Peter van der Vorst post eerste selfie als RTL-baas

Geplaatst op zo 07 jun 2020 om 9:10

Peter van der Vorst is in een mum van tijd uit het publieke oog verdwenen. Hij is alweer bijna anderhalf jaar televisiebaas van RTL en in die tijd heeft hij de schijnwerpers helemaal niet meer opgezocht. Sterker nog: dit weekend plaatst hij op Instagram zijn eerste selfie in anderhalf jaar tijd. De televisiebobo heeft zichzelf gefotografeerd terwijl hij op de trein wacht mét een mondkapje op. Hij heeft het kapje midden op zijn gezicht gezet, waardoor ook zijn ogen bedekt zijn.

Zelfs deze foto levert boze reacties op. “Ik zou mijn ogen ook bedekken met al die herhalingen op rtl😡😡😡“, zegt ene Bethy.

Iemand anders klaagt over de beslissing van Van der Vorst om een programma van de buis te halen. “Zo jammer dat eigen huis en tuin stopt😢😢.

Weer een ander is de weg echt helemáál kwijt. “Leuk idee 👍 en was blij dat ik Bridget weer zag bij boulevard z’n leuke spontane vrouw 🤗“, zegt Marion.

De voorlaatste keer dat Van der Vorst een selfie plaatste op Instagram was in november 2018, toen hij in de Boulevard-studio zat. Sindsdien fotografeerde hij alleen nog maar zijn achtertuin.

De nieuwe selfie van RTL-Peter:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter van der Vorst (@petervdvorst) on

Foto: RTL
15 Reacties op “Peter van der Vorst post eerste selfie als RTL-baas”


 1. FENNA

  Kan hij dat al?

 2. Tim

  Toptopic!

  Kunnen onze huisclowns weer lekker frusti tekeer gaan tegen vd Vorst en RTL.

 3. Huismaker

  Wat een lef.
  Kijk eens naar Cafe Weltschmerz (YouTube) naar Mw Prof. Schippers. Zij durft haar mening te geven over de corona-hysterie.
  Want waarom durft de media geen OPEN en EERLIJK debat over corona te voeren ? Met evenveel voor- als tegenstander, evenveel spreektijd en geen spelletjes/constante-interrupties door de presentator/regie.
  Steeds duidelijker is dat de mediakartel niet meer dan een spreekbuis is voor de regering zonder mensen aan het woord te laten.

 4. RTL is niet meer om aan te zien

  Dus ik snap wel dat hij zich Schaamt en verstopt achter een lappie stof.

 5. Fox Mulder

  Dat is me allemaal wat. Pfewww wat een nieuws. Blij dat ik dit weet.

  Iemand koffie?

 6. Tv duivel

  Ja en

 7. Bonnie st. Claire

  Goedemorgen ik ben weer aan de drank begonnen beetje laat maar nog net voor half tien mijn eerste 10 glaasjes op

 8. Tv duivel

  En door…

 9. MediaPrak

  Selfie is genomen in Shurgard in Hilversum. Peter zat te rommelen in de opslag van oude Betacams van RTL-shows, of er nog iets tussen zat om te herhalen. Zo vond hij de serie van Patty Brad “Gaan Met Die Banaan”. Binnenkort in de RTL4 programmering.

 10. Günther Brallenbak

  Zeg even tegen die joker mouthaan dat ie effe normaal moet praten als hij weer aan het anti trumpen is met dat nichterige toontje alsof hij telefoonse|x tapes aan het inspreken is, geen gehoor!

 11. MERS Pardoel

  Goh, Günther Brallenbak dat jij weet hoe telefoonsextapes klinken! Veelzeggend!

 12. robb

  Peter is een prima vent.

 13. Ap

  Hij kan beter eerst naar zijn personeel kijken,wie er weg moeten bij boulevard ,ik noem P.de.Vriesen een N.Plessen,scheelt een hoop ergenis,

 14. Ap

  En natuurlijk Bridge Maasland

 15. Hausmacher leverworst

  @Huismaker
  zo 07 jun 2020 om 9:19
  “waarom durft de media…”
  “constante-interrupties”
  “de mediakartel”

  En dan is een commerciële onderneming uit Luxemburg ook nog de spreekbuis voor de regering, zonder iemand aan het woord te laten.

  Je hebt er goed over nagedacht! Kun je je zorgvuldig geformuleerde en messcherpe analyses niet kwijt bij dat Café Weltschmerz?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.