast
Valereo
juni 29, 2020 16:37

Fred van Leer moet zijn stront dildo eens uit zijn reet halen en in trol Patty zijn kut stoppen dan is ze stil aandacht trekkers

Gast
Xbx
juni 29, 2020 16:19

Hoe men hier reageert en een mening heeft terwijl ze Fred zeer waarschijnlijk niet eens kennen … laat het niveau wel zien. Niks van wat ik aan negativiteit hier zie zie ik in het echt als ik hem tegenkom. Ja ik ben er een ” van zijn soort”. Jullie hebben echt geen flauw idee waar jullie het over hebben. 😅

Gast
Anouk
juni 29, 2020 16:17

Fred is niet meer dan een eenzame man, met nep vrienden, familie en vrienden van vroeger passen niet meer in zijn fake leven.

Gast
👁️
juni 29, 2020 16:00

He Patty gebruik jij adrenochrome?

Gast
Huismaker
juni 29, 2020 15:57

Beau is een vies mannetje. Uitsluitend bezig met te deugen en deel te nemen aan het calvinistisch kartel. Constant op zoek om het zien hoe hij hen kan behagen met politiek-correcte antwoorden.

Gast
kritisch avro-lid
juni 29, 2020 15:29

Maar is die Fred nu kamp Genee of kamp Derksen. Waarom lees ik dat hier nergens? Ik wil niet polariseren maar is hij nu voor of tegen zwarte piet? En..ook belangrijk, wat is zijn mening over Maurice de Hond. Vragen. Vragen….en geen antwoorden.

Gast
ZeerNetteDame
juni 29, 2020 15:28

Fred van Leer is een narcist eerste klas die kotst op zijn familie en liever omgaat met mensen van “zijn stand”, zoals hij dat zelf zou verwoorden, namelijk: rijke en bekende mensen. Want Fred is heel bijzonder, denkt hij zelf. Hij weet álles over kleding en over lippen opspuiten, gelooft hij zelf. Hij (ver)kleedt vrouwen met een verstandelijke in de meest afschuwelijke outfits en weet hun en hun facebook-vriendinnen wijs te maken dat dit mode en mooi is. En zijn mond ziet eruit als een permanent ontstoken anus. Bah Bah. Poeh Poeh. Wat een ellende die ‘man’.

Gast
Daantje Pip
juni 29, 2020 15:08

Wat een slecht gemaakte Docu! vreselijk wat een aansteller.

Gast
Curryworst
juni 29, 2020 15:03

Fred gei lt op aandacht.
Als Beau of welk ander programma hem zou vragen dan trekt Fredje zijn hoogste hakken aan en zit hij weer met pruill ipjes en een strakgetrokken voorhoofd aan tafel hy sterisch te gi llen en te wapperen met zjin handjes.

Gast
Rivka Jansen
juni 29, 2020 15:02

Een artikel over Patty Brard en Muts van Leer… lager kan MC niet zinken….aub die twee nonvaleurs voortaan negeren…zijn beiden géén knip voor de neus waard!

Gast
Michiel
juni 29, 2020 14:58

Het zal de commerciëlen een wordt zijn wat mensen voelen of denken, als ze maar kunnen scoren.

Gast
Marjolein
juni 29, 2020 14:56

Waarom lees ik wat Patty Poep te zeggen heeft?
Dit gestoorde mens werkt voor een mislukkende tvzender en ze kan alleen maar haat of hoongelach laten horen.
Liever niks meer schrijven over Patty Poep.

Gast
Woordkunstenaar Sjors van Kempen
juni 29, 2020 14:51

Fred is een goedkoop aandachtshoertje.

Gast
Ruud
juni 29, 2020 14:47

Beau was zeer laag bij de grond.

Echt RTL Boulevard niveau.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen