Bridget Maasland stopt na één dag met bijbaantje

Bridget Maasland is al na één dag gestopt met haar nieuwe bijbaantje op het BN’er-platform ShoutOut, waar gewone mensen persoonlijke videoboodschappen van sterren kunnen kopen. De Boulevard-presentatrice gooide zichzelf gisteren in de uitverkoop voor 50 euro per filmpje, maar haar oproep op Instagram is nu ineens verdwenen en ze is ook niet meer terug te vinden op ShoutOut. Kennelijk realiseerde de RTL-ster zich net op tijd dat dit echt het vakkenvullen onder de schnabbels is.

ShoutOut bevestigt dat er op dit moment inderdaad geen filmpjes van Maasland meer gekocht kunnen worden. “Onze VIPS mogen op elk moment zelf kiezen wanneer zij beschikbaar zijn voor het opnemen van ShoutOuts voor hun fans.”

Had Maasland er toch niet zo’n zin meer in? “Wij gaan niet inhoudelijk in op vragen die betrekking hebben op onze VIPS.”

Zelf geeft de presentatrice ook geen duidelijkheid. De belangrijkste schnabbel van de Boulevard-ster is momenteel de dieetlijn van PowerSlim, waar ze het gezicht van is geworden.

Begin februari belazerde RTL Boulevard zijn kijkers nog met sluikreclame van Bridget. Afgelopen week promootte Bridget het dieetmerk bij Koffietijd.

Lees ook: Bridget Maasland gooit zichzelf in uitverkoop: 50 euro (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen