Oeps: ook RTL-baas heeft lak aan anderhalve meter

Voor de schermen Ferry Doedens op non-actief zetten bij GTST vanwege een te vrije omgang met de coronaregels en achter de schermen lekker op een kluitje proosten met je jarige vriendinnen: het is precies de hypocrisie die Peter R. de Vries gisteren omschreef in Boulevard. De algemeen directeur van RTL, Sven Sauvé, heeft zelf óók lak aan de anderhalvemeter-regels. Op de ‘Insta‘ van Leco van Zadelhoff is te zien hoe hij en twee vriendinnen zo ongeveer bij Sauvé in de nek hangen.

Leco enthousiast: “Birthday dinner met die heerlijke birthday girl Hellen en Sven Sauvé en Tilly. Ja, ze bestaan nog: no-Insta-girls. Happy birthday Hellen! Topavond!!!

Gezien de übercorrecte houding van RTL ten opzichte van de coronaregels – je moet in het RTL-gebouw met een mondkapje door de gangen lopen en gebruikmaken van éénrichtingstrappen – zal Sven niet blij zijn dat Leco deze foto in de openbaarheid heeft gebracht. Laatst was ook al te zien hoe de RTL-bobo gezellig een terrasje pakte met Fred van Leer, zonder zich al te druk te maken over de coronaregels.

Tja, hier zullen we RTL’s tv-kenner Rob Goossens, die gisteren klaagde over BN’ers die op Insta poseren zonder de anderhalvemeter-regels in acht te nemen, wel niet over horen.

Sven doet natuurlijk helemaal niet raars: inmiddels neemt half Nederland een loopje met de anderhalvemeter-regels, nu er bijna geen corona meer is in het land. Tegelijkertijd moet er natuurlijk niet met twee maten gemeten worden.

De grote vraag is dus: gaat Sauvé nu ook twee weken op non-actief?

Update 12.30 uur RTL-baas Sven Sauvé twee weken thuis na Insta-foto

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen