Na Buckler nu Albert Heijn de klos bij Youp van ’t Hek

Geplaatst op zo 28 jun 2020 om 15:00

Youp van ’t Hek gaat Albert Heijn en Bavaria er flink van langs geven in zijn oudejaarsconference. Hij vindt het heel triest dat deze bedrijven er als de kippen bij waren om gehoor te geven aan de oproep van Arie Boomsma om Veronica Inside te boycotten. Dat zegt de cabaretier in het NRC. Albert Heijn is veruit de grootste adverteerder die VI de rug heeft toegekeerd. De grootgrutter kreeg uit het Arie-kamp complimenten, maar er is ook kritiek op de vermeende hypocrisie van AH.

Youp dreigt Albert Heijn nu met flink wat negatieve pr. “Ik ga voorlopig de Appie niet meer in. Burgerlijke fatsoensrakkers. Als ik deze grootgrutter was zou ik oudejaarsavond niet adverteren. En Bavaria moet ook uitkijken. Ik heb een beetje ervaring met bier.

Daarmee verwijst Youp naar het biermerk Buckler. Hij nam Buckler in zijn oudejaarsconference in 1989 zó op de hak dat de verkopen kelderden en het biermerk uit Nederland verdween.

Gaat de conference überhaupt door? Maakt u zich geen zorgen. U denkt toch niet dat ik voor een handvol mensen in een zaaltje ga spelen terwijl een paar honderd meter verderop de hoeren liggen te rammen en te rimmen? Een knappe Rutte die mij nog tegenhoudt. Waar ik het doe? Is de Dam een idee? Daar zijn ze niet zo streng!

Er is vandaag overigens nóg een NRC-columnist die adverteerders als Albert Heijn op het hakblok legt, namelijk historicus Zihni Özdil. Hij wijst erop dat adverteerders al die jaren geen moeite hadden met zijn ‘typisch Nederlandse manier van uitdelen’.

Pas nadat een buitenlandse beweging de wereld overspoelde, werd Derksen van de ene op de andere dag de boeman. Lekker makkelijk en lekker Nederlands: zo snel mogelijk iemand voor de bus gooien om het eigen straatje schoon te vegen.”

De NRC-columns van Youp en Zihni kunt u hier en hier lezen.

Lees ook:
Roderick vindt VI-boycot Albert Heijn en Gilette ‘sneu’ (19 juni)
Robert Jensen: ‘Macht adverteerders in tv-land te groot’ (21 juni)
‘AH boycot VI alleen uit angst voor racismeshaming’ (24 juni)

Foto: Albert Heijn, NPO
109 Reacties op “Na Buckler nu Albert Heijn de klos bij Youp van ’t Hek”


 1. Simon

  Gaap.

 2. William Raaf

  Heel goed Youp.
  Ik ben eigenlijk al eeuwenlang geen fan meer (jonge Youp was geweldig daarna ging ie schipperen) maar begin hem weer te waarderen. Ouwe Youp begint weer op de jonge Youp te lijken. Excellent !

  Ik wist trouwens niet dat Bavaria ook achter de Orwellianen en racisten van BLM en Antifa stond.
  Zal hier rekening mee houden.
  Ietwat tricky Bavaria is mijn favoriete bier maar ik sta niet achter hun racisme.
  (nu maar hopen dat Lagavulin, Talisker of laphroaigh zich niet met politiek gaan bemoeien. Fingers crossed)

  Klant kwijt Bavaria. Ik steun geen racistische Thought Crime organisatie.

 3. kritisch avro-lid

  Verzoekje aan de editor van dienst. Kunnen jullie voortaan ook dagelijks het Fokke en Sukke stripje van het NRC in woorden uitschrijven. Dan kan ik mijn NRC opzeggen.

 4. Arie Judas Bavaria

  Dan boycot ik Youp.

 5. Jantje

  Moet hij zichzelf ook lichamelijk overeind weten te houden en mensen moeten dan ook nog zin hebben in zijn vetgebekte meuk. Als de moppen tegen die tijd maanden oud zijn dan neem ik toch liever een verse oliebol bij een andere komiek.
  Maar Youp zal als vele anderen denken dat hij echt weer leeft als hij ook nog even een graantje meepikt in de VI-kolder.

 6. Curryworst

  Wat dat betreft is het hele BLM en VI gebeuren een zegen voor Youp.
  Want anders zou de Oudejaarsconference alleen maar over corona gaan.

 7. Ruud

  Ik ga na AH ook nooit meer naar een sportschool van Judas Boomsma.

  Wie volgt?

 8. Jantje

  @Ruud: Ging je dan altijd eerst naar AH en dan gelijk naar de sportschool van Arie?

  Hebben jullie dus beide in het dorp?

 9. Tsja

  Als Albert Heijn ballen heeft slaan ze terug door fossielen in de bonus te gooien volgende week.

  Nam Youp ‘t maar op voor alle mensen die door Derksen en VI geschoffeerd zijn de afgelopen 12 jaar. Daar horen we deze ouwe extremist niet over.

 10. MartinB

  Haha, Jantje. Je weet ook wel dat het allemaal bluf is, van die mensen die hier zeggen niet meer naar de sportschool van Arie te gaan.

 11. kritisch avro-lid

  Ik ging al nooit naar de gym van Arie. Uit voorzorg. En terecht naar nu blijkt. Ik heb overigens wel een bonuskaart van AH. Naast vliegschaamte bestaat nu ook boodschappen-doe schaamte….

 12. Arie Schoenlepel

  Youp is een (S)linkse draaier geworden. Kan je niet meer serieus nemen. Voor zover je vroeger nog wel kon trouwens.

 13. Tulp

  Doet Joep nu niet hetzelfde als wat hij Arie verwijt, namelijk bewust kapot willen maken van een merk.

 14. Freek de Jonge

  Youp maak ze maar af met hun kanaalwater dat Bavaria is toch niet te zuipen . Ah met muizen in hun brood kan allemaal , als het een gewone bakker is dan gooien ze de knip erop maar ah gaat gewoon verder of er niks aan de hand is.

 15. kritisch avro-lid

  Dit is me nog nooit overkomen. In twee berichten waarin ik echt niemand beledigd heb zijn zomaar verdwenen

 16. kritisch avro-lid

  Even proberen waar de censuur robot op aanslaat

 17. kritisch avro-lid

  sportsokken

 18. kritisch avro-lid

  vliegschaamte

 19. kritisch avro-lid

  Bonuskaart

 20. kritisch avro-lid

  Aha….het woord b onu skaa rt is kennelijk “verboten”. Daar gaat mij AH-grapje

 21. Greet

  Ik kijk nu ook anders tegen AH aan.
  Ze luisteren naar Arie Boomsma??????Niet te geloven toch?

  Ik denk dat Arie’s veel te dure woonboerderij aan het Gein binnenkort te koop staat.Of we zien hem volgend jaar bij B&B een ontbijtje maken voor buitenlandse toeristen die hem niet kennen.

 22. Willie

  Smerig landverraders bedrijf die AH. Nu kijken of ze nog een oranje campagne hebben als de jongetjes op slaven velden spelen in Qatar.

 23. anoniem

  Ik begrijp het ook wel.. Het is soms ook lastig als oudere de veranderende samenleving bij te benen.. :-)

 24. Keta Minek

  Goed zo Youp.

 25. Keta Minek

  Waar is mijn blauw VVD kleurtje?

 26. Michiel

  Hoeveel levens heeft Van ’t Hek op zijn geweten door zijn aanval op Buckler? Als alcoholvrij bier eerder normaal zou zijn geweest dan hadden er een hoop mensen niet dronken achter het stuur gezeten. Die aangereden kinderen zullen hem een wordt zijn. Als hij maar zijn gelijk kan krijgen in de vorm van lichte gehinnik van zijn publiek. Lekker hypocriet ook om net zoals Boomsma adverteerders te boycotten.
  Youp is oud geworden en denkt dat hij nog steeds zo populair is al in zijn hoogtij dagen. Kijk voor de grap eens naar zijn publiek van tegenwoordig. Allemaal kaalkopjes, oude mannen wiens haren al jaren geleden uit zijn gevallen door de werkstress. Mannen die in jaren ’80 yuppen werden genoemd. Jammer
  dat hij toch weer een oudejaarsconference gaat doen. Als hij het bij de laatste had gelaten dan had hij zijn carrière kunnen eindigen in de middelmaat. Nu is het gewoon zielig.

 27. dennis

  Ik boycot ook Arie en AH, Youp zou zich niet zo druk moeten maken, zijn gezondheid is al niet best.

 28. Wim

  William Raaf, vindt Bavaria lekker omdat het goedkoop is.

 29. X

  Genee vanavond bij Op1. Hopen dat Pauw dit gesprek zonder inmenging van Fidan kan voeren. Zeker dat Pauw naar ik meen (correct me if I ‘m wrong) de VI uitzending wel had willen leiden ipv Genee, wat een veel betere uitzending had opgeleverd.

 30. Dries Roel Vink

  @Michiel
  Youp niet populair? Trekt anders nog steeds volle zalen. Kan Arie B. slechts van dromen.

 31. Teuntjes vader: De enige echtewaarheid

  Ik ben Teuntjes vader. Ben er net op tijd in geslaagd Teuntje te weerhouden van weer een inhoudsloos, onzinnig braaksel.

  Jullie moeten weten dat Teuntje het eindproduct is van twee randdebielen, waarvan ik als overspelige vreemdganger tijdens de “copulatie’ niet in staat was mijn micropenis op te stijven.

  Resultaat: een kwakje, waarvan het meeste buiten het lichaam van de wederpartij belandde en van dusdanige belabberde kwaliteit bleek dat diverse weken na de wannabe bevruchting vastgesteld werd dat als de schijnzwangerschap kon worden omgezet in een definitieve, het voldragen product als een total existence failure (tef) ter wereld zou komen.

  Aldus geschiedde met als resultaat dat ‘faux pas’ Teuntje dag in, dag uit tijdens onbewaakte ogenblikken de wereld in verlegenheid brengt met opportunistische infecties.

  Inderdaad: het zal je kind maar wezen … Ik bied mijn nederige excuses aan voor het nagenoeg dagelijkse ongemak dat Teuntje, die door mij gekscherend ‘Miskleuntje’ genoemd wordt, absurdistisch teweegbrengt.

  Voor de goede orde. De voormelde verontschuldigende reactie is op mijn verzoek geschreven door het enige normale persoontje in onze familie. Zhij is pastoor van beroep en in diverse parochies werkzaam.

  Zhij is tevens begripvol en was om die reden aanstonds bereid om middels ‘zalvende’ bewoordingen als excuustruus op te treden. Als u het optreden geslaagd vindt, ziet zhij, pastoor dus, zulks graag terug tijdens de traditionele collecte die a.s. zondag tijdens de hoogmis zal plaatsvinden. Een en ander wordt in de loop van de week via de regionale krant bekendgemaakt.

  I rest my case voor het overige.

  Gloria in excelsis deo et in terra pax hominibus bonae voluntatis.

  Amen.

 32. Jan

  Ach ja,

  Uitsteklend punt van Youp: multinationals hebben zich niet te bemoeien met de programma-inhoud. Zelfs in de USA (waar soms de waterglazen van de gasten nog gesponsord worden) geldt dat als een doodszonde. Dus waarom hier wel? Hup, opzouten!

 33. Poep van 't hek

  Waarom Bavaria al aanvallen. Dat merk is tot nu toe steeds loyaal geweest. Ook toen lhbt’ers al eens tot een boycott opriepen. Ja dit is niet de eerste keer. Maar nu springt iedereen er bovenop zodat ze het niet over de intrensieke discussie te hoeven hebben: het in de samenleving doordrenkte racisme en discriminatie.

  https://www.ed.nl/de-peel/bavaria-wacht-uitzending-vi-af-schrijver-haalt-uit-naar-bierbrouwer-homofobie-is-geen-mening~a93ac181/?referrer=https://www.google.com/

  En AH heeft een officiële samenwerking met de KNVB, zet dat tegenover af en toe een spotje rond VI.
  https://www.knvb.nl/over-ons/partners/partners-van-het-voetbal/albert-heijn
  Ik denk dat ah zeker wil weten dat ze tijdens het komende EK gewoon alle spelers op de plakplaatjes kunnen zetten.

  Poep van ’t hek. Boycott jij zelf even anderen. Zoals die tandartsvrouw zodat jij je eigen vrouw niet bedriegt.

 34. Ruud

  Vanavond Genee bij Pauw. Heerlijk, wat een lef om aan te schuiven.

  We zullen dan het eerlijke verhaal horen.

  Niets geen Judas en NSB

 35. VEST*

  Youp is niet meer relevant, een ouwe zure klaagopa is het geworden. Soort Freek de Jonge. Ze zijn al overleden maar ze weten het zelf nog niet.

 36. Neeltje

  Heel goed dat Genee bij Pauw nog eens het hele verhaal vertelt. Met domme meningen als “NSB’er!” schiet niemand iets op.

 37. . WEST*

  Nou even lachen dan?? En morgen gewoon weer je aardappeltjes groente koffie en thee halen bij AH

 38. Gerret Dekzijl

  Allejezus! Moeten we echt het gemurmel van al die halve doden horen? Youp vh Hek en Frits Barend.. wordt het nieuws hier gemaakt in Huize Avondrood?

 39. Zomaar iemand

  Geen enkel bedrijf is zo racistisch, zo discriminerend en zonder ethisch besef als Ahold.
  Eerst werden de werknemers geleerd de klanten etnisch te profileren.
  Daarna had je de jaspasappaffaire. Mensen boven de 18 jaar worden meestal gedumpt, want die zijn te duur. De multinational is de grootste alcoholverkoper van Nederland en weigert alcohol uit de supermarkten te halen. Ze zijn de grootste tabaksverkoper van Nederland en men weigert zelfs maar een begin te maken met het verwijderen van tabak, ondanks dat de Tweede Kamer dit voorjaar heeft besloten dat dit wel moet gebeuren. Hypocriete Ahold heeft al jarenlang bloed aan zijn handen en reageert met hun VI-ban contraproductief. Alhoewel het natuurlijk wel erg is als intelligente, lieve Zwarte Pieten beledigd worden, omdat ze met een raaskalkende Akwasi worden vergeleken.

 40. X

  Ik vind Pauw de meest aangewezen journalist is die dit kan. Hij is gewoon de allerbeste! Zal hem wederom gaan missen.

 41. insider?

  AH ahah niet meer geweest sind ze Lari ‘nSboomsma zn suggestie gingen invullen en dat houden we zo ben erg benieuwd naar Youpie zn ideeën hierover op oudjaarsdag;Bavaria zoop ik niet en nog niet.

 42. Pim

  Derksen, Arie, AH en Bavaria hadden we toch al gehad we waren toch al bij Wilfred…

 43. peacock and whiteman

  wilfred genee zit vanavond bij op1

 44. q8

  voor ons geen AH meer

 45. John

  Michiel 16.12

  Domme reactie je kunt hem niet aanrekenen er is niemand
  die zegt dat hij zich laveloos moet drinken en dan gaan
  autorijden hij is niet verantwoordelijk voor die idioten
  denk na idioot!!!

 46. . WEST*

  braking news In 2050 Kost een pakje sigaretten 60 euro
  blikje bier 15 euro
  en bij AH de Blue band 24 euro

  Het is maar dat u het weet , dus allemaal naar de ALDI

 47. Sofie

  . WEST*
  zo 28 jun 2020 om 17:40

  Achterlijke gladiool, ga wat nuttigs doen.

 48. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Ik begin Joep steeds meer te (her)waarderen.

 49. Piet

  ÄH is al de duurste supermarkt omdat zij alles van Unilever verhoogd hebben.
  Maar schijnbaar zijn er nog rijke mensen genoeg die daar kunnen winkelen.
  Ik neem aan de gemiddelde vrouw/man/gezin dit niet echt kunnen.

 50. . WEST*

  @ SOFIE NEE HET IS DE REALITEIT
  mijn opa en oma, ze ruste in vrede betaalde 4 ct voor een brood
  1 ct voor een pond margarine 2 ct voor een half pond koffie

  15 ct huur voor een bovenwoning in de grote stad
  ja Hilversum 1 en 2 was er al hoor, met radioprogrammas zoals L.J. Jordaan met Morgen gaat het beter . of Peter pech, ja die hebben nog de tewaterlating meegemaakt van de Nieuw Amsterdam , en johnny en Jones waren populair
  en de Ramblers

  Mooie tijd moet dat geweest zijn voor mn opa en oma, en dat zonder RTL TALPA

  ja televisie hadden nog ze meegemaakt hoor met tante Hanny en Tanja Koen
  en keken graag naar Wie wil mijn marmotje zien , Radio Veronica hadden ze niet meegemaakt, en dat was maar goed ook want toen die met tv begon hadden ze dat programma ook ! alleen dan heel anders

  ja tiden veranderen !!

 51. Lariekoek

  Youp, je doet de zaak van Derksen geen goed! Derksen die iedereen de maat nam en zowat bij iedere VI-uitzending los ging (op Wendy en haar man, Patty Brard, Ali B, Arie Boomsma, Ziyech, Bruggink, van Breukelen, Louis van Gaal, Dirk Kuyt, Humberto Tan enz.), kreeg 1 keer het balletje terug. Daar was hij niet tegen opgewassen! Tsja, wie kaatst …..

 52. Mousy

  Wat een seniel figuur is die Youp geworden zeg.

  Eerst veroordeeld hij Arie om z’n oproep om een reclame boycot vervolgens doet hij het zelfde. Zielig hoor.

  Ik kom al jaren niet meer bij AH, om de doodeenvoudige reden, te DUUR. Zo simpel is dat. 😁

 53. Roos

  Wilfred Genee vanavond bij OP1.

 54. X

  Roos lees je de reacties wel? Al 3x gemeld.

 55. Roos

  @X. Kannie vaak genoeg gemeld worden.

 56. Jeroen P 🦃

  @X17.00. Wil wel wat afspreken om je helemáál uit elkaar te trekken?

 57. snoezigkleinhertje

  Wilfred Genee vanavond bij OP1 .

 58. wim lubbers

  Al jaren deelt Youp in zijn columns tikken uit naar alle kanten. Ik heb het niet geturfd, maar de PvdA staat volgens mij dik bovenaan. Maar o wee, als hij het waagt iets te schrijven over Baudet. Dan vliegen de standaardkreten als ‘links lullen, rechts vreten’ en ‘grachtengordelbabyboomer’ je weer om de oren.

 59. ruud kok

  Oh…..enne….Wilfred Genee vanavond bij Op1.

 60. Ron

  Naar dat Op1 kijk ik niet meer, maar hier wil ik nog wel even voor gaan zitten. Al vraag ik me af of hij iets nieuws gaat zeggen van wat nog niet weten.

 61. Jan van Eerten

  Team Youp

 62. Peter de rooij

  Ah, is dat niet die kruidenier die heeel veeel importeert uit landen waar de VOC als eersten de spullen vandaan haalden en er rijk van geworden is? Kwam toch ook uit Zaandam?

 63. Jeroen P 🦃

  Voor als je het nog niet weet :vanavond de NSBer Wilfred Genee aan tafel dus ga wat anders kijken!

 64. Johannes

  Maak ze kapot Youp!

 65. Paul

  Prima oproep van Youp.
  Erg belangrijk dat hieraan grootschalig gevolg wordt gegeven.
  En niet alleen omdat Albert Hein in deze ongekend hypocriet is, maar vooral omdat het ongekend gevaarlijk is als bedrijven zich gaan bemoeien met de vrijheid van meningsuiting.
  Ik stel overigens ook een boycot van Gilette en Zespri voor!

 66. Henk

  Begrijp ook niet dat mensen naar een AH to Go gaan. De prijzen zijn buitensporig hoog vergeleken met een normale supermarkt. Moet je eens kijken wat een flesje Spa daar kost.

 67. Maxim Hartman

  Vanavond het pooiertje van Derksen en Gijp bij Op1

 68. Henk

  Genee zal op1 wel de rol op zich nemen dat hij slachtoffer is en ook onschuldig is en dat het helemaal niet aan hem lag

 69. Jan

  @Henk, monopolie. De ah-to go vestigingen zijn veelal in (franchise) handen van staatsbedrijf NS. Sinds die -midden jaren 90- dachten ‘bedrijfje’ te moeten gaan spelen, hebben ze de prijzen naar het niveau van een arrogante monopolist gedreven. Bizar eigenlijk: de taak van de NS is mensen vervoeren: niet meer, niet minder. Voor alle infrastructuur die ze gebruiken, betalen we al genoeg belasting met zijn allen.

 70. Hanna

  Heeft arie een sportschool?

 71. Sofie

  @. WEST*
  zo 28 jun 2020 om 18:15

  . West*. Je zit of ligt al vanaf vanmorgen om 08.42 op van alles en nog wat te reageren, als men dat al zo wil noemen. En dat op jouw leeftijd. Wil jij op deze manier aandacht trekken?

  Het kan niet anders of je viert binnenkort je 110de verjaardag. Jij hebt pas een leven. 24/7 naar het verre verleden teruggrijpen, vergane herinneringen ophalen die niemands interesse wekken, alles in een poging contact met de buitenwereld te krijgen. Ter ere van wie? Van jezelf?

  Pak je wandelstok of stap in je karretje en zoek de frisse buitenlucht op. Dadelijk kiep je om en is het definitief over en uit.

  Is het je ultieme wens om zittend/liggend voor je schermpje, met de MC-site in beeld, in staat van ontbinding aangetroffen te worden?

  Daarnaast zijn je reaguursels dermate belegen en afgezaagd, dat ik en, zoals veelvuldig gebleken, ook vele anderen zich afvragen wat jouw intenties zijn bij het te pas en onpas reageren op artikelen, terwijl je in het geheel geen notie hebt van het behandelde onderwerp. Is het reageren om te reageren?

  Als je weer eens (terecht) lik op stuk krijgt, antwoord je met een reactie die kop noch kont heeft, waarbij je bij gebrek aan een alternatief voortdurend naar het verleden meent te moeten teruggrijpen. Get a life (in de ware zin des woords).

  . West*, knoop een ding goed in je oren. Je leeft maar één keer. Het is aan jou dit ‘leven’ met MC te delen, wat ik je volkomen afraad. Je reacties duiden immers hoe langer hoe meer op een afgestompt iemand, die ten koste van veel zo niet alles, in beeld wenst te blijven, dit alles in een poging op deze wijze de dag door te komen.

  Ook ik ben er ingetrapt door op het onderliggende, nietszeggende reaguursel te anticiperen. Voor deze ene keer dan. Een dringend verzoek: Beantwoord de door mij gestelde vragen niet, want ik reageer er niet op. Ik wens je verder een aangename avond, al dan niet vergezeld van MC.

 72. anonymous

  Ik ga AH niet boycotten omdat ouwe seniele Youp dat zegt.
  AH is voor mij gewoon de beste supermarkt.
  Moet er niet aan denken mijn boodschappen bij lidl,
  jumbo, aldi te doen.
  En Youp doet hier nu hetzelfde als
  wat hij Boonsma verwijy

 73. Henk

  @Jan, Ik bezocht het filiaal in de Leidsestraat. Lijkt mij onwaarschijnlijk dat de NS de prijzen daar bepaalt.
  Kwam veel liever bij Mignon, maar die is er helaas niet meer.

 74. Jan

  @Henk, ik zei “veelal”. En verder inderdaad bizarre prijzen. NS beheert 99% van de ah-to go formule, en aangezien ze er niet voor terugdeinzen vastgoed en buitenlandse spoorconceccies te exploiteren, zou het zomaar kunnen zijn dat ook het door u genoemde filiaal onder hen valt.

 75. Bromsnor

  Oproep aan alle omroepen, boycot Youp.

 76. critikast

  AH Kan het schudden wat mij betreft. Jarenlang doelgericht adverteren rond VI en als er een paar onverlaten gaan roepen dat dat programma racistisch (??) is, ineens de stekker eruit trekken. de hypocrisie ten top. Hier in het dorp komen binnenkort posters tegen de ramen van AH en de lantaarnpalen voor de deur te hangen met daarop foto;s van de Grote Drie en een pittig tekstje voor Appie er onder. De dader ligt op het kerkhof !!

 77. Ome Cor

  Willen de aanstaande AH-boycotters wel effe zo stoer zijn om hier, in de toekomst, op MC wereldkundig te maken dat ze toch maar gestopt zijn met hun boycot ….. want ja, om dat nou voor eeuwig te doen. Lastig hè, principes.
  En camera’s op scherp voor de eerste foto van Youp of familieleden die fluitend een AH-filiaal in-of uitlopen.

 78. Lies

  OT: FIDAN YOU ROCK GIRL! PAUW EN FIDAN. LEGENDARISCH INTERVIEW!

 79. X

  Fidan was erg goed!

 80. Kuis

  Wat heeft de regie van Op1 dit KANSLOOS slecht afgekapt zondagavond… who cares about het f***ing journaal… het gesprek was net lekker op gang… sjongejongejonge…

 81. Peter

  Gommers

  – het kan niet, heb het niet gezien

  Net bij een!

 82. MediaPrak

  Interview Genee bij Op1, alle adverteerders en sponsoren liepen weg. Genee zag zich als gespreksleider bij Discriminatie uitzending van VI. Dat pakte dus verkeerd uit. Einde VI dus.

 83. Wim

  Kuis, wat ”n onzin elk programma is gebonden aan tijd.
  Zelfs VI moet altijd op tijd stoppen.

 84. Ik

  Gommers

  – “ze hebben de vergeten de dokteren
  uit te betalen’

 85. azijnzeiker

  Ik heb de laatste 10 min bekeken, binnen 5 min was het voor mij duidelijk dat Fidan in het kamp Derksen zit. Al wilde ze voor mij doen het woord zelf iets teveel voeren. En die viroloog en voetbal gaan niet samen.

 86. X

  Kuis, geheel mee eens!

 87. MC bezoeker 26

  Einde carrière voor de heer Genee. Geweldig hoe Jeroen & Fidan hem in dezelfde positie brengen als hij deed bij Johan. Ik denk dat hij nu met precies hetzelfde gevoel zit.

  Als je vind dat deze onderwerpen niet meer besproken kunnen worden…waarom is het dan een onderwerp in Veronica Inside? !?!?!?!?! Je weet toch precies hoe daarop wordt gereageerd.

  En dan die sponsor verhalen. Hij voelt z’n inkomen onder z’n voeten wegglijden. Als VI fan kan ik nu toch niet anders dan de conclusie trekken dat het einde verhaal is voor het programma. In ieder geval met deze presentator.

 88. M.

  Azijnzeiker, je slaat complete onzin uit!

 89. Mario

  Als Joep weer als vanouds te keer gaat dan wordt ik daar heel blij van, ga zo door Joep em kan niet wachten op je oudejaarsconference.

 90. azijnzeiker

  M ik snap best dat jij mij enorm haat jij kookt van mij. Het liefst zou jij mij in een graf zien, maar je valt in herhaling. Nee zelfs een graf is nog te goed voor mij. Levend zien verbranden, zo iets denk ik. Ja mensen zo denkt M over mij. Maar deze week lezen jullie wat voor walgelijk iemand M in mijn ogen is.

 91. Chelsey

  Wat een mafkees is die Wilfred G., ik had nog twijfels over deze man maar hij heeft het compleet verprutst. Zonder ook maar één woord te reppen over die vuile genieperige streek van klootzak Arie B. bleef hij op zijn kutsmoes standpunten staan zonder een greintje respect en begrip te tonen voor de terechte standpunten van zijn collega’s! Fidan probeerde het zo vaak en zelfs nog aan het eind van het gesprek, maar deze wolf in schaapskleren wil niet toegeven laat staan publiekelijk excusses aan zijn collega’s aanbieden voor zijn naaistreek! Deze valse doortrapte sukkel moet oprotten, ik geef na dit interview Derksen en Gijp groot gelijk, moeten deze man gewoon publiekelijk keihard dumpen door niet met hem verder te gaan hij zoekt het maar uit in z’n eentje deze matenaaier! Erg spijtig voor talpa. Hulde voor NPO’s Op1 die een heel goed en kritisch interview heeft geleverd en deze gluiperd op een nette wijze heeft ontmaskert en hem voldoende kansen gaf om de schade te beperken. Je zou inderdaad haast gaan denken dat hij gewoon aan het voorsorteren is met gewiekste kuttenkop van hem. Akwasi O. Arie B. En Wilfred G., weg met deze drie grote tv hufters!

 92. Bromsnor

  Man, man, waar maak je je druk over. Zijn wel ergete dingen in de wereld aan de hand.

 93. Gondorf

  @Chelsey

  Met of zonder Genee, dit is einde tijdperk van (ongecensureerde) VI.

 94. Kuis

  Deze reactie in VI van 2 jaar geleden was een stuk sterker:
  https://www.youtube.com/watch?v=actNakG24Co

 95. Suckerpunch

  Ik denk dat de AH en Bavaria niks te vrezen hebben van deze schreeuwerige zelfoverschattende babyboomer; youp is totaal niet meer relevant! er zijn tegenwoordig kinderen (KINDEREN JA!) van 8, 9, 14 die een groter internationaal bereik hebben op “social media”.

  De beste man heeft totaal niet door waar de generaties NA HEM mee bezig zijn; iniedergeval niet met hem!

 96. Marsha

  Fidan for president!

 97. Maria

  Bij AH is de werkdruk in de winkels hoog, sprak laatst nog met een paar ex-collega`s en die zeiden dat de werkdruk nog hoger is dan een paar jaar geleden.
  Medewerkers van de distributiecentra trokken in 2017 al eens aan de bel.

 98. snoezigkleinhertje

  Wilfred Genee zat gisteren bij OP1

 99. Arnoud

  Ik denk dat Youp erg z’n best moet doen wilt hij in 2020 nog een deuk slaan in een merk. In ’89 waren het andere tijden, en keek gewoon heel Nederland zijn conference. Nu, in een andere tijd, zijn we veel weerbaarder voor de mening van een ander en laten mensen zich niet zo snel sturen.

 100. joost

  Natuurlijk is albert heijn geen echte Nederlandse zaak meer.

  Kijk maar naar hun “reclame campagnes tijdens sinterklaas, kerstmis etc.
  Nee zij maken reclames voor Suikerfeest. Immers de liefhebbers daarvan zijn hun clientele.

  Ik hoop dat Youp AH zo afkraakt, dat het met AH net zo afloopt als met Buckler bier.
  Gelukkig hebben we nog echte NL supermarkten zoals Jumbo en Dirk.
  Wij gaan nooit meer naar de anti Nederland zaak Heijn.
  Reclames op TV hoeft dus niet eens meer.

 101. Grondeling

  AH wil zelfs in Corona tijden op diverse plaatsen in Nederland niet eens de boodschappen bezorgen. Het mag niets kosten en service is al lang niet meer aan de orde. Prijzen verhogen, dat dan weer wel.

 102. Grondeling

  @Suckerpunch
  ma 29 jun 2020 om 2:47

  Ja, en is de wereld beter geworden met die generaties na hem?

 103. Willie Kraai

  @William Raaf, praat Nederlands, lul!

 104. Coen

  @Tulp: Nee. Wel je hersens blijven gebruiken!

 105. Rukken moet lukken

  Tuurlijk WEST*, de huur kostte 4x zoveel als een brood. Droom lekker verder.

 106. Suckerpunch

  Buckler bestaat teouwens nog steeds, in de USA, jammer Youp!

 107. Frank

  AH wil alleen maar politiek correct zijn zeker als je 2 dagen na uitzending pas reageerd

 108. Denk

  Kunnen Genee en Boomsma wellicht samen een programma maken? Duo dat goed bij elkaar past.

 109. pff

  Youp van´t Hek kan AH niet genoeg slaan. Hoe meer hoe beter. Maak ze maar totaal stuk. Wat een rotconcern is dat toch.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.