Bridget Maasland gooit zichzelf in uitverkoop: 50 euro

Het schnabbelcircuit ligt volledig op zijn gat, maar de BN’ers moeten natuurlijk wel kunnen blijven cashen. Bridget Maasland heeft zich daarom aangesloten bij het kersverse sterrenplatform ShoutOut, waar mensen een persoonlijke videoboodschap van een BN’er kunnen bestellen. Steeds meer sterren doen mee, de een vraagt wat meer dan de ander. Zo rekent Raymond van Barneveld 75 euro en moet je voor een filmpje van Bobbi Eden 65 euro dokken. Maasland begint bescheiden: 50 euro.

De Boulevard-ster hoopt op deze manier een leuk bijbaantje te hebben gescoord. “Hi, ik ben Bridget en heb je nou altijd van mij een videoboodschap willen ontvangen, waarin ik bijvoorbeeld zeg ‘jij bent de zwakste schakel, dag!’, check dan even ShoutOut hoe je aan zo’n boodschap kan komen.”

In wat voor situaties zouden mensen een videoboodschap van Bridget willen? “Misschien wel omdat er een mooie baby is geboren of omdat er iemand gaat trouwen of dat er een ander leuk feest is. Wat jij kan bedenken: ik doe het! Tenminste, in een videoboodschap.”

De goedkoopste BN’er op ShoutOut is Sophie Ousri met 10 euro voor een videoboodschap. Zij is volgens Wikipedia een youtuber.

De hele sterrenparade van ShoutOut kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen