Peter van der Vorst post eerste selfie als RTL-baas

Peter van der Vorst is in een mum van tijd uit het publieke oog verdwenen. Hij is alweer bijna anderhalf jaar televisiebaas van RTL en in die tijd heeft hij de schijnwerpers helemaal niet meer opgezocht. Sterker nog: dit weekend plaatst hij op Instagram zijn eerste selfie in anderhalf jaar tijd. De televisiebobo heeft zichzelf gefotografeerd terwijl hij op de trein wacht mét een mondkapje op. Hij heeft het kapje midden op zijn gezicht gezet, waardoor ook zijn ogen bedekt zijn.

Zelfs deze foto levert boze reacties op. “Ik zou mijn ogen ook bedekken met al die herhalingen op rtl😡😡😡“, zegt ene Bethy.

Iemand anders klaagt over de beslissing van Van der Vorst om een programma van de buis te halen. “Zo jammer dat eigen huis en tuin stopt😢😢.

Weer een ander is de weg echt helemáál kwijt. “Leuk idee 👍 en was blij dat ik Bridget weer zag bij boulevard z’n leuke spontane vrouw 🤗“, zegt Marion.

De voorlaatste keer dat Van der Vorst een selfie plaatste op Instagram was in november 2018, toen hij in de Boulevard-studio zat. Sindsdien fotografeerde hij alleen nog maar zijn achtertuin.

De nieuwe selfie van RTL-Peter:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter van der Vorst (@petervdvorst) on

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen