Patty Brard begrijpt Fred van Leers woede over Beau

Fred van Leer werd in september erg verrast toen hij op zijn verjaardag in de talkshow van Beau van Erven Dorens zat. Plotseling kwamen zijn moeder en zus uit een taart tevoorschijn. Het leverde ongemakkelijke televisie op en dit weekend bleek waarom: in de nieuwe Videoland-serie over Freds leven zitten beelden van ná dit talkshowoptreden. De kijker ziet de stylist woest in de auto zitten. “Al mijn vrienden die me al heel lang kennen zeggen: ‘Jezus, wat vreselijk voor je’.

En ook zegt hij in de docuserie: “Je weet hoe erg ik het niet wil en dan gaat gewoon iemand compleet aan alles voorbij. Ik kom hier om mijn show te promoten en dan gaat het over de donkere periode in mijn leven. Flikker toch op! Wat een vieze, vieze, gore slangenkuil is het leventje. Gadverdamme! Ik haat dit! Ik doe nooit meer een tv-optreden. Door dit ga ik dit nooit meer doen!

Is dit niet allemaal een beetje overdreven? Patty Brard vindt van niet. “Jij bent te gast en je krijgt dan een verrassing waar je niet op zit te wachten of waar je niet op rekent. Dan kan ik me voorstellen dat dat niet leuk is. Ik zou het ook niet leuk vinden. Bij elk programma denk ik: in godsnaam, laat Luv’ niet van die trap af komen“, zegt ze.

Patty wijst erop dat Fred destijds ook niet helemaal lekker in z’n velletje zat. “Het is in een periode dat hij hyperventileert van de drukte en hij heeft altijd graag de regie in eigen handen. Ik denk dat het nu allemaal wel een beetje weggeëbd is.”

Lees ook:
Fred van Leer negeert moeder, verrast hem live bij Beau (september)
Fred van Leer: ‘Ik was zó kwaad na optreden bij Beau’ (vrijdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen