Volgende Talpa-bobo op straat: Menno Koningsberger

John de Mol is rigoureus aan het reorganiseren bij zijn mediabedrijf Talpa Network. Ook de enorme managementlaag wordt niet gespaard: na Ruud de Langen ligt nu ook Menno Koningsberger eruit. Dat blijkt uit een persbericht van Talpa. Menno was sinds juni vorig jaar de marketingdirecteur van Talpa en daarvoor ruim vier jaar lang de algemeen directeur van Talpa Radio. Nu ‘de marketingfunctie bij Talpa Network anders wordt georganiseerd’ staat hij op straat.

Peter de Mönnink, algemeen directeur van Talpa Network, bedankt Menno voor zijn inzet. “Menno heeft als Algemeen Directeur van Talpa Radio ons portfolio aan radiomerken meer dan uitstekend in de markt gezet en uitgebouwd. Menno heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwerp, de ontwikkeling en uitvoering van de audiostrategie van Talpa Network.”

Peter vervolgt: “Op het gebied van marketing zijn we hem zeer erkentelijk voor zijn rol in de ontwikkeling en professionalisering van deze discipline binnen ons bedrijf. We wensen Menno veel succes bij het vervolg van zijn carrière.

Menno zelf laat weten dat hij ‘met trots en veel plezier’ terugkijkt op zijn tijd bij Talpa Network. “Ik denk daarbij onder andere aan het vergroten van het marktleiderschap van de radioportfolio als geheel, de uitrol van de audiostrategie met het platform JUKE en de vele prachtige events die zijn neergezet mede door de enorme inzet van mijn bevlogen collega’s.”

Dat door de coronacrisis de marketingfunctie nu anders binnen Talpa Network wordt georganiseerd, doet niets af aan de mooie tijd bij dit bedrijf. Ik wil al mijn collega’s hiervoor bedanken en wens hen ontzettend veel succes in de toekomst.

Lees ook: Snoeiend Talpa spaart niemand: directeur op straat (11 juni)

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen