Robert ten Brink vindt Bridget-schnabbel ‘treurig’

Geplaatst op do 04 jun 2020 om 12:00

Robert ten Brink vindt de schnabbel waarmee Bridget Maasland vorige week in het nieuws kwam treurig. Híj gaat zich níet voor 50 euro in de uitverkoop gooien door videoboodschappen op te nemen. Dat laat zijn management weten in het AD. Er is een BN’er-platform waarop men voor bedragen van zo’n 50 euro videoboodschappen op maat kan bestellen bij BN’ers en ook Bridget meldde ze zich aan. Het bijbaantje was van kortte duur, want al na één dag stopte ze met ShoutOut.

Zijn manager Paulien van der Velden gaat Robert ten Brink niet op deze site zetten. “Robert doet alles met zijn hart en hoe kun je een filmpje vanuit je hart opnemen voor iemand die je niet kent? Daarom doen wij dat soort verzoeken niet. En al helemaal niet voor geld via zo’n site, dat zouden we treurig vinden.

VI-ster Johan Derksen vindt het net zo treurig. “In zo’n platform waar je je bekendheid gaat uitventen ben ik niet geïnteresseerd. Ik ben geen clowntje hè.

En Linda de Mol-manager Xenia Kasper vindt het ook niets: “Je moet zelf selectief kunnen omgaan met de verzoeken. Bied je het aan tegen betaling, dan verplicht je je overal op in te gaan. En je weet niet waar het precies belandt.”

Irene Moors neemt op verzoek wel eens gratis een videoboodschap op. “Ik kan niet alles doen omdat het dan een dagtaak wordt, maar ik vraag geen vergoeding. Ik doe dit soort dingen gratis als ik er iets bij voel.

ShoutOut, waarvan GTST-acteur Ferri Somogyi aandeelhouder is, heeft nog wel BN’ers als Ferry Doedens (50 euro), Froukje de Both (50 euro) en Koert-Jan de Bruijn (39 euro) op de site staan.

Het AD-artikel ‘BN’ers op bestelling’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Bridget Maasland gooit zichzelf in uitverkoop: 50 euro (28 mei)
Bridget Maasland stopt na één dag met bijbaantje (29 mei)

Foto: RTL
17 Reacties op “Robert ten Brink vindt Bridget-schnabbel ‘treurig’”


 1. PIPPA

  Helemaal mee eens.

  Bridget geeft alleen om euro’s vandaar de relatie met kleuter Hazes.

 2. Sander

  @ Pippa
  50 ballen voor een simpele videoboodschap zou ik ook doen.

 3. Apfelflapf

  Oh.

 4. Zuur pruim - de gemiddelde MC bijdrager

  Ze heeft het 1 dag gedaan voor de grap, check your facts MC

 5. Annette

  Ten Brink loopt bij 48 graden in Australië rond in een te wijd overhemd om zijn dikke pens te verbergen. Dat is pas triest.

 6. Hard!

  Pippa moet eens hard in haar reet genеukt worden.

 7. teuntje

  Golddiger doet alles voor geld ze kan beter achter het raam gaan zitten

 8. bassie

  Hoezo moet Robert hierover oordelen? Hij schnabbelt toch zelf ook bij met reclame filmpjes vriendenloterij en andere shit? Dat zijn weliswaar hele goedbetaalde schnabbels, maar maakt de treurigheid minder erg?

 9. raam

  sorry hoor

  robert

  je bent al uitgepoept

  is mooi geweest

  laat over aan de jongeren

  tv media schakel al deze ouderem eruit……….

  rijp voor door spoelen door de toilet………

 10. Captain Caveman

  Leuk,
  Een video boodschap van een nep BN’r naar een werknemer toe en vrolijk en lachend vertellen dat hij zijn baan kwijt is! Hoef je het zelf niet te doen. Lekker safe!

 11. DeBaron

  Bridget stond 1 dag op de site? Waarom eigenlijk en waarom zo resoluut haar Insta post hierover verwijderd? Was er toch schaamte, toch een adviseur die zei dat ze het beter niet kon doen? Toch waarschijnlijk het “aanzien”, laat wel zien dat Bridget zeer gevoelig is voor de meningen van anderen en dat is pas treurig.

 12. Monique Smit

  Voor 1 euro mag men mij uitwonen ja ja ik die vieze stinkhoer uit Volendam

 13. Martijn

  Linda de Mol-manager Xenia Kasper is toch ook Bridget Maasland-manager van beroep?

 14. Kip

  Weet je wat ook treurig is? Dat je jezelf als volwassen kerel presenteert in een jasje met roze hartjes.

 15. DeBaron

  @Martijn zou goed kunnen idd. ShoutOut.VIP is aangevuld met Jan Roos en Tommie Christiaan .

 16. Patty Brard

  Voor 50 euro kom ik bij jou thuis je hele salontafel onderschijten. En de 250ste klant die me uitnodigde krijgt een kopie van mijn laatste boekje helemaal gratis. Wat zeg ik? Iedereen die me boekt voor een privé schijtsessie krijgt gratis net zoveel boekjes als ie kan tillen. Me hele garage in Amstelveen ligt vol met die boeken en ik wil er graag vanaf. Wie belt me op?

 17. Solidarikots

  Waarom denk ik bij Robert ten brink altijd aan Heerhugowaard?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.