Robert ten Brink vindt Bridget-schnabbel ‘treurig’

Robert ten Brink vindt de schnabbel waarmee Bridget Maasland vorige week in het nieuws kwam treurig. Híj gaat zich níet voor 50 euro in de uitverkoop gooien door videoboodschappen op te nemen. Dat laat zijn management weten in het AD. Er is een BN’er-platform waarop men voor bedragen van zo’n 50 euro videoboodschappen op maat kan bestellen bij BN’ers en ook Bridget meldde ze zich aan. Het bijbaantje was van kortte duur, want al na één dag stopte ze met ShoutOut.

Zijn manager Paulien van der Velden gaat Robert ten Brink niet op deze site zetten. “Robert doet alles met zijn hart en hoe kun je een filmpje vanuit je hart opnemen voor iemand die je niet kent? Daarom doen wij dat soort verzoeken niet. En al helemaal niet voor geld via zo’n site, dat zouden we treurig vinden.

VI-ster Johan Derksen vindt het net zo treurig. “In zo’n platform waar je je bekendheid gaat uitventen ben ik niet geïnteresseerd. Ik ben geen clowntje hè.

En Linda de Mol-manager Xenia Kasper vindt het ook niets: “Je moet zelf selectief kunnen omgaan met de verzoeken. Bied je het aan tegen betaling, dan verplicht je je overal op in te gaan. En je weet niet waar het precies belandt.”

Irene Moors neemt op verzoek wel eens gratis een videoboodschap op. “Ik kan niet alles doen omdat het dan een dagtaak wordt, maar ik vraag geen vergoeding. Ik doe dit soort dingen gratis als ik er iets bij voel.

ShoutOut, waarvan GTST-acteur Ferri Somogyi aandeelhouder is, heeft nog wel BN’ers als Ferry Doedens (50 euro), Froukje de Both (50 euro) en Koert-Jan de Bruijn (39 euro) op de site staan.

Het AD-artikel ‘BN’ers op bestelling’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Bridget Maasland gooit zichzelf in uitverkoop: 50 euro (28 mei)
Bridget Maasland stopt na één dag met bijbaantje (29 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen